Komentari na vest

Sent Etjen u potpunom dimu! Huliganizam se oteo kontroli u Francuskoj (VIDEO)

y

yolo simeone

pre preko 2 godine

Ovo nema veze sa huliganizmom, iskazuju nezadovoljstvo zbog rezultata kluba koji je bukvalno izneverio njihovo poverenje. Sta treba da rade da cekaju i da klub ispadne iz lige da bi bili kulturni. Nekad su ovakve stvari potrebne da bi manekencici na terenu shvatili da treba da ostave srce na terenu, kao i umisljeni treneri da se postave na svoje mesto. Ne podrzavam bilo kakvo nasilje da neko bude povredjen na bilo koji nacin. Ali da malo istumbaju stadion i naprave malo stete kako bi se igraci i uprava kluba dozvali pameti dok su jos na vreme, ne vidim nikakav problem u tome. Potpuno druga krajnost su tuce medju navijacima, i pravljenje rusvaja po gradu i ulicne tuce, to ne opravdavam nikako. Naravno nisam vatreni navijac nijednog kluba, ali skroz razumem vatrene navijace kako se osecaju u ovakvim trenucima, to su gradski klubovi i neke porodice generacijama idu na utakmice i navijaju za ove klubove, pritom sent etjen u francuskoj ima solidnu tradiciju, i nije zasluzio ovakvu upravu.
E

EUropa

pre preko 2 godine

Francuski mediji javljaju da je nerede izazvala navijačka grupa Serb Etjen, sačinjena od dođoša iz iz Srbije i ostalih delova ex YU, znači...krivi su Srbi.
B

BlaBlaTruc

pre preko 2 godine

Kod njih je rasulo u državi. To se kod nas ne prenosi zbog režimskih medija i straha da se i mi Srbi ne pobunimo zbog određenih stvari. Kod njih još od Žutih prsluka ne prestaju demonstracije i neredi.
f

franjo 24041902Gost

pre preko 2 godine

sto bi swarzeneger rekao:,,huljigani''😂
T

Tariwo Best

pre preko 2 godine

Pa ovo da se kod nas desi L'equip, Times i slicni ne bi docekali jutra da upoznaju svoj narod kako smo mi ljudozderi i kako u 21. vijeku jedemo rukama, jos tragicnije je kako i nas same ovdje uce kako su na Zapadu neki fini ljudi, a mi ovdje stoka, dobro nismo cvjecke zna se, ali sigurno nismo nista losiji i da im zakonski ne vezu ruke ko zna kako bi se ponasali, a i ovako prave svasta.
Z

Zdrax

pre preko 2 godine

Najozbiljniji navijaci u Francuskoj...

Bürgermeister

pre preko 2 godine

Verovali ili ne, sledi im gradjanski rat.
g

gost1970

pre preko 2 godine

Ovako se bori za voljeni klub!
С

Спарта

pre preko 2 godine

Ма, то само код нас има, Европа је нешто сасвим друго. Чек, чек...