Selidba iz Londona izvesna, Fjorentina i Strazbur kontaktirali Čelsi oko Petrovića

Vreme čitanja: 2min | čet. 08.08.24. | 17:18

Srpski čuvar mreže traži garantovane minute

Imao je reprezentativac Srbije Đorđe Petrović meteorski uspon. Od Čukaričkod, preko MLS lige, do transfera i statusa prvog golmana Čelsija. Dobio je mladi čuvar mreže nenadano šansu na Stamford Brižu, i opšta je ocena da je pružao zadovoljavajuće partije u prethodnoj takmičarskoj godini. Nije blistao, ali nije ni izneverio poverenje koje je dobio u redovima Plavaca.

Međutim, sve se promenilo dolaskom novog trenera Marseke. Nekadašnji Gvardiolin đak je pobornik teze da izgradanja napada treba da počne od golmana i zbog toga mu je trenutno Roberto Sančes prvi izbor. Status Đorđa Petrvovića je pod znakom pitanja i sve se češće pominje mogućnost da srpski čuvar mrže ode na pozajmicu.

Izabrane vesti

Čelsi ga je nudio Đenovi, ali prema pisanju relevatnih izvora Fjorentina i Strazbur su kontaktirali londonski klub oko uslova pozajmice Đorđa Petrovića. Viola već dugo traži novog čuvara mreže, pošto je Teračano na izlaznim vratima kluba. Tim sa Artemio Frankija je u poodmaklim pregovorima sa Davidom De Heoom i Španac bi vrlo verovatno bio prvi izbor kluba.

Strazbur je klub pod Čelsijevom juridsdikcijom i mogao bi da Petroviću ponudi status neprikosnovenog golmana... Samo je pitanje da li bi Petrović želeo da napravi korak unazad, a Strazbur to svakako jeste.

Transfer novinari iz Londona pišu da Petrović želi da dobije garantovane minute, kao i da ga interesuje sredine gde će moći da se nadogradi kao golman.

Petrović je u Čelsi stigao prošlog leta iz Nju Ingland Revolušna za 16.000.000 evra i tokom prethodne sezone branio na 31 utakmici u svim takmičenjima, sačuvavši mrežu netaknutom sedam puta...



tagovi

Đorđe PetrovićLetnji prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara