Partizan: Svi treninzi otkazani

Vreme čitanja: 1min | ned. 15.03.20. | 21:47

Klub iz Humske će pratiti preporuke nadležnih

U subotu pobeda na krovu Tržnog centra „Stadion“, a od ponedeljka raspust. Prinudni. Partizanovi fudbaleri do daljeg neće imati aktivnosti, jer je odlukom Vlade Republike Srbije na teritoriji cele države uvedeno vanredno stanje, samim tim i sport je stao.

Iz Humske su poručili da je otkazan trening prvog tima, planiran za ponedeljak, a da će dalji rad, ako ga uopšte bude u ovim okolnostima, biti u skladu sa preporukama nadležnih. Pre svih, čelnika Zajednice Superlige i Fudbalskog saveza Srbije.

Izabrane vesti

Jasno je da utakmice crno-belih i Mladosti iz Lučana, planirane za sredu neće biti, kao uostalom ni svih drugih mečeva bilo kog ranga na teritoriji države. U skladu s tim, iz Partizana naglašavaju da će pratiti savete stručnih lica i procenu odgovornih da li će se i kad šampionat nastaviti, ali do daljeg su sve aktivnosti u Sportskom centru „Zemunelo“ stavljene pod ključ.

Istovremeno, još u subotu, kad je bilo jasno da situacija postaje alarmantna, otkazani su svi treninzi mlađih kategorija Partizana, kako deca i njihovi treneri ne bi bili izloženi opasnosti.

Predviđeno je da se tokom ponedeljka kompletan prvi tim i stručni štab Partizana podvrgne testiranju, kako bi se ustanovilo da li je neko inficiran virusom COVID-19.

Još ranije, tokom sedmice na izmaku, klub je odlučio da ograniči ulaz u Sportski centar „Zemunelo“, odnosno da svako ko nije zaposlen na njemu nema pristup službenim prostorijama ili terenima.

Jer, zdravlje je, ipak, na prvom mestu.

(FOTO: Star sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara