""
""

SAMO U MOZZARTU: Od danas maksimala 15 MILIONA DINARA!!!

Vreme čitanja: 2min | uto. 31.03.15. | 12:30

Povećana maksimalna isplata za sportsko klađenje!

Od ove godine u Srbiji imamo dva nova milionera - milionera Nemanju Vujakovića iz Crvenke i milionera iz Babušnice, koji je želeo da ostane anoniman.

Izabrane vesti

Ovi momci su postali  milioneri, zapravo multimilioneri, u jednom danu i to tako što su odigrali jedan tiket na koji su i jedan i drugi uložili po 30 dinara (kakva slučajnost!).

Maksimalna isplata u MOZZART kladionici je bila tada pet miliona dinara koji su i jednom i drugom isplaćeni u danu.

Informacija koja je bitna za sve one koji vole da se opklade i koji znaju da pravi kladilac mora bar jednom da pogodi maksimalu u toku svog kladioničarskog veka je da je od danas maksimalna isplata na sve tikete sportskog klađenja u MOZZARTU povećana na 15.000.000 dinara! To je, ako bismo računali u inostranoj valuti, oko 125.000 evra.

Dakle, na uloženih 20 dinara, kolika je minimalna uplata u MOZZARTU, u jednom danu uz malo sreće i dosta sportskog znanja možete osvojiti čitavih 125.000 evra.

Dok razmišljate šta biste vi uradili sa 15.000.000 dinara, spisak kladionica MOZZART možete naći na sajtu www.mozzartbet.com (OVDE). A ako vam se ne šeta, tiket možete da odigrate onlineuplatom preko banke, pošte ili naloga na Skrillu.

Ubuduće kada odlučite da se zabavite igrajući kladionicu, gađajte i maksimalu, ko zna, možda će baš neko od vas biti sledeći multimilioner. Ipak je to 15.000.000 dinara.

Svim igračima, kompanija MOZZART želi mnogo sreće uz uverenje da će se o njihovim kladioničarskim podvizima uskoro pisati u medijima!


tagovi

Mozzartmaksimala

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara