Šampion predstavio novi dres: Zvezda sija, asfalt se topi (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.07.24. | 11:29

Crveno-beli obelodanili izgled nove opreme

Fudbaleri Crvene zvezde za dva počinju sezonu utakmicom protiv ubskog Jedinstva, a u susret premijernoj utakmici u takmičarskoj 2024/25 sedmostruki uzastopni šampion predstavio je novi dres videom i fotografijama na Tviteru, a sve uz stihove "Dok Zvezda sija i asfalt se topi, srce treperi, a vazduh gori".

Tri su najuočljivije promene na dresu poredeći sa prošlosezonskim. Novitet predstavljaju zlatna linija na rubovima rukava, crvena kragna umesto bele i širina crvenih i belih pruga koja je ovog puta ista (na prethodnom dresu postojale dve uže bele pruge). Zvezdin dres i sedmu sezonu zaredom proizvodi italijanska kompanija Makron.

Izabrane vesti

Najtrofejniji srpski klub ima dogovorenu saradnju sa Makronom do 2027. godine, a od kada je ova kompanija počela da proizvodi dres crveno-beli su svake sezone osvajali titulu prvaka, a u prethodne četiri i kup trofej. Zanimljivosti radi, Zvezda je poslednji put ostala bez pehara šampiona Srbije u sezoni koja je prethodila početku saradnje sa Makronom. Bilo je u takmičarskoj 2016/17, kada su izabranici Miodraga Grofa Božovića nastupali u Puminim dresovima.

Cena dresa u Zvezdinoj zvaničnoj prodavnici iznosiće 9.900 dinara. Prvu priliku da izađu u novoj garnituri izabranici Vladana Milojevića imaće u subotu u 20.00 kada na Marakanu stiže novopečeni superligaš Jedinstvo sa Uba.



tagovi

FK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara