Ostojić u Humskoj još godinu dana

Vreme čitanja: 2min | uto. 28.04.20. | 13:58

Pao potpis...

Fudbal u Srbiji suspendovan je zbog pandemije izazvane koronavirusom, igrači formu održavaju u kućnim uslovima i čekaju dozvolu da se vrate treninzima, ali uprave klubova rade punom parom i u vreme krize. Tako je u Humskoj pao jedan potpis. Radi se o parafu na nastavak saradnje. Bojan Ostojić (36), najiskusniji prvotimac crno-belih, ostaće u Humskoj do leta 2021!

Štoper iz Užica stigao je u Humsku iz Čukaričkog u poznim igračkim godinama, kao privremeno rešenje. Bilo je to 2016. godine. Dobrim partijama nametnuo se Marku Nikoliću, osvojio duplu krunu sa crno-belima i kasnije produžio saradnju. 

Izabrane vesti

U poslednje vreme nezamenjiv je u startnoj postavi...
"Zaista sam srećan što sam produžio ugovor na još godinu dana i ostao u klubu koji neizmerno volim. Iako sam u nekim poznijim godinama za fudbalere, ovo je dokaz da radom i zalaganjem svako može da ostane u dobroj formi, samo ako to želi", kazao je Ostojić. "Želim da se pre svega zahvalim šefu Miloševiću na podršci i poverenju, kao i Milošu Vazuri, svima u klubu koji su u meni prepoznali želju, motiv i spremnost da se i dalje borim za sveti dres".

Generalni direktor Miloš Vazura takođe je iskazao zadovoljstvo obavljenim poslom:
"Produžetak saradnje sa Ostojićem logična je posledica njegovih igara i odnosa prema dresu Partizana. Oseća klub, privržen mu je, u kontinuitetu igra kvalitetno i zato smo rešili da potpišemo ugovor na još godinu dana. Uradili smo to pre početka prelaznog roka, jer zbog cele situacije u kojoj se nalazimo nismo ništa želeli sa rizikujemo ili čekamo, pa smo ovaj važan posao završili na vreme". 

Bojan Ostojić odigrao je 106 zvaničnih utakmica za Partizan, postigao je četiri gola, od kojih svakako najvredniji onaj prošle godine u finalu kupa protiv Crvene zvezde na stadionu Rajko Mitić. Na taj način crno-beli su četvrti put uzastopno uzeli Kup Srbije. 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara