Vučica ne da Kolarova Mihajloviću

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.04.20. | 18:41

Izgleda da će ostati i naredne sezone u Rimu

Često se prethodna dva meseca pominjala vest da bi Aleksandar Kolarov mogao da pređe u Bolonju kod Siniše Mihajlovića, ali izgleda da je na taj rastanak veto stavio trener Vučice Paulo Fonseka!

Kako piše Tutosport, Miha je želeo da ima Kolarova na raspolaganju, ali Kolarov nema nameru da napušta Večni grad tokom leta. A na sve to i trener Fonseka ne želi da ostane bez Kolarova.

Izabrane vesti

Za Portugalca je levonogi srpski igrač postao jako bitan na terenu i zbog igračkih i ljudskih osobina i zato želi da ga vidi u svom timu i naredne sezone.

Takođe, italijanski mediji pišu da bi Kolarov po isteku ugovora u junu 2021. godine možda mogao da proba da dođe i do mesta u upravi kluba ako se otvori mesto. Ostankom još jednu sezonu u Rimu bi povećao šanse za tako nešto kada reši da okači kopačke o klin.

Pominjalo se već da Roma već ima Leonarda Spinacolu u timu kao rešenje kada Kolarov ode, ali traži još jednog levog beka. Međutim, izgleda da trener Fonseka ima drugačije planove, kao i sam Kolarov.

U Romi je inače u ovom momentu nejasna situacija. Klub nema budžet trenutno. Trebalo da se proda, ali je sve to pokvarila pandemija.

FOTO:  Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara