Komentari na vest

Sergejeva dva gola za skok Lacija na drugo mesto (VIDEO)

Y

Yamahoo

pre preko 1 godinu

Ždreo za prelazak u milan
U

UrkeL

pre preko 1 godinu

Neka hvala! Nista bolji od Krunica, lik se pogubi kad igra protiv jacih timova.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Sergej je spreman da vodi srpsku reprezentaciju na krov sveta.

Leki

pre preko 1 godinu

Било како било,у сваком случају хвала ти за сваки гол и асистенцију у Лацију!
W

Wat

pre preko 1 godinu

Pa "suštinski" ne vidim zasto bi osvajanje drugog mesta bilo nebitno? Ne vidim cemu obezvređivanje
D

Dva

pre preko 1 godinu

Gola Sergeja za VeniVidi Vici. Dođoh Videh Pobedih. I odoh u veći klub. Arivederči Lazio. Posle karijere nek se vrati u večni grad Rim. A do tad Real koji mu je najveća želja ili Njkasl koji najviše nudi 65 m evra ili Mančester Arsenal...
S

SS Lazio

pre preko 1 godinu

Kao prvo, Njukasl ne nudi 65 miliona. Kezman, preko posrednika je Sergeja nudio Realu, oni su lepo rekli hvala lepo posto sa Belingemon imamo drugacije planove. Do sada, najvece interesovanje, rekao bih i jedino konkretno je pokazao Milan. Spominju se cifre od 25-30 miliona, ukljucujuci bonuse. Jedino je gotovo sigurno: Sergej ide, pitanje je samo gde. Videcemo kako ce se sve zavrsiti. Lotito je u dobroj pregovarackoj poziciji. Njemu se ne zuri. Imao je slicnu situaciju sa Baldeom i Koreom. Strpljenje mu se isplatilo. Sa postojecim budzetom, racunajuci bonus za kvalifikacije u LS i Super Kup Italije (od ove godine igrace slicno Spaniji), Sari ce imati na raspoaganju najmanje 55 miliona evra. Eventualnom prodajom Muricija, Lacio dobija 40%. Po svemu sudeci, Kadiz ostaje u Primeri i platice 5 miliona za Eskalantea. Lacio ce dobiti 2 miliona za Acerbija, 1 milion za Vavra. Bez obzira na sve, Sergeju sve najbolje u karijeri. Mozda je tako najbolje za sve strane.
@

@SS Lazio

pre preko 1 godinu

Prijatelju nema vise Kranjotija da upumpava novac jer mnogo voli fudbal...Svi Italijanski klubovi ne zaradjuju dobro (sem Juventusa) i zato ne mogu imati 15-16 extra igraca u rosteru da se bore na 2 fronta. Lacio iduce sezone ce biti u borbi za LK. Veoma tuzno, al tako je.
В

Владан

pre preko 1 godinu

SEMPRE LAZIO.. Сергеј остани и буди икона клуба.

КоТоГовориИстину

pre preko 1 godinu

Остани у Лацију!!! Буди у Лацију још бар седам година! Боље бити рајан гигс Лација него,марио геце псж или арсенала.