Sekulić sa Stojanovićem stigao na Kipar

Vreme čitanja: 1min | ned. 07.07.24. | 12:41

Bivši tandem Čikago Fajera ponovo na okupu u prvoligašu Karmiotisi

Nije samo Luka Stojanović pojačanje kiparskog prvoligaša Karmiotise za novu sezonu, sa njim je na Rajsko ostrvo stigao i njegov bivši saigrač Boris Sekulić.

Ovaj 32-godišnji Beograđanin takođe dolazi u Karmiotisu kao slobodan igrač, baš kao i doskorašnji vezista Čukaričkog, pošto mu je ovog leta istekao ugovor sa Gornikom iz Zabžea.

Izabrane vesti

Njih dvojica su već igrali zajedno u Čikago Fajeru tokom 2020. godine, posle čega je Stojanović otišao u saudijski Al Hazem, dok je Sekulić odradio još jednu sezonu u MLS pre povratka u Poljsku.

Stojanović je dete Partizana, a trag u srpskom fudbalu je ostavio samo u dresu Čukaričkog. S druge strane Sekulić je prošao omladinsku školu Zemuna, igrao za Beograd sa Karaburme, a odatle otišao u Slovačku, gde je nastupao za Košice i Slovan iz Bratislave ukupno sedam godina.

Za to vreme je defanzivac koji pokriva pozicije štopera i desnog beka dobio slovački pasoš, a odigrao je čak i četiri meča za tamošnju reprezentaciju.

Karmiotisa je prošle sezone jedva izborila opstanak, bila je 11. na tabeli, prva iznad crte koja je vodila u drugi rang. Sa novim trenerom Sofroniosom Avgustijem, sa kojim je Stojanović već sarađivao u Apolonu iz Limasola, te pojačanjima poput srpskog tandema, Karmiotisa će probati da se izbori u novoj sezoni za mesto u plej-ofu.



tagovi

Kipar 1Luka StojanovićBoris SekulićKarmiotisa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara