Saša Zdjelar
Saša Zdjelar

Saša Zdjelar: Da izvini Mančester, moj klub je Liverpul

Vreme čitanja: 2min | sre. 23.10.19. | 12:57

“Ovakve utakmice sanjamo i želimo da igramo svakog dana“, kaže zadnji vezni Partizana uoči sudara sa Crvnim đavolima

Rečju: spektakl! Utakmica zbog koje počinješ da treniraš fudbal. Mančester junajted u Beogradu. Kakav god da je u ovom trenutku, ipak je Mančester junajted, bez svake sumnje jedan od pet najvećih klubova Evrope i sveta. Partizanov zadnji vezni Saša Zdjelar jedva čeka da meč počne. Pritisak ovde ne postoji. Ovo je radost. Mada, ako baš Zdjelara da pitate...
Izvinjavam se ljudima iz Mančestera, ali moj klub je uvek bio Liveprul. Dok sam bio mlađi, Stiven Džerard mi je bio uzor“, duhovit je, ali i iskren Zdjelar na konferenciji za novinare uoči meča trećeg kola Lige Evrope.

Šalu na stranu...
Utakmica koju sanjamo i želimo da igramo svakog dana. Sanjamo da igramo protiv njih u ligi kakva je njihova. Ali pripremamo se standardno, kao i za svaku drugu, imamo naš cilj, znamo šta nam je plan“.

Izabrane vesti

Iako zna da neće biti lako, pa iako je Mančester imao i bolje sezone, pa iako je izvesno da u Beogradu neće biti u najjačem sastavu. Ne bavi se Zdjelar spekulacijama da je Junajtedu Premijer liga bitnija od Lige Evrope.
Mi smo jednostavno takvi, gledamo njihovu ligu i kako u nekom prošlom vremenu igraju loše, a to je greška, jer su protiv Liveprula pokazali ozbiljan fudbal i mogli da pobede prvaka Evrope. Protiv AZ je igrao tim od nekoliko desetina miliona evra, imaju dve postave koje uvek mogu da igraju“.

A da li bi možda te simpatije prema Liverpulu mogle da budu dodatan motiv za Zdjelara?
To je njihov rivalitet, a mi imamo naš cilj, da na terenu pokažemo šta možemo“.

(FOTO: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara