©Starsport
©Starsport

Sezona za zaborav: Degenek operisan, sledi mu višemesečna pauza

Vreme čitanja: 1min | sre. 14.02.24. | 14:13

Defanzivac podvrgnut intervenciji usled povrede pete

Treći mandat u Crvenoj zvezdi za Miloša Degeneka doneo je sve osim lepih momenata. Iako se drugi put vratio u Ljutice Bogdana, i to kao želja tadađnjeg trenera Baraka Bahara, štoper je brzo otpisan od strane Izraelca, a taman pošto je došlo do promene na trenerskoj klupi koja je nagovestila i potencijalni povratak u rotaciju, reprezentativac Australije je povredio petu.

Usled peha koji je doživeo tokom priprema na Kipru, štoper crveno-belih je bio prinuđen na operaciju koja je danas obavljena, a iz Zvezde su stigle vesti da je zahvat uspešno obavljen.

Izabrane vesti

Povreda koju je doživeo u januaru tokom priprema, bila je povod da se fudbaler ranije vrati sa Kipra, a pre odlaska pod nož pokušao je peh da sanira terapijama, međutim bezuspešno.

Crveno-beli su takođe napomenuli da Degeneku predstoji višemesečna pauza i da Vladan Milojević neće moći da računa na iskusnog defanzivca u naredom periodu.

U dosadašnjem delu sezone centralni defanzivac je odigrao osam utakmica za šampiona Srbije, od kojih šest u Mozzart Bet Superligi, i po jednu u Ligi šampiona i Kupu Srbije. Poslednje minute u prvenstvu Degenek je upisao protiv Radničkog iz Kragujevca u oktobru, a od tada je na terenu u zvaničnim duelima bio još u drugom kolu Kupa Srbije, protiv Radničkog iz Niša početkom decembra.



tagovi

Miloš DegenekFK Crvena zvezdaMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara