Šehovićev sjajan debi: Izraelci skandirali „Zlatan, Zlatan...“

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.01.20. | 13:34

Dobar početak doskorašnjeg Partizanovog beka u Netanji

Savo Milošević ga nije imao u planu, rastanak se nametnuo kao logično rešenje, a ako i u nastavku sezone bude Zlatan Šehović igrao kao na debiju ispašće da je odlaskom u Izrael napravio korak napred na ličnom planu. Doskorašnji levi bek Partizana odirao je prvi meč za Makabi iz Netanje i odmah oduševio tamošnju javnost.

Domaći tim je u susretu 20. kola savladao lokalnog rivala Hapoel Haderu – s kojim deli stadion – bodovno se poravnao sa jučerašnjim takmacem (po 25 poena), popravio šanse da se plasirao u plej-of i, ako je suditi po sudu publike, dobio vredno pojačanje. U pobedi 1:0, Šehović je igrao 90 minuta na poziciji levog beka. Očigledno, dosta dobro, jer su prema izveštajima sa lica mesta njegovu partiju sa tribina pratili povici „Zlatan, Zlatan...“, a i na kraju utakmice je pozdravljen aplauzom navijača.

Izabrane vesti

I sam klub ga je visoko vrednovao. U izveštaju sa meča zvanični Tviter profil ukrasila Šehovićeva, a ne fotografija strelca jednog pogotka, Gaja Melameda, što je obično slučaj u ovakvim situacijama.

Makabi iz Netanje se posle 20. kola nalazi na sedmom mestu i u preostalih šest rundi imaće šansu da izbori plasman u plej-of, gde bi Šehović protiv najjačih timošnjih klubova, poput Makabija iz Tel Aviva i imenjaka iz Haife, dodatno napredovao.

Podsetimo, momak iz „klase 2000“ nedavno je napustio crno-bele bez obeštećenja, ali će u Humskoj dobiti 10 odsto od narednog transfera.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara