Sarajevo u srpskim bojama: Potpisali Rockov, Đorđević i bek iz Surdulice

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.06.24. | 18:10

Zanimljiv izbor pojačanja ekipe sa Koševa

Doveo je Borac iz Banjaluke bivšeg vezistu Crvene zvezde Dušana Jovančića kao kapitalno pojačanje za narednu sezonu. Odgovor Sarajeva je bio ekspresan. Pored bosanske, srpska zastava će naredne sezone biti dominantna na Koševu.

Posle promene trenera bordo tim je krenuo sa rekonstrukcijom i dovođenjem pojačanja. Akcenat je stavljen na ovdašnje tržište, pa zanimljive vesti stižu iz glavnog grada Bosne i Hercegovine ovog popodneva.

Izabrane vesti

Gol Sarajeva u narednoj sezoni čuvaće bivši kapiten Vojvodine Emil Rockov. On na Koševo stiže posle ne baš uspešne epizode u mađarskom Fehervaru. Bio je Emil Rockov i na širem spisku reprezentacije, pošto je svojevremeno bio jedan od najboljih golmana Mozzart Bet Superlige.

Ugovor sa Sarajevom potpisao je i sada već bivši vezista Železničara iz Pančeva Aleksandar Đorđević. Iskusni vezista je prošle godine odigrao 29 mečeva za banatski tim, upisao sedam golova i tri asistencije.

Sarajevo je potvrdilo i dolazak Filipa Jovića. Reč je o univerzalnom defanzivcu koji je u dresu surduličkog Radnika igrao na poziciji levog beka i levog štopera. Prošle sezone je odigrao 32 meča za klub sa juga Srbije.


tagovi

FK SarajevoEmil RockovAleksandar Đorđević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara