Sančo (© AFP)
Sančo (© AFP)

Sančo i PSŽ? Može, za 60.000.000

Vreme čitanja: 1min | sre. 14.08.24. | 00:49

Čini se da će prelazak Sanča u PSŽ najzad biti realizovan

Džejdon Sančo i PSŽ, nova epizoda, po svemu sudeći i finalna jer se navodno najzad postigao dogovor. Krilni igrač Mančester Junajteda je prihvatio ponudu slavnog francuskog kluba koji je ispunio sve njegove zahteve, sada ostaje još samo da se plati klubu iz Mančestera.

Prema pooslednjim informacijama, cifra će preći 60.000.000 evra što je PSŽ spreman da plati pošto je Kilijan Embape prešao u redove REal Madrida.

Izabrane vesti

Prisetimo se da je bilo priče pre mesec dana da se Sančo sastao sa trenerom Junajteda Erikom ten Hagom i da su izgladili odnos, ali očigledno do povratka u Mančester nema ništa.

Do svađe između Ten Haga i Sanča došlo je u septembru prošle godine posle poraza od Arsenala (3:1) kada je holandski stručnjak izjavio da Džejdona nije bilo u protokolu jer na treninzima nije bio dovoljno dobar, na šta je krilni fudbaler odgovorio kako je on 'već dugo žrtveni jarac' i zamolio navijače da 'ne veruju svemu što pročitaju'.

Gigant iz Mančestera je platio ga je čak 80 miliona evra Borusiji Dortmund na leto 2021. godine. Od tada Sančo nije opravdao očekivanja u nastupima na krilnim pozicijama. Prošle sezone je narušio odnose sa menadžerom Ten Hagom i bio je odstranjen iz prvog tima. Imao je uspešnu pozajmicu u Borusiji u drugom delu sezone.

U dresu Junajteda, Sančo je od 2021. godine odigrao 82 utakmice i postigao 12 golova uz šest asistencija. 


tagovi

Džejdon SančoFK Junajted iz MančesteraPari Sen Žermen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara