Savo: Na početku je izgledalo da se neće dobro završiti...

Vreme čitanja: 2min | čet. 15.08.19. | 22:29

Jalčin: Oštećeni smo za penal

Partizan je izdržao sve u Turskoj. Nije na momente bilo prijatno, imala je Malatija svojih šansi da ozbiljno zakuva, ali volja i karakter sačuvali su crno-bele, kaže Savo Milošević. On je još podvukao da ga kolega sa klupe Malatije nije iznenadio i da to nije bio razlog za brzo primljen gol i lošiju igru u prvom poluvremenu. 
"Nismo najbolje odigrali prvo poluvreme... Sve je ukazivalo na početku da se neće dobro završiti. Voljni momenat i karakter tima je presudio i uspeli smo da održimo utakmicu u životu. Oni su kasnije da smo postigli gol sve bi bilo završeno. Ako saberemo obe utakmice mislim da smo mi zasluženo prošli u plej-of Lige Evrope". 

Usledilo je potom to pitanje o serviranom iznenađenju iz kuhinje Sergeja Jalčina...
"Nije nas Malatija iznenadila, ne mogu da se složim. Primili smo gol iz kiksa, znali smo da nisu fizički spremni da napadaju celu utakmicu. Odigravala se utakmica u okvirima koje smo očekivali. Rekao sam i pre meča da je to ekipa koja u svakom trenutku može da da gol i to što su ga postigli apsolutno se moglo očekivati".

Izabrane vesti

Milošević nije želeo da komentariše sudjenje, a zatim je prekinuo dalje provokacije turskih novinara.
"Ambijent je bio fenomenalan, na odličnom stadionu. Uspeli smo da prođemo i sada ispada da bi trebalo da se pravdam. Ne želim da komentarišem tvrdnje da su se moji igrači izležavali i krali vreme u finišu. Da je Malatija prošla prvi bih čestitao. Ozbiljan su tim i poželeo bih im sve najbolje u prvenstvu". 

Sergej Jalčin, razumljivo, nije bio pričljiv...
"Borili smo se 90 minuta, ali nismo uspeli da ostvarimo cilj. Moram da kažem da smo oštećeni za penal, ali smo se i pored nepravde izdigli i učinili sve da prođemo dalje. Ovo je naš maksimum u ovom trenutku, potrebna su nam bar četiri pojačanja koja sam tražio i do sada ih nisam dobio", zaključio je Jalčin. 

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara