Batak preuzeo Radnički

Vreme čitanja: 2min | uto. 25.02.20. | 13:33

Debituje protiv "svoje" Vojvodine

Brzo je reagovao Radnički posle odlaska Milorada Kosanovića i već je doveo novog trenera, koji će voditi ekipu u nastavku sezone.

Kao što je najavljeno, novi šef struke Nišlija je Radoslav Batak, koji je danas promovisan na Čairu, uoči utakmice sa Vojvodinom u Novom Sadu.

Izabrane vesti

Batak je bivši reprezentativac Crne Gore i nekadašnji igrač Vojvodine, a u trenerskoj karijeri je kratko vodio upravo Lale, a radio je i na Tajlandu.
Stigao sam u ogranizovan klub, koji ima visoke ambicije i u skladu sa tim ću se i ponašati. Pred Radničkim su velika iskušenja u nastavku ove sezone, a ja sam spreman za ovaj posao i verujem da ćemo ovde napraviti dobru priču. Mnogi govore da preuzimam klub u nezgodnom trenutku, ali mislim da za trenera nezgodan trenutak ne postoji. Prihvatam ovaj izazov, radujem mu se i ubeđen sam da ćemo ovde napraviti ozbiljan rezultat”, rekao je Batak na promociji.

Novi trener će pokušati da ostvari cilj Radničkog, a to je novi izlazak na međunarodnu scenu.
Svi znamo šta je želja ljudi koji vole klub i onih koji ga vode. Situacija na tabeli je solidna za nas i potrebno je da u nastavku sezone zaigramo na još višem nivou kako bismo ispunili ono što se od nas očekuje. Smatram da ovde ima kvaliteta i da ćemo uraditi ono što je potrebno”.

Zanimljivo je da će Batak debitovati protiv Vojvodine, kluba u kojem je bio i kao igrač i kao trener.
Vojvodina je klub u kojem sam ponikao i naravno da postoje emocije sa moje strane, ali će biti pod kontrolom, jer sam profesionalac i jedino što ću sutra želeti je uspeh Radničkog”, podvukao je Radoslav Batak.

Meč u Novom Sadu igraće se u sredu od 18 časova.

Foto: FK Radnički

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara