Komentari na vest

Selektor Slovenije: Srbija nas osramotila u Beogradu

B

Bar Kohba

pre 6 meseci

Slovenija uopste nije ekipa za potcenjivanje, a i njihov trener je trenutno jedan od najboljih trenera sa nasih prostora, vec je igrao svetsko 2010, tada je u barazu izbacio favorizovanu Rusiju i osvajao prvenstvo sa Rijekom i Mariborom, igrao grupne faze LE i LŠ, jako dobar i iskusan, cak slovio za kandidata trenera Zvezde. U medjusobnom skoru uopste nemamo srece sa njima, imamo gorak ukus iz kvalifikacija za SP 2002, tada smo kod njih igrali 1:1, primili gol od Zahovica u 94, u Bgdu isto 1:1 i tim neresenim su isli u Koreju i Japan. Gorak ukus gol s pola centra i poraz 1:0 u odlucujucem mecu kvalifikacija za EP 2012, u Beogradu isto 1:1, ta utakmica je bila jedna od glavnih za smenu Antica, u prijateljskim smo igrali vecinom nereseno, prosle godine smo ih jedini put nadigrali 4:1, ali u Ljubljani opet kiks i nereseno 2:2. U grupi su tukli Dance 1:0, a onda jedva izgubili tamo 2:1, pratio sam im odlucujuci mec sa Kazahstanom, jako uigrana i borbena ekipa, timski duh bez velikih igraca, ali sa borbenoscu i upornoscu koja ih krasi. U grupi su imali 22 boda kao i Danci 7 pobeda 2 neresena i 1 poraz, pametnom dosta. Grupa nam je slicna onoj u Kataru, Englezi slicni Brazilu, Danci Svajcarskoj, a Slovenci Kamerunu.
z

zna se

pre 6 meseci

Sloveniku opet dobivamo tri razlike. Lagano.
Č

Ček bre

pre 6 meseci

Šta ste vratili druže dal si realan? U BGu ste pukli a u Ljubljani ste jedva izvukli i taj nerešen rezultat. Lepo je kad je neko optimista ali ipak...
P

Pazi

pre 6 meseci

Nije da nas hvalim ali šta ste nam tačno vratili ako je bilo nerešeno (2:2 u Ljubljani)?
J

Jöle 39

pre 6 meseci

E tad smo igrali najbolji fudbal jer smo igrali sa dva napadača kao i protiv Norveške i Švedske. A zašto i danas ne igramo sa dva ostace veliko pitanje.
I

Ivan OL 91

pre 6 meseci

,,Uspeli smo da im vratimo u Ljubljani". E svaka čast, utakmicu u kojoj ste jedva izvukli 2:2, ti slaviš kao pobjedu protiv rivala na EP. I baš ste im vratili za 4:1, i spriječili ste ih da uđu u A diviziju. Dušan Tadić je vaš obrukao na sred Stožica, za onakvu asistenciju kod drugog gola.