Šćekić odahnuo: Kako je moglo, odlično se završilo

Vreme čitanja: 1min | pon. 11.11.19. | 18:47

Novi pregled potvrdio da nema teže povrede

Gol, pa samo nekoliko minuta posle toga – iznet s terena. Pamtiće Aleksandar Šćekić duel sa Inđijom (3:0), zbog tog rolerkostera emocija u kratkom periodu. Ipak, ono što je najvažnije, ispostavilo se da povreda nije teže prirode i da će crnogorski reprezentativac uskoro na teren.

Mada, kako je u prvi mah izgledalo, kada se uhvatio za koleno, pa još iznet s terena, činilo se da je jesenja polusezona gotova za Šćekića. I on priznaje danas da se u prvi mah uplašio.

Izabrane vesti

Dodatni pregledi magnetnom rezonancom urađeni su danas i potvrđeno je da je visoki vezista dobro prošao.
Sećam se jasno duela. Pomerio sam loptu i prilikom kontakta osetio sam veliku bol u kolenu . U prvom trenutku mislio sam da je  zaista loše, da je reč o težoj povredi i priznajem da sam se uplašio. Bili smo svi presrećni što smo dobro odigrali, što sam postigao gol, ali... Danas sam odradio dodatno snimanje koje je pokazalo da je reč o distorziji kolena i povredi hrskavice čašice. Kako je moglo da bude, odlično se završilo“, rekao je Šćekić.

Slede dve nedelje reprezentativne pauze, pa će Šćekić moći da se okrene terapijama.
Sada je reprenzetativna pauza i dobro će mi doci da se oporavim i vratim na teren što pre. Terapije ću raditi u našem medicinskom sektoru“, istakao je Aleksandar Šćekić.

Njemu je gol protiv Inđije drugi u dresu Partizana.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara