""
""

SASTAVI: Crvena zvezda – Partizan

Vreme čitanja: 1min | ned. 27.08.17. | 17:49

Pratite dešavanja sa 155. večitog derbija

 

Izabrane vesti

KLAĐENJE

CRVENA ZVEZDA – PARTIZAN (19.00)

Stadion: Rajko Mitić
Kapacitet: 55.568
Sudija: Danilo Grujić (Niš)

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan - Stojković, Savić, Le Talek, Gobeljić - Krstičić, Donald - Srnić, Kanga, Pešić – Boaći.

PARTIZAN (4-2-3-1): Stojković - Vulićević, Nemanja R. Miletić, Ostojić, Nemanja G. Miletić - Radin, Everton - Janković, Tavamba, Suma – Đurđević.

Evropski derbi na stadionu Rajko Mitić! Srpski velikani Crvena zvezda i Partizan odmeriće snage samo tri dana nakon fenomenalnog uspeha u kvalifikacijama za Ligu Evrope i obezbeđene grupne faze drugog po kvalitetu klupskog takmičenja na Starom kontinetnu.

MOZZART SPECIJAL: Gol iz slobodnog udarca u derbiju i kvota - 8,50! Koliko vas veruje u Boaćija i Đurđevića?

Oba tima su doživela veliko fizičko i emotivno pražnjenje u mečevima sa Krasnodarom i Videotonom, pa ostaje da se vidi da li su i u kojoj meri uspeli da osveže svoje redove. Ipak, neposredno pred početak 155. večitog derbija će svi problemi biti zaboravljeni i razmišljaće se samo o pobedi.

Aktuelni šampion je dobio tri od poslednja četiri međusobna okršaja, uključujući i finale kupa iz prošle sezone, dok crveno-beli na slavlje čekaju još od februara 2016. godine kada su u Humskoj pobedili sa 2:1. Ostaje da se vidi kakav će bilans biti nakon večerašnje utakmice.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Superligauživo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara