©Reuters
©Reuters

Samo je Inijesta bolji od Artura?!

Vreme čitanja: 1min | ned. 31.01.21. | 14:11

Izjava Rodriga Bentakura izazvala polemiku na Apeninima

Juventus je pobedom nad Sampdorijom nastavio poteru za vodećim Milanom. Stara dama je delovala stabilno na terenu, konstatno je diktirala tempo i na kraju zasluženo došla do bodova.

Vezista Bjankonera Rodrigo Bentakur oduševljen je igrama svog saigrača Artura, kojeg je čak uporedio i sa jednim od najboljih igrača sredine terena u novijoj fudbalskoj istoriji, Andresom Inijestom.

Izabrane vesti

"Artur... Mamma mia! Mislim da je samo Inijesta bolji od njega sa loptom u nogama. Svi igramo dobro u veznom redu, imamo dobar tim", rekao je Bentakur.

Vezni red ima priliku da uči sa jednim od najboljih, upravo iz Inijestine "generacije", Andreom Pirlom.

"Ponekad Pirlo igra sa nama na treningu. I dalje je neverovatan, posebno kada su u pitanju njegova dubinska dodavanja", dodao je Bentakur.

Juventus je treći na tabeli, ali ga čeka serija paklenih mečeva. Između dva okršaja sa Interom u Kupu Italije je okršaj sa Romom u prvenstvu, a onda prvi meč osmine finala Lige šampiona sa Portom.

"Odigrali smo vrlo dobro prvo poluvreme sa Sampdorijom, ali je trebalo ranije da rešimo pitanje pobednika. Srećni smo zbog tri boda, u formi smo i svima nam ide dobro", rekao je raspoloženi vezista Juventusa.


tagovi

Artur

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara