Srđan Blagojević (©Starsport)
Srđan Blagojević (©Starsport)

Saznajemo: Srđan Blagojević blizu klupe Vojvodine

Vreme čitanja: 1min | ned. 01.09.24. | 23:12

Posle smene Božidara Bandovića...

Pominjao se Miloš Veselinović, ali na kraju će verovatno biti – Srđan Blagojević. Jer prema informacijama Mozzart Sporta čini se da je Vojvodina rešila kome će poveriti brigu o ekipi posle smene Božidara Bandovića.

Blagojević možda nije zvučno ime za one koji ovlaš prate domaći fudbal, ali je i te kako dobro poznat svima koji su dublje u materiji. On ima već 51 godinu i karijeru je gradio bez bilo čije pomoći, korak po korak.

Izabrane vesti

Niželigaški Sremčica, Kovačevac, pa Srem iz Jakova, Žarkovo, IMT, Bežanija i Inđija u kojoj je i stekao nešto malo jaču reputaciju iako je tada igrao Mozzart Bet Prvu ligu Srbije. I potom debi u eliti sa Javorom, vrteo se zatim u klubovima u kojima su ga već upoznali sve dok ga sudbina nije odvela u Kaspij, a zatim i Astanu sa kojom je bio i prvak Kazahstana. U protekle dve godine radio je u Debrecinu, sasvim solidno, zato je toliko i opstao.

Večeras je bio u Beogradu i pratio derbi Partizana i Vojvodine. Na klupi Novosađana sedeo je Nemanja Krtolica, doskorašnji Bandovićev asistent, koji je ipak samo prelazno rešenje. Ako ne bude nekakvih radikalnih promena, stalni posao dobiće baš Blagojević.



tagovi

Srđan BlagojevićFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara