Saša Lukić nastavlja lečenje u Fulamu

Vreme čitanja: 1min | ned. 13.10.24. | 10:46

Povreda ramena definitivno izbacila iskusnog vezistu za duel protiv Španije

Sve je bilo idealno prošle večeri u Leskovcu. Možda i najbolja igra reprtezentacije Srbije u poslednje tri godine, jasni zahtevi selektora Dragana Stojkovića, vanremenski gol Aleksandra Mitrovića, partija Predraga Rajkovića. Sreću izazvanu trijumfom nad Švajcarskom donekle je pokvarila povreda veziste Orlova Saše Lukića.

Član londonskog Fulama stropoštao se na travu početkom drugog poluvremena. Bilo je već tada jasno da je povreda ramena nešto teže prirode, i da će sasvim sigurno propustiti duel sa Španijom u Kordobi.

Izabrane vesti

FSS je danas samo potvrdio tu informaciju, uz dodatak da će Saša Lukić nastaviti lečenje u aktuelnom klubu.

“Reprezentativac Srbije Saša Lukić je tokom utakmice sa Švajcarskom, prilikom pada, zadobio povredu desnog akromioklavikularnog zgloba, usled čega nije mogao da nastavi meč.Sprovedeni su detaljni lekarski pregledi i, nažalost, Lukić neće biti u mogućnosti da pomogne saigračima u predstojećem susretu protiv Španije u Kordobi, već se vratiti u matični klub radi nastavka lečenja.Fudbalski savez Srbije sjajnom reprezentativcu naše zemlje želi uspešan oporavak i što brži povratak na teren”, stoji u saopštenju FSS.



tagovi

Saša Lukić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara