Komentari na vest

Saša Ilić ostaje trener Nižnjeg: Priznajem, razmišljao sam da odem

B

BiceJosMnogoSestardi

pre 4 meseca

Sada Sale može da se opusti i da se sprema za sledeću sezonu da obara nove rekorde. Stigao je tek do šestice i to dve uzastopne, a sada puca na bar jednu sedmicu ili osmicu da se upiše u istoriju sledeće sezone. Dovoljno je samo ono njegovo da zatraži crveni za svog štopera ili još bolje oba štopera i sigurno obara rekord da se i teta Bilja ponosi što je Sale igrao za crnu avangardu:)))))
H

Huk

pre 4 meseca

Koliko si zla i pakosna osoba. Uradi ti za svog zivota pola sta je on postigao nesrecna duso
V

Vvaazurac.

pre 4 meseca

Kad prođe zlo, da se Sale vrati kući. Tomić (Ivan) , Ivić, Jokan, Mijat, Kežman, Bata Mirkovic, Danko Lazovic itd. Zdrava priča Vazura sa 0 dana radnog staža preuzima klub u 26 godini.. Pa da li je neko ovde lud??! Ko je njega postavio??
S

Sale Kg

pre 4 meseca

Ali bez Toleta na čelu FSS-a ništa!
M

MR78

pre 4 meseca

Što se Vazure tiče, mislim da je on ucenjen i da ne sme da ode iz Partizana. On je mlad čovek i moraće ceo život da živi sa ovom sramotom. Ne bih voleo da sam u njegovoj koži.
3

3u1

pre 4 meseca

Prvo za "dubioza" pametnjakoviće - reč ima više značenja, a jedno od njih je "nesigurno", "neizvesno". Žargonski "u dubiozi" može da se prevede "u neizvesnoj situaciji". Drugo, ne mogu da verujem kakve komentare čitam na račun Saleta Ilića, čoveka kog su cenili i navijači Zvezde! Strašno! Bravo Sale! Za nekoliko meseci uspeo si dva kluba da izvučeš sa dna. Svaka ti čast!
1

11211

pre 4 meseca

Sale ostani! Konačno si na korak od Rubina!
D

Di Nattale

pre 4 meseca

Bezi odatle ako mislis da napravis finu trenersku karijeru. Niko jos nije postao trener u Rusiji.
M

M. R.

pre 4 meseca

Dubioza znači sumnja. 'Ekipa je bila u dubiozi' znači: 'Ekipa je bila u sumnji' i niśta više. Nema veze ni sa kakvim ambisom.
P

Pizarro

pre 4 meseca

On verovatno misli da dubioza ima veze sa dubinom. :)
M

Modern boy

pre 4 meseca

Pobedio jednu utakmicu I odmah je najbolji trener u univerzumu.🤣🤦‍♂️
P

Pobeda je resenje

pre 4 meseca

Sasa Ilic je legenda,kraljina,carina,doktor,majstor fudbala i fudbalske taktike.On posle Niznjeg Novgoroda ide u Zenit pa ce verovatno i da nasledi jednog dana Ancelotija u Real Madridu.Verovatno i buduci selektor Srbije sa kojim ce Srbija i srpski fudbal doziveti preporod.
S

Sf

pre 4 meseca

Dobićeš pedalu.