©AFP
©AFP

Dženi Bušar ponovo na spoju sa navijačem

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.04.20. | 15:35

Ovaj put i u humanitarne svrhe

Po mnogima nalepša teniserka današnjice, naslednica legendarne Ane Kurnjikove, što pak ujedno znači i da nikada neće u potpunosti ostvariti potencijal na rerenu, Eženi Bušar ponovo je uzburkala javnost. javbmots

Slično kao i pre nekoliko godina, kada je izazvala jednog od pratilaca sa Instagrama, te izgubila opkladu zbog čega je morala na romantičnu večeru sa njim, što se posle pretvorila u, tako tabloidi kažu, kratku vezu, i ovaj put će jedan sretnik imati priliku da upozna kanadsku igračicu.

Izabrane vesti

Bušar je pristala da izađe na spoj sa njim i u humanitarne svrhe. Svih 2.600 dolara koliko dečko daje da je izvede na večeru biće uplaćeno u fond za borbu protiv korone, plus još hiljadu ako ona naruči jelo sa britanskim akcentom. To potonje je po želji neimenovanog momka sa koji će izaći.

©AFP

I ovaj put je lepa Dženi je dogovorila sudar preko Instagrama, a ovaj potez je opravdala pokušajem da se i ona uključi u borbu protiv pandemija, ali i zato što je trenutno usamljena i da bi joj karantin mnogo lakše pao da ima dečka. Njen uslov da se pojavi na randevuu je da partner ponese rolnu toalet papira.

Nekadašnja  Top 5 teniserka, polufinalistkinja Australjan opena i Rolan Garosa i finalistkinja Vimbldona 2014. poslednjih godina polako, što zbog povreda, što zbog raznih drugih problema, pada i trenutno je 332. reket sveta.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara