Saša Ilić tipuje: Srbija ide dalje, vreme je za Ljajića

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.06.18. | 08:23

Kapiten Partizana misli da će protiv Švajcarske zablistati as Torina

Prvi MOZZARTOV milion je, zaslugom Aleksandra Kolarova, „otišao“ u nedelju, a promoteri akcije MILION RAZLOGA ZA GOL Dejan Stanković i Saša Ilić odlučili su da ga (tačnije, po 500.000) doniraju organizacijama NURDOR i Zajedno za život. Na tih 500.000 dinara po organizaciji, dodali su još po 25.000 dinara koje su kao zagarantovani MOZZARTOV dobitak dobili tipujući humanitarne tikete na meč s Kostarikom.

Izabrane vesti

Kao što smo već napomenuli, pored toga što za svaki gol Orlova u Rusiji donira milion dinara u Humanitarne svrhe, MOZZART svakog dana kada igra Srbija donira i uplatu od po 25.000 dinara Dejanu Stankoviću i Saši Iliću za humanitarne tikete. Ako pogode, ceo dobitak ide na adresu po njihovom izboru, a ako promaše, tih 25.000 je svakako zagarantovano!

Saša je baš za malo promašio tip koji je imao za meč s Kostarikom, kada je „gađao“ da će Srbija pobediti i da će Aleksandar Mitrović zatresti mrežu. Znamo svi koliko je malo nedostajalo da napadač Fulama bude strelac. Isprečio se Kejlor Navas. Kapiten Partizana ostaje veoma optimističan, i opet tipuje na pobedu Srbije u večerašnjoj utakmici sa Švajcarskom. Ovog puta ipak menja pika za strelca i bira - Adema Ljajića.
„Uveren sam da idemo dalje, odnosno da ćemo savladati i Švajcarsku. Ne kažem da će biti lako, ali ova ekipa je pokazala da ima ogroman potencijal i biće sve bolje! Adema nismo mnogo videli u igri protiv Kostarike, ali takav je on. Oduvek bio. Nema ga, nema ga, i onda usledi neka majstorija. Verujem da je došlo vreme za to. Baš večeras. Baš protiv Švajcarske. Baš za osminu finala Svetskog prvenstva“, „priziva“ pogodak Adema Ljajića Saša Ilić.

A kvota da će tako i biti u MOZZARTU je 8,00. Veoma primamljivo!

 


tagovi

Mozzarthumanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaMilion razloga za gol

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara