Komentari na vest

Šest minuta kosmičke karme: Nikolić lansirao Vošu u Evropu i potpisao ček na 910.000 evra!

c

ciki123

pre 29 dana

prodati na leto Zukića, Ivanovića i Radulovića, možda i Carevića i napuniti budžet, pa hrabro napasti jaka pojačanja. Povratak Medojevića i Danijela Aleksića bi podigli ceo klub, mada su potrebnija pojačanja poput Homme, Ranđelovića, Andrića, Elsnika, povratak Miletića, Čumića... Carević - Lazarević - Korać - Miletić - Đorđević - Petrović - Elsnik - Ranđelović - Savićević - Sery - Andrić
Z

Zvlat BG

pre oko 1 mesec

Što se tiče Vojvodine ... Deda je na potezu! Potrebno je ozbiljno ulaganje u ekipu i omladinsku školu, na duže staze! Ne vidim plan, strategiju! Za sada ništa! Ako ste stabilizovali klub, onda treba da počne rast! Igranje grupne faze Evrope + Omladinska škola + transferi! P.S. Nedopustivo je ovo što se dešava sa omladincima Vojvodine! Sredina tabele i 22 boda iz prvog! Vojvodina mora da napadne prvo mesto i igranje u Omladinskoj ligi šampiona! Sve drugo je NEUSPEH! Ko spomene razvoj igrača, treba da dobije otkaz! Odgovornost?
L

Lucanci

pre oko 1 mesec

Bravo za moju Mladost i za sansu ovim mladim igracima kojima ce mnogo znaciti ovo! Jos jednom smo pokazali da smo ubedljivo najbolji kklub na zapadu srbije
m

molim?

pre oko 1 mesec

Da ne mračnim, odavno nije bio lepši i zanimljiviji fudbal u plej ofu. Poredak na kraju možda i najrealniji. Može da se osnaže Vojvodina i Radnički koliko god hoće, u Evropi ne mogu da dobace do grupne faze, ali mogu da steknu iskustvo, to im je nagrada za pokazano. Partizan može da dobaci LK sigurno, a ako ima sreće, može i LE. Gore od ovog ne mogu, pa je to sasvim jasno, njima cela sezona staje u te kvalifikacije. Druga godina bez evrope bi bila ogroman udarac. TSC menja ekipu, ali imaju sistem, iskustvo, uz malo sreće na žrebu, možda i mogu u LE. Ako pak odu u LK, možda bi i koji bod mogli da zarade, za sebe i koeficijent. Što se Zvezde tiče, da se izbegne Gakatasaraj, sve ostalo može da se prođe.
D

DDF

pre oko 1 mesec

Partizan ne sme da bude jak i konkurentan C.Zvezdi,Tsc-u se druga sezona uzastopno"namesta"da igra grupnu fazu evropskih takmicenja gde je daleko miljama od bilo kog uspeha ili pobede,Vojvodini po najavljenom sledi rekonstrukcija tima i time preuzima mesto br.2 na tabeli i u Evropi mogu jedno kolo da preskoce u zavisnosti od protivnika,Radnicki ako zadrzi trenera i veci deo tima mogu da ostanu pri vrhu za sledecu sezonu dok u Evropi ispadaju od prvog protivnika...pored Tsc-a jedini Partizan moze od navedenih ekipa da se"docepa"grupne faze LK jer u ostalim kv.za lš i le nema nikakve sanse da nekoga savlada C.Zvezda koja je"dominantna"u domacem prvenstvo je za Evropu preslaba i jedini cilj igranja LŠ je samo zbog novca,u slucaju igranja LE gde takodje nece biti konkuretna dolazi do finansijskih problema gde je zarada"sitna"naspram LŠ
v

vojvodinaa

pre oko 1 mesec

zuka ide ili ostaje?
D

Drvo

pre oko 1 mesec

Voša brutalno iskoristila kiks Kragujevca na vojnom lavoru.
M

Mikula9988

pre oko 1 mesec

Au, bas kosmicka karma?
M

Mare10

pre oko 1 mesec

Iz PC-a odakle je ispao Seri, sada postoji zamena za Zuku. Igrac je trenutno u razvojnom klubu crno/plavih sa zapada evrope, koji bi sutra u gradskom derbiju trebali da overe titulu. Zemlja rodjenja igraca ima boje koje se nalaze na dresu Vose. Zanima nas vase misljenje? Samo napred Vojvodina!
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Šta lupetaš. Nije ti ovo slagalica pa da nam zadaješ rebuse.
d

djava

pre oko 1 mesec

Zuka ne ide nigde bato, i smanji fudbal menadzer
B

BondNS

pre oko 1 mesec

Ako je to leteci mrav sa brojem 62, skakace zapadna tribina svakih par minuta. Dobar rebus, radilo je guglanje🙃
k

kafaa

pre oko 1 mesec

Koji igraca je u pitanju?? Ne mogu da skontam, jbt!
M

Mulizaba

pre oko 1 mesec

Pomoci prijatelja? 🤣🤣🤣🤣
R

Rebus

pre oko 1 mesec

Zemlja dalekog istoka je u pitanju
1

1243

pre oko 1 mesec

Alejandro Granados
1

1243

pre oko 1 mesec

Ili Shion Homma
н

нс бој

pre oko 1 mesec

Погледао сам скил од Јапанца,паклен играч.Могуће да нема места у Клуб Брижу за Лигу Шампиона.Са њим би убрзали игру 50%,Сери и Његош би имали са ким да играју.
P

Pandora_

pre oko 1 mesec

Zuka vam na klupi, je l' to zato što dečko neće da ide iz svoje Voše? Dzabe ti Zbiljiću, jedan je Zuka kapiten!
V

Vojvodinaš je

pre oko 1 mesec

Čoveče, o čemu pričaš,pa zar postoji neko ko neće da ide iz ekonomskog tigra a da je mlađi od 70g?????Inače Zbiljić se pa nešto pita.
B

Bogdan77

pre oko 1 mesec

Ne nego je lik odigrao strasno lošu tekmu u finalu kupa!!!
B

BaZuka

pre oko 1 mesec

Nek ide vise nek nas pojača!
K

Kumovi Vrbas

pre oko 1 mesec

Napisao sam jos jutros da sam sanjao utakmicu izmedju Vojvodine i Rijeke u drugom kolu kvalifikacija za LE. Drugi Hrvatski klub ce biti povlascen u drugom kolu kvalifikacija za LE, promenom sistema takmicenja, Hrvati su kao 19 liga dobili predstavnika u LE.
b

bolje da nisi sanjao

pre oko 1 mesec

Ako se ta utakmca dogodi, Voši se crno piše jer je Rijeka jača bar sedam puta.
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Na osnovu čega je jača? Pogledo sam njihov kao drerbi za titulu sa Dinamom. Obe ekipe su bile plač majke božje.
E

Eseks

pre oko 1 mesec

Posle moje Zvezde,vosa mi je najdraza i nadam se da nece prodati najbolje do kraja evro kvalifikacija..Njegos mora ostati kao i Ivanovic i Radulovic,Seri...
C

Chiske1

pre oko 1 mesec

Uh, bravo UN, realan rezultat 5+ za Vosu ali magicni golman Stamenkovic je sve poskidao aplauz od slaninara govori sta je sve odbranio. Nego mislim se kako je Vosa zasluzila 4 mesto ali ustvari zasluzila je 3 ispod crvenog blizanca i TSC. crni b apsolutno nezasluzeno drugi. Ali moram da se zahvalim Jovanovicu i Takiju!
K

Kumovi Vrbas

pre oko 1 mesec

Ciske@, Vosa je nazalost pocela da igra fudbal tek kada je Mandaric usao u upravu. TSC je imao kikseve, isapao rano iz Kupa, imla je sve sanse ovog sveta da bude treca, ali uprava je najveci krivac za Vosino 4 mesto. Trenutna situacija je da Vosa mozda ima drugi najjaci tim u ligi, sa obizrom na igru protiv Partizana na JNA i protiv Zvezde u Kupu. Ali Vosi treba jaca odbrana. Kembel i Seri moraju igrati od starta ako ne dodje bar 4 ili 5 adekvatnih pojacanja.
ђ

ђорђе

pre oko 1 mesec

Урош је феноменалан играч, али склон повредама и то баш незгодним и дуготрајним. Иначе би имао стално место у тиму, а сад би поготово одлично улетео ако Зукић оде. Уведе нас у квалификације за ЛЕ иначе до сутра не би дали гол, није нас хтело, а и фали класичан шпиц. Но, проблем Николића су повреде и питање је да ли се само на њега могу ослонити у наредној сезони.
E

Evropa

pre oko 1 mesec

Ili Liga Konferecije ili prazna obećanja od uprave. Vreme je da se pokaže.
j

jfkfjr

pre oko 1 mesec

Da ima neke pravde Radnički Kg bi bio četvrti,ne znam čime je to Vojvodina zaslužila da bude na tom mestu.
N

NN3

pre oko 1 mesec

Rezultatima? Čuj "da je pravde". Ko im je kriv što nisu uspeli da sačuvaju 0:2 protiv Partizana. U 4 međusobna ove sezone, Vojvodina je uzela dve pobede, od toga jednu u polufinalu Kupa gde su ih totalno nadigrali u Kragujevcu, Radnički jednu i jedna je bila 0:0. Zasluženo.
D

Drvo

pre oko 1 mesec

Dudić vrljoka, ne može ni Partizan da pobedi.