Hose Luis Rodrigez (©MN Press)
Hose Luis Rodrigez (©MN Press)

Selektor Paname o Puminom slučaju: Pačuka još nije odustala, odnos sa Zvezdom zahladneo

Vreme čitanja: 2min | pet. 13.09.24. | 09:28

"Mislim da će sve proći kako treba i da ćemo za par dana čuti vesti", kaže Tomas Kristijansen

Sat otkucava, opcija je sve manje. Umesto da se raduje predstojećim utakmicama u Ligi šampiona za koju na kraju nije ni licenciran, Hose Luis Rodrigez u paničnoj je potrazi za novim klubom samo dva i po meseca pošto je stigao u Crvenu zvezdu. A, vrata mu se, jedna za drugim, redom zatvaraju.

Slučaj standardnog reprezentativca Paname zainteresovao je i fudbalsku javnost u njegovoj domovini pa je o situaciji u kojoj se našao doskorašnji fudbaler Famalikaa govorio i selektor latinoameričke reprezentacije Tomas Kristijansen.

Izabrane vesti

Prema pisanju meksičkih medija Leon nije uspeo da se dogovori sa Crvenom zvezdom o detaljima transfera, a u međuvremenu se povukao i Klub Amerika, te je Pumi propala i ta opcija. Ipak, Kristijansen tvrdi da i dalje ima nade za 26-godišnje krilo.

"Generalni direktor Leona nas je obavestio da se dolazak Hosea Luisa zakomplikovao i mada Pačuka i dalje radi na tome da obezbedi njegov transfer Leon neće biti njegova destinacija. Igračev odnos sa Crvenom zvezdom je zahladneo, sve strane traže najbolje rešenje", izjavio je danski stručnjak za ESPN.

Ali moraće da se ubrzaju ukoliko žele da ga pronađu, jer vremena je sve manje. Prelazni rok u Meksiku završava se sutra, u Turskoj i Srbiji danas, u Izraelu do 18. septembra. U svim ostalim koliko-toliko primamljivim ligama fudbalska pijaca već je zatvorena...

"Baš danas, pre tri sata, razgovarao sam sa njim o situaciji. Takođe i o mogućem interesovanju drugog tima, ali mislim da će sve proći kako treba i da ćemo za par dana čuti vesti", zaključio je Kristijansen.

Podsetimo, Puma je ovog leta stigao u Zvezdu iz Famalikaa za 2.000.000 evra, međutim, nije oduševio stručni štab srpskog šampiona, a dolaskom Silasa i definitivno je precrtan na stadionu Rajko Mitić. Na pet utakmica u Mozzart Bet Superligi upisao je jedan gol i dve asistencije, dok je u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona odigrao tek nepunih pola sata revanš utakmice protiv Bode Glimta.



tagovi

FK Crvena zvezdaPuma Rodrigez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara