Komentari na vest

Sećanja Vošine dece na pobedu u Torinu i maštanja o podvigu u Amsterdamu

B

Biseri

pre oko 1 mesec

Vojvodine Ivanović Popović Drobnjak Sukačev Bukinac. Ista generacija 2004 2005 iz koje su i Milošević koji je prodat Štutgart i Majstorović Dinamo Moskva. Pošto pune tek 20 i 19 g treba ih zadržati bar 2 g da osvoje Trofej sa Vojvodinom naprave velike rezultate u Evropi a tek onda sa 22 g zreli ajoš mladi naprave za njih i Vojvodinu velike transfere
P

Pedja108

pre oko 1 mesec

U prvoj utakmici u Italiji je bilo 4:0 za Vojvodinu, 2 nedelje kasnije u Novom Sadu 2:0 za Sampdoriju. Razlog uspeha je bilo sto Italijani jos nisu zavrsili pripreme i glatko su izgubili. Ali za vec dve nedelje su bili daleko bolji, ali je razlika bila prevelika da stignu.
1

1/2 1/2

pre oko 1 mesec

Nemoj samo da zavrsite na infuziji kao onomad protiv Viktorije Plzen zbog jakog tempa koji su nametnuli Cesi
R

Redmond

pre oko 1 mesec

Vosa je primila 3 gola od Luisa Muriela i drugara iz Sampdorije, u revansu je izgubila 3:0,a ne dva. Cak sam i uzivo gledao tu utakmicu.
M

MaramaVahirua

pre oko 1 mesec

Izgubila je 2:0, ne 3:0. Mora da si pomesao s nekom drugom tekmom
m

mare fkv

pre oko 1 mesec

Sta si ti gledao, to sam bog zna...
r

rrrr

pre oko 1 mesec

Napred Voso, puno sreće večeras.
L

Logitech

pre oko 1 mesec

Kad nemas kvalitet, uzdaj se u srecu. Bice 4:0 za Ajaks, zapamti, ili zapisi ovo negde.
P

Pazi

pre oko 1 mesec

Vošo, srećno od Delije.
s

stranac

pre oko 1 mesec

Kakvi su ovi vosini klinci, zna li neko, ivanovica smo videli, ovi drugi? Jel valja neki
J

Jaa

pre oko 1 mesec

Bukinac, Zukic, Bjekovic.
z

zgemba 82

pre oko 1 mesec

Na zalost , proci ce isto kao i partizan
P

Pazi

pre oko 1 mesec

Ali Voša ima mnogo jačeg protivnika, to treba uzeti u obzir.
N

News

pre oko 1 mesec

Prosle godine kad je Tsc izgubio 3: 0 od brave bili naslovi Debakl, nisu dorasli Evropi,Sramota it'd. A kad Partizan izgubio 6:2 vise se I ne prica o njemu.
r

rrrr

pre oko 1 mesec

Možda,ali od cetvorostrukog prvaka Evrope a ne od ,u svakom pogledu jadnog dinama.
m

milo123

pre oko 1 mesec

da li je moguce da je neko odstampao CALEB na cirilici? kakvi amateri! Krajnji neprofesionalizam. Hocete da budete evropska marka, blamantno. Ajde da razumem da je neko i otkucao greskom, ali da niko nije pogledao pre stampe!? Slicno je u Zvezdi - na dresovima uvek pise kako ne treba. Secamo se Ohija i tri razlicita imena. Srbi posvadjani sa imenima na dresovima. Ili ih nema, ili su ispisani kako ne treba (obicno najgrdjim fontom).
m

milo123

pre oko 1 mesec

pripiti ekonom koji je ovo odstampao mi lupa minuse :P
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Nije ti palo na pamet da se možda izgovara baš tako kako je napisano?
m

milo123

pre oko 1 mesec

Nije.
Р

Република Српска

pre oko 1 mesec

Срећно Војводино, РС је уз вас ❤️💙🤍
b

barskamušica

pre oko 1 mesec

Treba da se zategne na 2 000 dvojka, kvota 16. Mislim da bi to bio jedan od najdražih dobitaka u životu.
P

Pandora/

pre oko 1 mesec

IGRAJ VOŠO, RASTURI IH SVE!
s

srka

pre oko 1 mesec

Velika je sramota to što državni javni servis ne prenosi utakmice ni Vojvodine ni Radničkog. Pa nisu Zvezda i Partizan jedini klubovi u ovoj zemlji. Mi smo jedina nacija na svetu u kojoj za državne medije postoje samo dva kluba. Zato sam svim srcem uz Vojvodinu i Radnički.
B

Bijadokija007

pre oko 1 mesec

To nije državni servis. To je jedina drzavna tv na svetu koja radi protiv svoje drzava
P

Pazi

pre oko 1 mesec

Partizan ni ne treba da prenosi, taman da nas spasi gledanja one bruke. Bolje da du prenosili Borac.
s

srka

pre oko 1 mesec

Želim svaku sreću Vojvodini, kao i Radničkom, uostalom svim našim klubovima na Evro sceni. Vojvodina ima svoje automatizme u igri, što je jako bitno. Kao tim dobro funkcionišu i znaju šta rade na terenu. Davno nisu imali ovako dobru ekipu i ozbiljnog trenera. Isto važi i za Radnički, koji ne bi trebao da ima problema protiv Mornara. Pratim ovo Evropsko prvenstvo za mlade u Severnoj Irskoj i vidim da je Ukrajina stigla do polufinala. Ne želim naravno nikako da time ublažim i opravdam Partizanovu bruku i javašluk, ali zar nije taj njihov uspeh dokaz i argument, zašto je Partizan u duelu sa Dinamom prošao kako je prošao. Rade dobro sa mladjim kategorijama. Prate i unapredjuju talenat i individualno i timski. Zato im stranci ni ne trebaju. Sećam se kada su igrali sa Zvezdom kvalifikacije za Ligu šampiona, pre tačno dvadeset godina. Ni tada nisu imali strance, već samo po nekog igrača iz bivšeg Sovjetskog saveza, a to za njih praktično nisu stranci. Strelac gola na Marakani Bjalkevič bio Belorus, kao i njegov zemljak Hatskevič. Tu su bili još Gruzini, čuveni Kaha Kaladze, koji je igrao pre toga u šampionskom Milanu, kod Anćelotija, kao i Demetradze i poslednji je bio centarfor Šatskih iz Uzbekistana. Znači pet igrača iz bivšeg Sovjetskog saveza i šestorica Ukrajinaca u startnoj postavi. Nijedan Afrikanac, niti Južnoamerikanac. To je imperija koju je stvorio legendarni Valerij Lobanovski i sve to i dan danas funkcioniše na potpuno isti način. Ovim nimalo ne opravdavam to što Partizan izgleda ovako kako izgleda. Nimalo ne umanjujem njegov neuspeh i ne samo to. Partizan više nema nikakav sistem rada sa mladjim kategorijama. Posle smrti čika Trbojevića, koji je vodio tu decu i svojom Zastavom 101, putovao po celoj zemlji tražeći talentovane fudbalere, prestala je svaka lepa priča. Partizan treba da se vrati svojim korenima, da neguje omladinsku školu, da iz nje crpi polovinu selekcije prvog tima, a da ostatak te selekcije dopunjava kvalitetnim igračima iz naše lige, kojih, bez ikakve dileme, ima na raspolaganju. Barem one koji promaknu Zvezdi. Mogu se dovesti dva, ili tri stranca, na onim pozicijama koje su deficitarne i za koje se ne mogu pronaći domaći igrači. E to je jedini ispravan put, drugoga nema.
I

IskoAlarkon

pre oko 1 mesec

Ima smisla donekle to sto pricas opet su dosta veca drzava od nas, a nije da nisu imali strance pre rata. Takodje partizanu je trebalo da olaksa sto dosta dinamovih igraca igra na tom u23 turniru Mislim da kada smo uzeli svetsko za mlade da je posle nas uzela Ukrajina pa eto ne znaci to mnogo pogotovo sto ne salju svi najjace timove pa zamisli spanija da posalje najjaci tim poslali bi dosta startera sa Eura prosetali bi se do titule gol razlikom +30
B

Baxter88

pre oko 1 mesec

A onda oko 22:30h surova realnost, kraj lozenja i naslov tipa jos jedan debakl naseg kluba u Evropi, klasika....
t

tutto passa fkv

pre oko 1 mesec

Dolazis ovde na svaku vest i prosipas defetizam. U redu, shvatili smo, Vojvodina je slabija, sanse su mikrominimalne, i to znamo i bez da patroliras po vestima o Vosi i delis ovo krajnje originalno misljenje. Zbog takvih kao ti mi svaki potencijalni uspeh bude jos drazi, jer se zavucete nazad u te vase rupe da se dalje saftate u zlobi. Lecite se, ljudi, dok je besplatno i dok Vucko ne dodje na ideju da privatizuje zdravstvo.
P

Pazi

pre oko 1 mesec

Sigurno neće da se obrukaju baš kao vaš Partizan.
T

TD

pre oko 1 mesec

Kole, napisi i to da rts nece prenositi ni Vosu ni Radnicki, sram da ih bude koja su to g. Da igraju OFK ili Cukaricki, nema sanse da ne bi bilo prenosa makar na 2-om kanalu.
v

v1ad

pre oko 1 mesec

Sve, sve ali Зади Цалеб. Bar napisite Кејлеб