Savo očekuje još neko pojačanje: Dešava se...

Vreme čitanja: 2min | sub. 31.08.19. | 16:52

Partizan u ofanzivi u smiraj prelaznog roka

Rampa je počela da se spušta na prelazni rok u Srbiji. Nije ostalo još mnogo vremnea, a Partizan je u trci. Jedan posao nije uspeo, prelazak Strahinje Pavlovića u Lacio, ali to neće zaustaviti mogućnost da još neko pojačanje stigne u Humsku 1.

Vremena za pregovore je malo, u takvoj situaciji sve je u rukama klubova koji imaju igrača koji je interesantan Partizanu, pa mogu da licitiraju cenom. Ipak, trener crno-belih Savo Milošević kaže kako veruje da će tim dobiti još nekog novajliju do kraja letnje pijace.
Dešava se... Pregovaramo, pokušavamo da nešto uradimo i nadamo se da ćemo uspeti još nekog igrača da dovedemo. No, dok se ne završi, znate kako je“, rekao je Milošević na konferenciji za medije pred meč sa TSC-om.

Izabrane vesti

Na pitanje šta je potrebno Partizanu, igrači na kojim pozicijama, trener crno-belih je ostao potpuno zakopčan.
Mediji špekulišu imenima, ne znam ni kako dolazite do njih. Ako otkrijem pozicije za kojima tragamo... Dovoljno ste me upoznali da znate da neću nasesti na te provokacije“.

Zasmetalo je Miloševiću pitanje koliko je potrebno igrača da bi Partizan gurao na tri fronta.

Ne radi se samo o broju, već i o kvalitetu potrebnom da nam donese dovoljno za igranje na tri fronta. Broj je najmanje bitan, imamo ih 28-29, imali smo i još sedmoricu-osmoricu na koje ne računam. Ako saberemo sve koje imamo na broju, neko će reći da smo bahati i bezobrazni. A, vrlo dobro znate da nije tako. Pričamo o onima koji mogu da nam pomognu ili – ne daj Bože – podginu kvalitet“, naglasio je Savo Milošević.

Vreme curi... Štoper Maki Banjak i napadač Nermin Haskić se pominju kao najbliži selidbi u Humsku 1...

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara