Sergej Jakirović (Rojters)
Sergej Jakirović (Rojters)

Sergej Jakirović utučen posle blamaže na Alijanc areni: Teško veče, izvinjavam se svima kojima Dinamo nešto znači

Vreme čitanja: 2min | sre. 18.09.24. | 00:05

Trener Dinama imao šta da kaže posle poraza od Bajerna

Znamo da se iz sopstvene kože ne može pobeći, ali s obzirom na to kakav je brodolom doživela njegova ekipa, treneru Dinama Sergeju Jakirovića nije lako. Kako i da mu bude kad primite devet golova. što se timu iz Zagreba nikad nije desilo. Imao je Dinamo tri gola zaostatka, pokazao karakter na početku drugog poluvremena sa dva brza pogotka, međutim, posle toga... katastrofa epskih razmera. Izgledalo je da tim Vensana Kompanija može da postigne gol svaki put kad pređe centar terena.

Izvinjavam se svima kojima Dinamo nešto znači. Teško veče. Okreneš se i već je zicer ili gol. Bilo nam je teško da pariramo Bajernu, oni su svet za sebe. Pokušali smo i drago mi je zbog reakcije igrača na početku drugog poluvremena, pokazali smo da možemo da ugrozimo rivala. Ne znam zašto smo krenuli da jurcamo po terenu za njima. Ljudi su jednostavno – brži. Preveliki je ovo nivo za nas, ali i dobra lekcija za dalje. Ne znam da li je rezultatska razlika realna, ali ovo je težak poraz“, istakao je Jakirović.

Izabrane vesti

Nekadašnji trener Rijeke rekao je šta je bio plan za drugo poluvreme i preuzeo odgovornost.

Da pokušamo biti hrabriji. Znali smo da neće biti lako, oni su od početka krenuli furiozno, hteli smo da igramo kao da je 0:0 i da ih uhvatimo na spavanju. Nismo uspeli ništa da odbranimo, a i kad to uradimo – lopta opet završi kod igrača Bajerna. Pričao sam sa igračima u svlačionici posle utakmice. Slažu se i oni da smo, s obzirom na iskustvo koje imamo u takmičenju, morali bolje od ovoga. Prošao sam sito i rešeto, svestan sam nekih stvari, ako treba, neka se udari po meni“, jasan je Jakirović.


tagovi

Sergej JakirovićBajern MinhenDinamo Zagreb

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara