Karlo Ančeloti (©Reuters)
Karlo Ančeloti (©Reuters)

Samo Luka Jović i još 12 kraljevića na Ančelotijevoj prozivci, Real razmišlja o Doniju van de Beku

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.07.21. | 10:01

Počinje era bez Serhija Ramosa

Uvek su u Real Madridu očekivanja najviša, a posebno kada je iza ekipe sezona bez trofeja.

Pokušaće Karlo Ančeloti da vrati Kraljevski klub na vrh španskog i evropskog fudbala, gde ga je doveo 2014, ali i da se iskupi za sušnu 2015, posle koje je otišao u Bajern Minhen.

Izabrane vesti

KVOTE ZA MEČEVE POLUFINALA EP

Okupljanje u Valdebebasu je danas, ali će Italijan na raspolaganju imati samo 13 igrača. Njih 12 naknadno će se priključiti zbog učešća na Evropskom prvenstvu i Kopa Amerika, dok će se Asensio, Sebaljos i Kubo javiti novom treneru tek posle Olimpijskih igara u Tokiju. Današnji dan je ujedno i početak ere bez Serhija Ramosa, koji je napustio klub posle 16 godina. I dalje je neizvesno gde će nastaviti karijeru, ali sve ide ka tome da će mu novi dom biti Pariz i Pari Sen Žermen.

Na lekarskim pregledima i prvom treningu pojaviće se naš Luka Jovića, te Lunin, Marselo, Odriozola, Karvahal, Naćo, Mendi, Lukas, Isko, Odegard, Marijano, Rodrigo i Brahim. Njima će se pridružiti i 10 omladinaca. Za fizičku spremu igrača ponovo će biti zadužen kondicioni trener Antonio Pintus, koji se vratio u Madrid posle dve godine u Interu.

Od novih likova među igračima, za sada, je tu samo David Alaba. Angažovan je kao slobodan igrač posle isteka ugovora sa Bajern Minhenom, ali će se novim saigračima pridružiti za nekoliko dana, zbog učešća na Evropskom prvenstvu sa reprezentacijom Austrije.

Sigurno je da iskusni defanzivac neće biti jedini novajlija u Realu ovog leta, ali zbog finansijske krize ne očekuje se i mnogo bombastičnih transfera. Španski mediji najavljuju da je Florentino Perez odredio budžet za samo jednu jaku kupovinu, dok će ostali igrači biti angažovani kao slobodni ili na pozajmice.

Među takvima pominje se Doni van de Bek iz Mančester junajteda. Holanđanin se nije najbolje snašao u Premijer ligi, pa Englezi pišu da bi mogao na jednogodišnju pozajmicu u Madrid za 2.000.000 evra. Navodno je Ančeloti jako zainteresovan za 24-godišnjeg centralnog vezistu, mada je to objavio ne baš pouzdani Dejli Star, pa ovu informaciju treba uzeti s rezervom.

Svakako, biće zanimljivo videti koga će trofejni trener izabrati za pojačanja. Za nas, posebno šta će biti s Lukom Jovićem. Deluje da je sve dalje od još jedne sezone u Ajntrahtu, ali je neizvesno hoće li ostati u Realu. Pominjalo se da ga želi Milan...


tagovi

Real MadridKarlo AnćelotiDoni van de Bek

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara