Komentari na vest

Saudijci daju 10.000.000 za srpsku jedinicu

È

Èj

pre oko 2 meseca

Mitro naj strelac,klub prvi ,razlika u poenima 20+? Saudijci pobedili argentinu....pa nije lose 🤔
N

NadžakDeda

pre oko 2 meseca

Ma ni slučajno!! Neka ide ona ćorava štetočinska konjina od dva metra amo, da se prridruži bratu koji nije ništa bolji.

Marko Pavlovic

pre oko 2 meseca

Srećno rajko
Ћ

Ћофара

pre oko 2 meseca

Голмани су углавим најслабије плаћени у тиму и верујем да ће Рајковић прихватити понуду да у Саудијској Арабији заради неколико милиона евра и онда се за три до четири сезоне врати у Европу. Момак је 1995. годиште и моћи ће да брани на високом нивоу и кад се буде вратио с 31-32 године. Е сад, ово доводи у проблем национални тим Србије. Буквално ће нам доскора можда и најјача позиција постати проблематична. Не знам је ли реално да брани неко ко игра у Саудијској Арабији, а ако је Вања Милинковић Савић заиста одлучио да бојкотује селектора Стојковића, а притом Петровић више нема места у Челсију, онда нисам оптимиста. Посебно јер Свилар не види себе у Србији
D

Deyan X

pre oko 2 meseca

Idi brate i uzmi pare dok mozes. Makar te vise nikad ne zvali u reprezentaciju. I neka ti pljunu pod prozor ko god hoce.... to samo i mogu.
G

Gostiona

pre oko 2 meseca

Fudbal je posao kao svaki drugi,samo malo vise placen,poznatiji itd… Treba da ode i uzme dobre pare jer vredi decko toliko,vise nego sto bi dobio i evropi!Idi ne osvrci se tri godine pa nazad opet mlo jos tri i penzijica,srecno!
n

nadrealnooo

pre oko 2 meseca

To bi mi bio pravi potez u najboljim godinama da ode u ligu bez briga! I ondq se cudimo sto nam je reprezentacija tu gde jeste?! Pa nama najbolji igrac idu u ligu bez briga, pohlepa nas ubi!!!Nego demokratija je neka ide svako gde treba da ide. Ali tuzno je.
G

GOST 510

pre oko 2 meseca

Neka ide bez razmišljanja jer ako je stvarna vest to je prilika koja mu se jednom ukazuje.
P

Pjer Karden

pre oko 2 meseca

Odlaskom u Arabiju se oprašta od reprezentacije,sad je taj momenat da Svilar stane na gol,potreban je radikalan rez,jedino Mitrović može da bude izuzetak ukoliko pristane da sedi na klupi i bude džoker sa klupe,mesto prvog napadača je izgubio,potrebni su radikalni rezovi,minimum 6-7 igrača iz startne postave treba promeniti.
B

BH

pre oko 2 meseca

Dok je Stojković selektor ,plus ti iz saveza u foteljama,čisto sumnjam da će se Svilar odazvati
8

8

pre oko 2 meseca

E on i treba da ide u arabiju , u principu nema neku perspektivu da brani za jače timove lige petice već neki prosek . To mu je životna šansa . Dok sa druge strane recimo SMS je tražio Juventus klub u top 10 svih vremena Evrope, i tim u kome bi takođe dobro zarađujvao ali ...
G

Gost10

pre oko 2 meseca

Da ga je trazio Juventus, otisao bi vrlo lagano, pritom Lotito je tvrd pregovarac i mnogo je lakse bilo utvrditi pazar sa Saudijcima. Juve bas tesko da ga je trazio, kao prica sto je bilo da ga je PSZ trazio hahaha
H

Hannibal

pre oko 2 meseca

Genijalni su mi komentari fudbalskih analfabeta, u fazonu "ako, nek ide, nek uzme pare...itd...) Kakva gomila gluposti! Saudijska liga je upropastila Mitrovića, Sergeja, Ronalda...a čak se ni Kante nije proslavio na EP. Ako Rajković ode u Saudijsku Arabiju, golmana reprezentacije treba tražiti između Svilara, Jovanovića iz Partizana i Petrovića ukoliko potpiše za neki dobar klub nakon Čelzija. Sve što igra po rekreativnim ligama - otpisati dok se ne dozovu pameti i vrate u ozbiljan takmičarski fudbal.
U

UST

pre oko 2 meseca

Pa niko živ da potpise za neki jači klub u evropi... jedino milenkovic u englesku, a pavlović eventualno u milan.. ostalo tanko
D

Djape45║

pre oko 2 meseca

Nije lako golmanu, samo jedna pozicija na terenu, uvek mogu da te zamene a teško je probiti se do najvećih klubova čak iako imaš kvalitet. Evo Petrović je došao do Čelzija, branio polusezonu ali već u sledećoj ne računaju na njega. A i ponuda koju je dobio je verovatno finansijski mnogo mnogo jača nego u evropi.
H

Hahahahah

pre oko 2 meseca

Nemoj molim te..
l

lazzaarrr

pre oko 2 meseca

kako Ana odluci tako ce biti
D

Djape45║

pre oko 2 meseca

Blago tebi pa nemaš svoju Anu da odlučuje za tebe.
D

Drvo

pre oko 2 meseca

Taman je za tamo, tako i izgleda.
T

Trebinje

pre oko 2 meseca

Svilar će svakako postati nova jedinica
G

Guh

pre oko 2 meseca

HAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHA MUK U ŽELEZNIKU
G

Gosti

pre oko 2 meseca

Ako je glup neka ide!
r

rea

pre oko 2 meseca

Vredi li otići negde za 10ak puta veću platu? Ne, nikako. Pogotovo kada ti je karijera takva da si svestan da nećeš ostaviti nikakav trag u evropskom fudbalu, šta treba da radi? Da igra u Majorki za 700-800 000 evra, a može da ode na bliski istok i ima 10-15 miliona po sezoni.
@

@rea

pre oko 2 meseca

Au druže jesi li realan ? Pa i sada je dovoljno zaradio da obezbedi praunuke. Bolje braniti u La Ligi nego u rekreativnoj ligi Arabije (videli smo Mitra i Sergeja kako su se pokazali letos)
v

vare

pre oko 2 meseca

naravno da je realan.ko nebi otisao za 10 puta vece pare??
f

fudbal je biznis

pre oko 2 meseca

Ne razumem pitanja tipa “vredi li odlaza iz Evrope sa 28-godina”? A čemu o to može da se nada u Evropi - tutulama ne može, osvajanju neke prestižne nagrade teško, pa zašto ne bi onda uzeo debele pare Arapima!? Njemu je fudbal posao, a ne zabava - ideš tamo gde najviše plate ako proceniš da na drugoj strani ne dobijaš ništa specijalno osim “igranja u Evopi” (koga zabole gde igraš ako si prosečan fudbaler)…
M

Mladic

pre oko 2 meseca

Rajko,dosta si se “mučio” po svetu. Ajde ti blago nama kod evropskog i svetskog prvaka…Dobro tebi,dobro Zvezdi,dobro i navijačima a i Glazer bi uzeo dobru lovu u nekoj jačoj ligi.
x

xnxx

pre oko 2 meseca

super da rezimiramo nase golmane vms- sukob sa piksijem rajkovic-arabija svilar-zavrsio sa srbijom petrovic- ide iz celsija pozicija koja nam je nekad bila jedna od najsigurnijih, sad he jedna od najkriticnijih
О

Оногост

pre oko 2 meseca

Кад помислиш да си могао да не испаднеш глуп и злобан простим неписањем коментара. Реци...
A

Arapski pesak

pre oko 2 meseca

Neka mu drugari Mitar od 300kg i Sergej brkovi budu primer kako se propada u toj Arabiji. Ta liga je idealna za nekog ko zavrsava karijeru pa da ode na nekih godinu - dve da uzme sto vise love pre penzije.
p

punkrri

pre oko 2 meseca

oni posle dve sezone tamo i mogu u penziju, paretine su im uzeli.. ja mogu samo da placem
И

И

pre oko 2 meseca

Jeste, ali mu niko ne garantuje da će to u Arabiji trajati dok on bude pred penzijom. Može sve da se ugasi za dve godine kao što je bilo u Kini, a on propustio šansu karijere. Zato igrači prihvataju i u najboljim godinama.
L

Lazeta

pre oko 2 meseca

Oce se ovi skinuti vise sa nasih de odj vise