Protesti crno-belih (©Starsport)
Protesti crno-belih (©Starsport)

Saopštenje iz Humske: Sramni sudija pokrao derbi, razmislićemo da li ćemo da igramo Kup

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.04.24. | 20:42

Crno-beli protestuju zbog suđenja Pavla Ilića

Bio je Pavle Ilić potpuno u pravu kada je svirao dva penala za Crvenu zvezdu, imao hrabrosti da joj zbog milimetarskog ofsajda poništi pogodak za izjednačenje u samoj završnici meča, ali na kraju je ipak navukao gnev iz Humske pošto je priznao kasniji gol Šerifa Endijajea za 2:2.

Pogotku Senegalca prethodio je duel sa Svetozarom Markovićem, koji je završio na zemlji i crno-beli su odmah tražili faul. Ilić je sačekao preporuku iz VAR sobe, mada sam nije išao do monitora da pregleda snimak.

Izabrane vesti

Partizan pak nema dilemu: krađa.

Tolika da crno-beli u naslovu saopštenja dodeljenog medijima kažu da neće igrati Kup utakmicu u sredu! Mada su u nastavku teksta ublažili stav.

Sramotni sudija Pavle Ilić je već drugi put zaredom, na sebi svojstven, perfidan i pogan način pokrao fudbalski klub Partizan i uništio 173. večiti derbi. Čovek koji očito nema zrna stida, niti elementarnog sudijskog znanja potrudio se da izmasakrira naš klub i igrače, koji su se muški borili protiv rivala, ali i glavnog arbitra, kao 12. igrača na drugoj strani terena“, počeli su crno-beli.

Zatim i o toj mogućnosti da ne igraju polufinale Kupa.

Posle još jedne utakmice u kojoj nas je isti sudija teško oštetio i onemogućio da pobedimo meč u kome smo u većem delu bili bolji tim i imali vođstvo. Iz tog razloga, fudbalski klub Partizan će u narednim danima odlučiti da li će uopšte igrati Kup utakmicu sa Crvenom zvezdom, jer ne želimo da nas ponovo neki sudijski diletant Pavle Ilić i njemu slični, koje Sudijska organizacija šalje po zadatku, potcenjuju i odlučuju o konačnom rezultatu“.


tagovi

Pavle Ilić173. večiti derbiFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara