Sedmo, pa osmo zimsko pojačanje kraj Moravice: Luka Luković i Rastko Šuljagić potpisali za Javor

Vreme čitanja: 1min | sre. 22.01.20. | 14:14

Izdanci Zvezdine fudbalske škole stigli u Ivanjicu

Javor ove zime dovodi pojačanja kao na traci, a danas su stigla dva nova, čime se došlo do brojke od osam pridošlica u aktuelnom prelaznom roku. Potpis na ugovore za klub kraj Moravice stavili su ofanzivni vezista Luka Luković (23) i golman Rastko Šuljagić (24).

Luković se nedavno rastao sa Čukaričkim, za koji je potpisao u januaru 2019. godine, a prethodno je bio u Muskronu, Bačkoj i švajcarskom niželigašu Bilu. Inače, Luković je ponikao u Crvenoj zvezdi, ali je sa 17 godina otišao u Vojvodinu i tamo ostvario prve profesionalne korake.

Izabrane vesti

Šuljagić je takođe ponikao u Crvenoj zvezdi, a potom je bio član nemačkog Šutgarta, ukrajinskog Dnjepra, Olimpika iz Sarajeva, Inđije, Bačke, Rada i Radničkog iz Pirota.

Pre Lukovića i Šuljagića u zimskom prelaznom roku Javor su pojačali krilni vezista Lazar Nikolić, štoperi Ivan Vasiljević i Ivan Rogač, defanzivni vezisti Luka Radivojević i Zoran Švonja, kao i centralni napadač Saša Varga.

Ivanjičani su jesenji deo sezone završili na 11. mestu Superlige, pa će na proleće očigledno pokušati da poprave plasman i približe se gornjem delu tabele.

Foto: Tviter, FK Javor


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara