San Siro će opet da skače: Stigao je! (FOTO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.01.20. | 13:23

Ibra se vratio

Odlazak Silvija Berluskonija sa San Sira bio je udarac koji je Milan bacio u nokdaun. I nikako da se Rosoneri iz istog podignu. Ali bar danas malo radosti za navijače Zlatan Ibrahimović se vratio!

Švedski napadač je iz Stokholma, kao i kada je pre devet godina prvi put dolazio u Milan, doleteo privatnim avionom, a na Linate aerodrome sačekalo je stotinka navijača. I Zvonimir Boban, koji je pod jakim udarom kritika morao da izvuče neko rešenje za loše rezultate. Pa nek je i rešenje od 38 godina, Ibra je ipak Ibra.
Sećam se kad sam bio na istom ovom mestu pre mnogo godina, ali najvažnije je da sam ponovo tu. Veoma sam srećan. Uvek sam govorio da je San Siro moj dom i sad sam se konačno vratio”, rekao je Ibrahimović pre no što je navijačima obećao.
Čekajte me na San Siru, opet će da poskakuje”.

Izabrane vesti

gallery

Sad slede pregledi u Madonina klinici, pa potpisivanje ugovora. Isprva šestomesečna opcija, automatski će saradnja biti produžena na još godinu dana ako Ibrahimović odigra određeni broj utakmica i postigne zacrtani broj golova.

Želeli su i Rosoneri da se osiguraju da i dalje može da bude igrač koji pravi razliku u evropskom fudbalu. Na stranu to što su ga dovely bez obeštećenja pošto mu je istekao ugovor sa LA Galaksijem, ipak će mu samo za prvih šest meseci dati 3.500.000 evra.

Podsetimo, Ibrahimović je za Milan igrao od 2010. do 2012. i na 85 takmičarskih utakmica postigao 56 golova.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara