Komentari na vest

Sedam pikanterija za sedam godina Evrope: Kosanov špijun u Zemunelu; Ibrina usluga fratelu; Degenek, Toza i crkva

С

Сјајно

pre 12 meseci

Леп текст! Али, треба га допунити духом који лебди изнад тенка на чијим гусеницама сија докторска дисертација из Аризоне....
T

Trpke

pre 12 meseci

Moze mi neko Samo reci ,Koja je poenta teksta ?
S

SezonskaJakarta

pre 12 meseci

Sedam je dana u nedelji, sedam je smrtnih grehova (sedam je i godina autora teksta), značajem (značenjem, za ovaj kontekst, a i padež) pomenutog broja bavili su se još stari Vavilonci (oni su, očito, i pisali tekst), posebno što je sedam anđeoskih puteva (o, Gospode, zašto pusti Ljiljanu Habjanović-Đurović da se raspiše o fudbalu)." "Ubilački instinkti" (fudbalera), "inicijalni osmeh" (?!), "pognuti nos" (valjda neki deformitet u najavi) ... Ne da ne valja, nego je odbijajući loše napisano, uz već standardni nedostatak poente.
K

Komendija

pre 12 meseci

A “rutinska šetnja” Toze Mihajlovića ranom zorom u Salcgurgu pustim ulicama? :)))
N

Navijam da Cz

pre 12 meseci

Izgubi svaku utakmicu sve dok se ne kazni moron koj je vredjao Ibru a svi znaju ko je doticni. Znaci ako ako se uprava plasi huligana ( ili njihove starije brace) ili su u nekom talu sa njima ( jesu 100%) onda bi bar policija i tuzilastvo trebali da rade svoj posao. A posto su ocigledno svi zajedno u kombinaciji onda posten i normalan narod i navijaci treba da bojkotuju svaku utakmicu dok se kriminalci ne isteraju iz uprave i sa tribina. Jeste utopija ali to ne znaci da tako ne treba. Bolje da izgubimo 100 razlike od MC, da ne osvojimo titulu 10 godina da igramo drugu ligu ako treba samo da se resimo hukigana,dilera, udbasa, šovinista i kriminalaca u upravi i na tribini. Samo tako ce da ozdravi nas CZ. Pozzz
L

Leo Lerinc

pre 12 meseci

Nije sramota izgubiti 5,6-0 od Cityja u Engleskoj ali onda neka probaju da daju koji gol pa neka bude 6-2 ali makar će da nastave da uigravaju taj napadački fudbal.A koliko se sjećam i Barcelona je primala po 5,6 golova od Bajerna a ima i još bezbroj takvih primjera u zadnjih 10-12 godina.Zvezdi je krucijalna utakmica u BG protiv Jang Boys i to moraju da dobiju.
s

srxx

pre 12 meseci

Kako nije sramota izgubiti 5-0 ili 6-0? Sramota je izgubiti od bilo koje ekipe sa tim rezultatom. Igrate u rangu sa najboljima. Direktno ste se plasirali u ligu sampiona, Bili ste u trecem sesiru. Naravno da je sramota izgubiti tolikom razlikom. Pored toliko prica i ocekivanja, cak i prici o napadu na cetvrtfinale, spali ste na pricu da nije sramota izgubiti 5-0 ili 6-0. Bolje onda nemojte ni igrati. Sedi kuci i gledaj na tv-u.
@

@srxx

pre 12 meseci

...ako je sramota izgubiti od sitija sa 5, 6 - 0, kako onda nazvati kada ti se to isto desi u kvalifikacijama za lk? ti likovi ondi ni na tv-u ne treba da gledaju vise..
p

prcc

pre 12 meseci

Od svih je sramota izgubiti sa pet, šest ili više komada u mreži samo nije sramota isto toliko primiti od amatera iz Danske?
@

@@srxx

pre 12 meseci

Da, ali mi smo bili cetvrti na tabeli, pa nije ni cudo. Vi prvaci ubedljivo, pojacali se sa pojacanjima od skoro 20 miliona i opet puska, nista. Terzic vec prica kako ste osvojili titulu i igrate cetvrtfinale lige sampiona. A onda dodje Vozdovac, pa Cukaricki. Mi nismo pricali kako cemo da gazimo sve redom, kako idemo u cetvrtfinale. Mi smo znali da nam je Danska zadnja stanica. Kad te neko nakanta 5-6-0, sramota je brate, nije bitno ko te nakanta. Sramota je itekako...
L

Leo Lerinc

pre 12 meseci

Puna podrška za Baraka Bahara i ekipu.Lako je igrati bunkere i ne isprobavati ništa novo,Zvezda treba da igra napadački protiv svakoga i vremenom će to sve doći na svoje.Bitno je da dobiju Jang Boys a u prvenstvu se gleda tabela na kraju.Siguran sam da 5,6 pa čak i 7 bodova Zvezda lako nadoknađuje jer svi će prosipati bodove.
К

Које глупости

pre 12 meseci

шта значи нападачки фудбал? ја се сећам утаккмице када смо чукарички добили 2-7 а сада Гроф не игра нападачки фудбал а Бахар игра нападачки??? шта је са мозгом
Б

Белграно

pre 12 meseci

Браво за текст, има баш занимљивих и непознатих података :)
s

smf

pre 12 meseci

Svaki poraz sa manje od 4 gola razlike za nas je pobeda 😂 neka momci daju svoj maksimum pa sta bude.

Ivan Komnenovic

pre 12 meseci

i dest da nam daju nista se nece promeniti, mi smo treci ubgrupi a na krajus ezone slavi se dupla kruna to je valjda sve normalno
G

GosttBB

pre 12 meseci

@Ivan Komnenovic. Kako nije bitno hocemo li izgubiti 10-0?? Kako mozes da budes siguran da cemo biti treci u grupi? Sta ako i mi i Jang Bojs budemo imali isto bodova. Recimo i mi i oni izgubimo od Sitija i Lajpciga i u gostima i kuci. A izmedju sebe obe utakmice odigramo X. Ili 0-0 ili 1-1 ili -2-2, nebitno. Onda i mi i oni imamo po 2 boda i isti medjusobni skor. Tada se gleda gol razlika ko je od nas primio tj dao vise golova. Ako smo mi vise primili od njih a manje dali mi smo cetvrti u grupi i ispadamo iz evrope. Zato je bitno koliko ces golova primiti. Ja se ne plasim samo Sitija vec i Lajpciga da nam oni ne daju preko 4 komada. Vise cemo golova mi primati nego Jang Bojs. Ljudi godinu dana igraju istu formaciju sa istim ljudima u odbrani. Mi do sada nismo vezali dve utakmice sa istim igracima u poslednoj liniji, Bahar samo luta i eksperimentiše dok na golove daje svako i to u našoj ligi. Zato se plašim da zbog gol razlike ne izvisimo u Evropi tj budemo četvrti.
о

опл

pre 12 meseci

Подршка и Бахару и тиму. Генерално, сви ми мало више волимо да сер.... Мењамо мишљења како дуне ветар. Али некако, све више гледајући овај фудбал, увиђам да се без класичних крила, бекова, дефанзивних везних и шпицева не може. Алергичан сам на ове 352 системе и на лажне деветке, бекове у вези и слично. 433 и 4231 системи су мајка. Без нагомиланог кадра, без ротација и тумбања. Форсирати такав систем и надограђивати га годинама. Форсирати домаће перспективне играче. Дај крила, класична, брза, дај шпица да даје голове, а не да ми игра деветку, а спушта се лево, десно и свуда је, само не онде где треба. Бекови уз штопере треба да бране гол, првенствено, а не да покривају целу страну. Друго, гомила странаца не може овде никад бити "породица" као код Милоја нпр. Странац се доведе да га платиш папрено, ако ваља, и то је то. Ми смо специфична средина јер се овде и поред професиналности игра и из неке емоције. А то је плус у односу на остале тимове, стране, чисто професиналне. Али генерално, сви ми нешто тупимо, филозофирамо, час Катаи на клупу, а сад би га сви волели на терену. Сматрам да Дегенек, Канга, Родић, Иванић и Катаи морају играти. Неки од њих и киксају, али значе, и психички и физички тиму. Имају тежину и искуство. Нпр. Кангва, а ни било ко други, не могу воду носити Канги. За ове услове је Де Брујне. Све у свему, све је то мало потешко задовољити

Umetnik

pre 12 meseci

Tako je, ja sam to malopre isto napisao i nalupaše mi minuse i isprozivaše me. Ne mogu stranci da osećaju klub kao domaći.
S

Sjfjfke

pre 12 meseci

Ima ona anegdota gde na 0;6 u Beogradu u 93em minutu Borjan hvata loptu i baca se na travu kako bi ostalo sto manje vremena za eventualni 7mi gol. igraci Bajerna u neverici sta radi lik,samoprozvanog veliko kluba i Marinkove bare
X

Xao

pre 12 meseci

Alo Nordsjeland 6:0 Evropa ćao i ti smeš da se javiš??

Umetnik

pre 12 meseci

Ovo je klasičan tekst da se malo zamažu oči navijačima i da se nalože oni naivni i lakoverni. Zvezdaš sam svesno od 1993. godine. Sećam se kroz maglu i Barija ali svesno sam pratio sva dešavanja od '93. Ovo je trenutno mnogo loša situacija i čudno mi je jako šta se sve dešava. Voleo bih iskreno da se vratio Vlada Milojević u klub umesto ovog Bahara ali jbg sad. Siti će da nas razvali i samo čudo može da nas sačuva od blamaže ali u to čisto sumnjam. Mene više brine to što kao pi.ke odlažemo utakmice u domaćem prvenstvu i derbi me brine. Imamo 10 puta bolji tim od narikača a od ostatka lige da ne pričam. Ali nemamo srce. Većina su stranci koji nemaju srce i ne grizu i ginu za klub. Ovi ostali da kažem domaći igrači retko ko ima srce. Možda Degenek, Ivanić, Mijailović, mali Mijatović i ajde da kažemo Katai ali on nema snage i nije dugo igrao. Stamenić je sjajan ali on ne razume ni srpski jezik i ne računam ga toliko kao našeg, ali ima srce. I to je naš najveći problem, nema ko da pogine na terenu. Ovi stranci su došli iz manje više osrednjih ekipa i njima su porazi normalna stvar. Ne shvataju poraz kao katastrofu. Takođe Bahar nema srce i preveliki je egoista i neće da promeni sistem kad vidi da greši. Samo čudo može da nam spasi ovu sezonu, i da se na neku foru napravi tim od većinski domaćih igrača, boraca. A bilo ih je na pretek u prelaznom roku. Mogli smo da damo pare koje dadosmo za onog nesrećnog Šerifa i Olajinku za jednog dobrog ili čak i dva naša igrača. E sad da preživimo do promene pvpg cirkusa i da nekako dobijemo derbi da bismo imali na proleće šansu da uhvatimo trku za titulu. Jbg.
A

Atlantik1996

pre 12 meseci

Aj ne s..i, majke ti. Jbm ti navijaca koji posle dva poraza misli da je sve otislo u pm. Podrzi ekipu kad je tesko, tek je pocetak sezone, Bahar mora da isproba sve da bi znao sta da radi i na koga da se osloni kad dodje glavno.
m

madmix

pre 12 meseci

Klasična navijačka razmišljanja al ajmo sad realno...Zvezda implementira nov stil,ima novog trenera koji radi na tome,komplet novu postavu i potrebno je minimum 6 meseci da se iole uspostave mehanizmi u igri,sistemi koje igraju salcburg,jang boys,lajpcig i druge ekipe sličnog opredeljenja oni su uspostavljali godinama,pa taj salcburg 10 godina nije mogao da dodje do lš ali su nastavili jer rezultat mora doći.Zvezda će istrajati,izguraće ovo u to sam siguran,nije ovaj tim napravljen za ovih 6 utakmica u lš ove sezone već za narednu i onu posle nje,kad igramo play off(da,bićemo šampioni).Budite strpljivi,imamo mnogo dobar tim i sve će doći na svoje,,treba dobiti partizan i yb i dobićemo!
g

gostttttzz

pre 12 meseci

Madmix. Bravo za komentar.

Umetnik

pre 12 meseci

Možete li da mi objavite komentar? Prvo za Atlantik, nemam ja ništa protiv par lošijih rezutlata, u stvari imam ali nije smak sveta, već imam protiv nerezonskog dovođenja stranaca i bacanja para. Dali smo za onog Šerifa 4 miliona. A 80% tima su nam stranci. I to prilično upitnog kvaliteta. E to mi smeta. I činjenica je da oni nemaju srce i ne osećaju klub kao recimo jedan Branko Jovičić koji je strašan igrač sredine terena i sigurno jeftiniji od Kangve koji ništa ne pokazuje. I što se nije uložio novac od onog Šerifa da se dovede neki naš domaći napadač, za 4 miliona smo možda mogli da dovedemo malog Joveljića ili da bar damo šansu onom malom Kahviću, sigurno je bolji od Šerifa, i jeftiniji deset puta. E to meni smeta, a ti indijanac i slični tebi to ne kapirate jer je najlakše meni reći da ne s.rem. A činjenica je da Zvezda bez domaćih igrača nije Zvezda. Sve manje i manje ljudi nam je na stadionu, Novi Pazar ima više gledaoca od nas. Mi moramo besplatno da delimo karte po školama da bi nam došlo 10 hiljada na stadion. Neće niko da gleda nabeđene strance kako igraju bez srca. Čast izuzecima poput onog Hvanga, za njega se vidi odmah da ima i srce i da je dobar igrač, ovo ostalo tanko
s

sporo

pre 12 meseci

Sa ovom odbranom jadnom i sva tri sporaća nazad primićemo 100 golova u prvenstvu a u lš neka nam je Bog u pomoći.

ТируРиру

pre 12 meseci

За све ово данас што смо Звезда треба да буде захвална само Владану Милојевићу, великом вернику и јако исправном човеку, који је своју веру у Бога пренео и на играче. Моје мишљење да је та вера и виша сила била сто пута уз нас за време његовог мандата. Краснодар она шанса у 90том , Салзбург и зачарана мрежа, па против Келна тамо све оне стативе итд итд. Хвала Милоје за све ♥️🤍
J

Joe Lesh

pre 12 meseci

Nadam da je on sledeci trener Zvezde. Da se vrate slavni dani. Samo nema El grande Kosana , njegove desne ruke....
p

prenos vere

pre 12 meseci

Kako je to veru preneo na igrače? Smisli tekst pre nego što ga napišeš ako ne možeš drugačije? Veru u Boga ili bilo šta ili imaš ili ne. Ili je dobiješ od samog Boga i duha svetoga u tebi ili ne. Niko ti je ne može drugi podeliti ili preneti.
H

Hames

pre 12 meseci

Ajde manite teologiju
D

DS1989

pre 12 meseci

Ja ne znam sta se ljudi pale i sta mastaju. Oni razvale jedan Real Madrid, Lajpcingu su dali 7 komada, pre par danansu West Hemu sutnuli preko 30 puta na gol, razmontirali su Newcastle... Ja stvarno ne razumem sta ljudi sanjaju da molimo boga da im nije preterano zanimnjivo da nas pune i da stanu kada nam budu dali 3,4 komada...
R

Radonja tripleta

pre 12 meseci

Sad ne pišete o loženju, kao pred Svetsko, ili trofej f8 😅, ma diži frku bre.
a

aut

pre 12 meseci

Vi ste frku odsvirali za ovu godinu u Evropi 4 utakmice i aut.

stss

pre 12 meseci

Hahaha Saciri je bio jedan od najboljih igrača Liverpula ahhahaab o Bože gadji i ne promaši molim te
m

milo123

pre 12 meseci

Saciri uvek razbuca svaku nasu ekipu, pa tako i Zvezdu u prvoj utakmici sto je i autor naveo, isto bi bilo i ovde. To je nasa sramota, kukavicluk kako god. A sad sa tom kometom sto si pozeleo Bog da gadja, samo reci gde se nalazis otprilike da se sklonim privremeno.
b

brdo

pre 12 meseci

Znači sedmica pada
S

Srbija Majka

pre 12 meseci

Sada sigurno imamo taj veci fudbalski kvalitet u igracima...ali zato nemamo tu hemiju i odnos prema dresu. Stranci su stranci...rade ono za sta su placeni, a ljubav i emocije su nekada vise od suvog kvaliteta. Cesto umeju da budu taj tas na vagi...noge te nose kao da nisu tvoje i urade nesto za sta si mislio da nisu u stanju!!!
h

halo

pre 12 meseci

Dobro razumeli smo, celoj Evropi stranci nisu problem samo u Srbiji ne mogu ni da prismrde domaćim splavarima koji prodaju prazne priče o nekoj ljubavi. Eno ga naš veliki kapiten, najveći od svih ljubavnika se po instagramu sa svojom "lepšom" polovinu naslađuje Zvezdinim porazima, Zvezdina zvezda priča Francuzima da bi drage volje promenio ishod finala 1991. kad bi mogao, veliki ljubavnik Pešić nedelju dana pred potpis za klub kako je ovaj klub ispod njegovog nivoa, jesu li to ti primeri domaće ljubavi?
c

crkva

pre 12 meseci

Vernici ne pale sveće za fudbal, rezultate i mozzart kocku. To su fariseji koji bi da im Bog ispunjava želje a to je u suprotnosti i sa crkvom i sa verom. Paljenje sveće za to je apsolutno nepotrebno i ta voštanica Bogu nije mila, da znate ubuduće ko nije znao. Molitva je već druga dimenzija, ali u molitvi treba biti ne taj dan već celi život.
D

DS1989

pre 12 meseci

Druze ako bi svi da zivimo po versikim pravilima ja mislim da 2% stanovnistva ne bi ostalo na planeti. Tu nema lazi, psovanja, mrznje, cigara, alkohola, droge, porno filmova, neverstva, ratova i td.. I tebi je sada zasmetalo da li ce neko da se moli bogu u vezi sporta. Pa pogresio si adresu na kojoj se zalis ako bi morao da biras navijacku grupu koja najvise postuje veru onda je to grupa Delije Sever. Pogrdno su nas nazivali laznim popovima, imali transparent sa ciganima ni u Crkvu. Delije su uvele da se bojkotuju utakmice na veliku subotu i na kraju i izborile da se ne igraju utakmice na taj dan. Sve navijacke grupe u Srbiju su prihvatile to cak i Grobai. Medjutim Grobari su to prekrsili kada se igrao derbi na veliku Subotu i napunili su ceo stadion a Sever je ostao prazan uz parolu Hristos Voskrese. Kada prozivate Delije i Zvezdu onda to cinite gde ima smisla a ne tamo gde nema nikakvog smisla. Ako nisi upucen u odnos Delija prema veri ok, ako jesi onda to sto radis je totalno suprotnost vere o kojoj pricas, jer pokusavas da manipulises ljudima u cilju da svi ostali sada ismejavaju Delije... Posto si vernik treba da znas da su Delije osnovane 7. Januara 1989. Pa se ti zapitaj da li slucajno na dan Bozica.
c

crkva

pre 12 meseci

Naravno da sam zvezdaš i da znam sve te činjenice i ne 2% nego 0,000001% zato i kažem, a ne da sudim, već samo iznosim činjenice da su svi koji to rade fariseji ako je ta priča uopšte tačna, jer od Darjana i mozzart sponzora i kladionica je sve moguće. Navodno u veri a ne poznaju je. A nameštanje utakmica i želje su svetsko i naše, a ne Božije. A Toza je tu u jačoj veri od Miloša. Ako si u veri ne možeš biti na 2 strane. Pa može malo ovako a malo onako.
Z

Zn

pre 12 meseci

Sjajni tekstovi👏🏻👏🏻👏🏻
g

gost23

pre 12 meseci

Volim zvezdu, sve mi je na svetu, ali molim Boga da se simbolika broja 7 ne prenese na golove mancester sitija 🤣, salu na stranu, previse su svi skocili, bice sve okej, vidimo se na prolece u evropi, pazite sta sam rekao.
m

milo123

pre 12 meseci

Moze onda sedmica u mrezi Sitija? ;)
X

Xao

pre 12 meseci

I u to vreme si pisao kako Zvezda pod Milojevicem "ne igra lepo". A mi pisali istoriju
c

cipar

pre 12 meseci

Sutra sledi giljotina, ah šteta što sam treća smena... Mada daće Siti za pola sata bar 3 gola...

Bojank91

pre 12 meseci

Ko zna koliko bi nam Norsjeland dao za pola sata.
K

Klint

pre 12 meseci

A s kim vi igrate?
g

gagde

pre 12 meseci

Кренули пут Манчестера обучени као да су кренули на пикник или у Сурдулицу а не на меч лиге шампиона против првака Европе.Дно дна.
A

Asad

pre 12 meseci

A ti si neki Ašok Murti
e

ejjj

pre 12 meseci

Do kada ces izmisljati razgovore izmedju osoba koje nemaju veze sa tom i koje su daleko od tvog prisustva? Kako te nije sramota?