Komentari na vest

Samo Advokatska kancelarija Endijaje može da odbrani Silasa i Krunića

kuri

pre 7 minuta

Људи, полако са Силасом, не користимо га како треба... Сваки напад му враћају лопту назад и онда се он гради умјесто да му гурају лопту у дубину.
г

гост 1312

pre 25 minuta

Тако то обично бива, годинама, криви су они који су промашаји, али никако нису криви они који су их довели. Нико се не пита ко је геније који већ сезонама у минут до 12 доводи мачке у џаку, ко је крив што буквално цела земља зна да Радоњић није у такмичарском ритму а доводи се помпезно, што Силас нема никакву жељу да игра за нас али је дошао јер нема где без икакве мотивације. Морам признати да сам од Крунића заиста очекивао више, али сам се преварио, очигледно ни он није имао куд па је дошао код нас. Оно што је, уз овако катастрофалан спортски сектор највећи проблем овог тима је недостатак шефа стручног штаба, јер овај кога имамо, уз сву захвалност за све што је урадио, не може преко домаће лиге и оног његовог хркљуша. Можда би и ови погубљени момци на терену изгледали много боље да има ко да их води и тренира.
B

Bez bekova

pre 29 minuta

7 godina. Svi vide. Svi znaju. Al oni su u mogucnosti. Povredji se mimovic. I sad nema ko da ga zameni. Tako ne radi veliki klub.
C

Che t

pre 34 minute

Koji to profesionalni fudbalski klub na kugli zemaljskoj,sem Tvorzine Zvezde, pet sezona zaredom igra bez bekova...??!?Kad pogledate roster C.Z vidite da je to neverovatno neizbalansiran tim....Pa kad se rekreativci skupe da pikaju fudbalicu u kraju povedu malo računa o tome ko je brz,ko snažan,ko može da brani,ko zna da da gol...U Zvezdu se dovode igrači "s' koca i konopca" i pobprincipu "daj pta daš"...Kakav crni skauting,kakva trenerska vizija,kakva taktika,kakvi bakrači...Jad i beda!
E

Export import

pre 35 minuta

Samo mi to pada na pamet. Kupe da bi popunili izlog za prodaju. Do sada su se vadili na titule u domacem prvenstvu. Sve je to lepo. Al nisu pokazali da zele da naprave ozbiljan tim.
З

Зоран Земун

pre 39 minuta

Под приватизацију, бато!!!
N

Nenad1246

pre 43 minute

Rade Krunić je bio i ostao kvalitet igrača za Donji Srem. To znamo svi mi što smo ga gledali uživo u tom Sremu. Silas je zver kao i Milson al treva znati namestiti igru za te igrače,a ne za Dalsia i Gobeljića.
K

KIMI 85

pre oko 1 sat

Pusti se toga Darjane, oni su najmanji krivci. Ulazis u LS bez bekova, sa Spajicem na stoperu. Taj momak pre one teske povrede je bio sasvim dobar stoper, posle je samo stagnirao. Milojevic dovodi Dalsia, decko greje klupu. Placate onolike pare za Milsona, greje klupu. Olajinka hoce da ide, a ti ga uporno drzis u prvoj postavi, i nista ne odskace od ostalih. Ovde je situacija kao i u KK. Jedne igrace dovodi trener, druge sportski sektor, pa ajde da se uklopimo. Krunica je bila greska dovoditi jer se i u Feneru videlo da je to bivsi igrac. Taj Silas mozda jeste igracina ali je lik promaja i glavi. Igra valjda kad mu se igra. Uz par izuzetaka, ja ne znam sta je ko mislio da Zvezda moze nesto da uradi u LS. Cuj najjaci tim od Barija?! Pa ona ekipa sa Ninetom, Pecnikom i Mrdjom bi ih razmontirala. Sve je to lepo, titule, duple krune ali ovde su sad velika ulaganja da bi se javnost zadovoljila samo time. Ili uradi nesto konkretno u evropi ili sidji. Talente prodajete, seljakate ih sa pozajmice na pozajmicu. Imas poltrone na nekim pozicijama koji nicemu ne sluze. Moze da pljuje ovde ko god hoce, jedino resenje za uspeh u evropi je privatizacija.
C

Comi81

pre oko 1 sat

Ne zna se ko je veći promašaj...Možda nešto i bude od ovog Silaska,još kad bi imao podršku nekog beka,ali ono što je sigurno da ne vredi ni približno 10 miliona...
L

LUDI SRBIIIIIIII LOS I ZAO

pre oko 2 sata

DAJTE NOVI SASTAV MOLIM VAS , EVO PREDLOG MOJ GORE RADONJIC-RAJOVIC-CUMIC-LUKA ILIC-TIMI ELSNIK - KRUNIC-ADAM MARUSIC-SRDJAN BABIC-VANJA DRKUSIC-OGNJEN MIMOVIC-GLAZER
M

Mladic

pre oko 1 sat

Al si ti baš pametan …ne treba te uzeti za ozbiljno čim ti imaš radonjića u timu
J

JBL

pre oko 2 sata

Da li su to"oni"igraci i da li je to"ona"ekipa za koju je letos Zvezdan"DOKTOR!?!?!?"Terzic govorio da je po kvalitetu kao ona ekipa iz Barija?I kao sto vec godinama biva navijaci Zvezde se primaju na njegovu zvaku,pale se kao hepo kockica i onda sledi,kao i svake godine prizemljenje i konacno pad.A ovi se jos uvek"primaju" na DOKTOROVU zvaku...a DOKTOR i njegova dva sina se smeskaju i dopunjavaju svoj licni konto.Ali ko to da objasni"onima"sa severa?
g

gargamel89

pre oko 2 sata

Mislim da je Rade Krunic najveca prevara u istoriji sporta . Garantujem da covek nije fudbaler ! Da mu je to hobi.
O

ODMA URUCITI OTKAZ!

pre oko 2 sata

Moramo da igramo sa domacim igracima i novim trenerom ovo ne pije vodu !!! RADONJIC- RAJOVIC-CUMIC-LUKA ILIC-RADE-KRUNIC-TIMI ELSNIK-OGNJEN MIMOVIC-SRDJAN BABIC-VANJA DRKUSIC-ADAM MARUSIC- OMRI GLAZER(JEDINI VALJAN)
s

sashki85

pre oko 2 sata

silas bi i bio dobar da trener igra više napadački da moze silas da isprati napad i oni njega.
B

Blamage

pre oko 2 sata

Jel' sami izmišljate ove monologe, dijaloge kao Koštine s početka teksta, ili šta?
R

Radonjaa

pre oko 2 sata

Ne igra zato sto je rekao javno da nece da igra za Srbiju dok je tu drug CLAN -PIKSELA zato se sputava ne sto nije spreman i sto ne zasluzuje vec sto je rekao ono sto osecaju skoro svi u repki,neka izadju javno sa izvestajima ko koliko je koliko spreman nije mi jasan Miloje nikako po cemu je bolji Olajinka od Radonjica ili neko od Ilica Krunica necu da pominjem on je dosao da ostvari svoj decacki san i skidam kapu ma sta god uradio al ovi nigeri zasta primaju platu sto se neko ne zabavi kako to neki klubovi sa budzetom od pola Zvezdinog imaju bolje rezultate ...
M

MMCar

pre oko 2 sata

Kolko su losi kad nam je Endijaj dobar...
V

VladaKg

pre oko 3 sata

Krunic decko nije los, nema s kim da igra, pa ima vise utakmica od Deja u Milanu...
1

12345ss

pre oko 3 sata

Najveci problem.je taj sto.kod gispodina Milojevica niko ne zna sta igra, gde igra, sa kim igra... totalna konfuzija u svim linijama osim u spicu sa Endiajem. Tvrdim jedini krivac za ovu losu igru je samo Milojevic. Licno mislim da treba da prestane da izmislja taktike i igra ono sto zna... na 0:0 pa sta bude
M

Mladic

pre oko 2 sata

Samo da se nadovežem druže… Ovaj tkz trener…ne zna NIŠTA da igra i ovo je preveliki zalogaj za njega…da nije Terzin poslušnik teren Zvezde bi video samo na razglednici,domet IMT Rakovica ( u slučaju da nema drugih kandidata)
A

Analizaaaaa

pre oko 3 sata

Jedina prava investicija Zvezde jeste dolazak Šerifa Endijja.U stvari jedina prava stvar što je Bahar uradio. Sve ostalo je mrka kapa. Loš skauting gomila novih igrača tokom svake godine rezultira loše rezultate i igru na terenu. Mrkela Marin i ostala svita moraju otići.
D

De jaan

pre oko 3 sata

Nema od ovoga svega nista. Pisi propalo. Uprava htjela da umjesto Bukarija, Stamenica i Hvanga dovela Elsnika, Krunica i Silasa. Niko od pomenute trojice nista pokazao nije (izuzev Elsnika koji u ovoj nasoj ligi igra koliko toliko). Standardna prica Madjije, najbolji jos od '91. Svake godine isto, 10 krila, 8 veznih, 6 stopera, nuka bekova...
k

kimmi

pre oko 3 sata

za silasa i krunica ce trebati strpljenja. znam da njega nema puno obzirom na to da LS traje koliko traje, i nema jos puno utakmica, ali to je sto je. radonjic odavno nije ozbiljan igrac i ne razumijem uopste odluku da se dovede, da se zatvaraju igraci poput Prutseva, Jovanovica u potpunosti... On jednostavno vec pola decenije nije ozbiljan igrac, nazalost. problem je i to sto, koliko god ga volio, miloe jednostavno nema kapacitet za najvisi nivo. nejasno mi je zasto se posle trenera koji je ocigledno progresivan [vjerovatno i previse], dovedes potpuno drugacijeg. sta ti je onda cilj, samo da uzmes tu titulu? uzeo bi je i bahar prosle sezone da je ostao..
M

Mladic

pre oko 1 sat

Jeste sokole,Bahar je bio taj da klub odskoči iz provincije ali neće da sluša tata Terzu…a ima ko hoće …i eto gde smo sad,vratili smo se na nivo od pre par godina kad je “trener” i tad primao po 5-6 komada,a ništa nije naučio za sve ove godine,klocna
T

Tln

pre oko 3 sata

Koliko je proveo minuta na terenu i sta je mogao da uradi Silas? Na kojoj poziciji je igrao? Serif vam je bio drva a sad nije....Sorabi uobicajeno, danas ovako a sutra onako..uzas.
B

Bojan V

pre oko 3 sata

Najveći krivac je Milojević i njegovo izmisljanje formacije i taktike. U zadnje vreme sve vise izgleda kao da ga Piksi savetuje. Čovek je toliko defanzivan da boli i kad treba i kad ne treba. Onaj raspali Bahar je prosipao bodove ali su utakmice bile nekako zanimljive i gledljive. Dok ovaj izvede ekipu i ako ne prime gol dobro je a u napadu sta se uradi. I formacija sto on igra moze ali obicno je igraju ofanzivni bekovi a ne krila. Krilne napadace kad stavis da pokrivaju celu stranu obicno ispadne kao ovako sada sto Zvezda igra, mogu samo da uprskaju u defanzivi i da izgube snagu da u napadu posle budu beskorisni.
C

CaleB pravi

pre oko 3 sata

Naravno da ne vrede ni pisljiva boba...od njih trojice ne bi mogao jedan prosecan igrac da se sklopi. Da nesto vrede, ne bi bili u Zvezdi.Ali, boze moj, mi smo pametniji od svih ostalih pa ih tako ""ugrabismo"...Nemci su satro tupavi sto su tako lako pustili Silasa ?? Pa nece bas biti da je tako. Covek za Zvezdu igra sa "bolom u preponama", i vise je nego ocigledno da mu je ravno sve do Srema. Krunica i Radonju cak ni ne zelim da komentarisem, to je tek potpuni promasaj uprave. Sramotno lose uradjen prelazni rok. Mi igraca poput Bukarija - tesko da cemo ikada vise imati u Zvezdi.

Aleksandar Trajkovic

pre oko 3 sata

Mislon je na klupi zato sto mi nemamo bekove. Decko je igrao vise nego korekno i bio pogodak. To sto on igra slabije odbranu nije ni bio zato doveden. Zvezdina prica da se igra Ls sa jedinim rezervnim bekom Rodicem je komicna. Prvo on vise nije za ozbiljan fudbal, drugo cak i Sturm i Slovan imaju rezervne bekove. Silas covek nema neku zelju da igra a Krunic je jos iz Fenera totalno van forme. Pola tima nam igra van pozicija. I ode jos jedna evropa za dz. Kako Sparta ima 4 beka nz stvarno neke stvari... Videcemo i tog Avdica sad ce zima. Sve vise upada u oci da mi ceo tim tesko da cemo ikada uklopiti. Tri godine teska stagnacija sa bodovima iz Evrope. Ostatak lige cak nije ni za Lk sve u svemu nije dobro. Nemamo zeljeni pomak da stignemo makar Dinamo a trebalo bi da tezimo Portu itd.

Aleksandar Trajkovic

pre oko 3 sata

Mislon je na klupi zato sto mi nemamo bekove. Decko je igrao vise nego korekno i bio pogodak. To sto on igra slabije odbranu nije ni bio zato doveden. Zvezdina prica da se igra Ls sa jedinim rezervnim bekom Rodicem je komicna. Prvo on vise nije za ozbiljan fudbal, drugo cak i Sturm i Slovan imaju rezervne bekove. Silas covek nema neku zelju da igra a Krunic je jos iz Fenera totalno van forme. Pola tima nam igra van pozicija. I ode jos jedna evropa za dz. Kako Sparta ima 4 beka nz stvarno neke stvari... Videcemo i tog Avdica sad ce zima. Sve vise upada u oci da mi ceo tim tesko da cemo ikada uklopiti. Tri godine teska stagnacija sa bodovima iz Evrope. Ostatak lige cak nije ni za Lk sve u svemu nije dobro. Nemamo zeljeni pomak da stignemo makar Dinamo a trebalo bi da tezimo Portu itd.
m

miki44

pre oko 3 sata

Slazem se sa tobom, ali neko je ovde napisao da je problem jer dovodimo igrace koji ne trce u oba pravca, a opet problem je sto mi nemamo pare da platimo takve igrace. Nama za pocetak da bi u LS bili koliko toliko konkuentni treba 4 igraca na kljicnim mestima od 10 plus miliona, a ako zelimo da pobedjujemo bar 8 takva igraca za sta mi nemamo kesa. Realno ovp je tim za LE tu bi imali neke sanse. Sto se tice Dinama, imali su srece da protiv monaka igraju u onoj kaljuzi i tako izvuku bod, protiv salzburga koji se raspada ove godine nije ni cudo sto su pobedili, tako da vise srece nego pameti. Njihov je reper 9 komada protiv Bayerna.

Aleksandar Trajkovic

pre oko 3 sata

A gde su ti igraci Sparti, Dinamu? Kako oni mogu? Kako Sparta ima 4 beka ?

Aleksandar Trajkovic

pre oko 3 sata

Ko je ocekivao od Milsona da igra odbranu? Pa sta je radio u izraelu? Cekao kontre 50% vremena nije ni bio u odbrani... I sta nasi ocekuju da ce biti bolji Dc od Djige?

Marko Pavlovic

pre oko 3 sata

Jedino je realan bod sa Jang Bojsem, mada i to sa ovom igrom dolazi u pitanje
9

985

pre oko 3 sata

Prijatelju,realno 0 bodova osvajamo.

Ivan Komnenovic

pre oko 3 sata

druze oni su dobili galtu kuci ne zavaravaj se

Marko Pavlovic

pre oko 3 sata

Samo vi pokušavajte da odbranite dolaske i bacanje miliona. Tu posebno mislim na ludu glavu Radonjića koga su svi hteli, a kada su ga doveli brže bolje gledali da ga se otarase. Jer nemoguće je da je toliko veliki talenat, a tolika još veća luda glava. Krunićku neću za sada komentarisati, jer je došao free, ali je pitanje da li vredi 2,5 miliona neto plate
V

Vin

pre oko 3 sata

3000 za gospodina!
T

Trance

pre oko 3 sata

naravno da je istumban tim i sve se raspalo povredom Mimovica, kako ne shvatate peomenili smo formaciju i zafo ovakvi rezultati
G

Goust

pre oko 3 sata

Ovaj tekst, a pogotovo naslov je potpuno promašio adresu. Zna se ko je problem ali se izgleda svi, pa nažalost i vi pravite mrtvi.
L

Lebe mekani

pre oko 3 sata

Vala siti smo i mi gledanja Krunića nejakog i Silasa izgubljenog. I nemojte tod Dalsija više ako boga znate. I Elšnik i Krunić su spori do bola, otprilike na Kanginom nivou. Ja bi onda radije gledao deda Kangu nego Radeta. Da valja, ne valja. Sad šta je, tu je. Treba se čupati. Što reče onaj na fejsu: dovoljno dobri da se kvalifikuju a nedovoljno da se takmiče.
P

PFC.PFC

pre oko 3 sata

"Delije su pustolovi, kao laki konjanici, kojima je zanat da traže pustolovine na najopasnijim mjestima, gdje im se pruža prilika da svojim ratničkim podvizima dokažu svoju hrabrost i junaštvo. Zbog toga oni rado slijede sultanovu vojsku bez ikakve plate. Ipak se većina od njih hrani i izdržava na trošak paša, begler-begova i sandžak-begova, jer svaki od ovih drži u svojoj pratnji izvjestan broj najhrabrijih i najsrčanijih delija." (Francuski plemić i putopisac Nikola de Nikole, 1552.)
H

History channel

pre oko 3 sata

Puno pozdravi Džonija de Plemića. 400 godina eeej
M

Mareska88

pre oko 4 sata

Ekipa se ne pravi sa dva tri igraca,vec sa 11 a nasih 8 od 11 nema fizicke kvalitete da igra na nivou Ls.Znaci tu fali brzine,snage,lucidnosti,hrabrosti itd igraju kao da im zivot zavisi od svake utakmice a ne da su totalno rastereceni bilo kakvog pritiska i tabele(nemamo cemu da se nadamo).Iz tog pristupa dolaze greske,golovi,porazi ali tu bitnu ulogu treba da odigra trener koji ocigledno ne zna da rastereti i pripremi ekipu.100% sam siguran da bi ova ekipa dala 50% vise od ovog do sada da je pristup normalniji ali znamo ko nam upravlja i vodi klub,tako da me ne cudi sve ovo.
i

iz sljivika

pre oko 4 sata

Za dnevnicu botujem i botujem
M

Mishkons

pre oko 4 sata

Mislim da situacija nije ni slična...Ti možeš špicu da digneš samopouzdanje kad daje golove Javoru,Lučanima,klinac od 20 god može protiv tih ekipa da stiče rutinu ali teško ćeš likove od 30 god koji su igrali seriu A ili bundes ligu da podigneš uz takve protivnike...A upitni su i Milojevi limiti,čovek je ok lik,korektan,fin(uz Jokana najgotivniji trener večitih) ali mozda je super liga njegov limit kao što je Jakirović u Dinamu bio vrhunski u domaćim okvirima al za Evropu tanak.
i

iz sljivika

pre oko 4 sata

Dok normalan narod radi ja botujem
P

Petar2

pre oko 4 sata

Igraju bez emocija.. Silas samo razmislja kako da se vrati u bundesligu a Krunic je izgleda izgubio strast prema igri..to je senka onog Krunica iz Milana.. Pogotovo Silas se ne trudi na terenu samo Milojevic zna zasto igra...sta ima veze ako vredi i 100 miliona ako imamo drugog igraca koji moze da da vise... Milsonu bi trebalo dati sansu
K

KRATKO I JASNO

pre oko 4 sata

Uprava napolje.
А

Апоел

pre oko 4 sata

Зашто пљујете по Дуартеу? Он по мени уопште није лош као ни Шериф. Проблем је Крунић, Спајић, Родић, Радоњић потпуно неспреман...
m

miki34

pre oko 4 sata

Problem svih problema je sto salas ne igra na svojoj poziciji vec igra wing beka. Sto se tice Krunica deckp je ocajan, zbog njega smo izgubili protov Bemfike. Turci ga se pevajuci resili. Teska siruacijq, ali i ovakvi smo prejaki za domacu ligu. Da dodam na Ivanica vise ne treba ozbiljno racunati svake godine je vise povredjen nego sto igra i preterano forsiranje maksimovica je greska. Decko je izgoreo. Treba ga pustati na kasicicu u evropi domacu ligu moze normalno da igra.
J

Jedno pripremamo drugo igramo

pre oko 4 sata

Već dugo vremena se radi ista i ne znam kome korisna praksa.Jedan tim rinta na pripremama i u slučaju plasmana prodaju se najbolji igrači.Zatim se dovode tri ili četiri pojačanja koja se poslije nekoliko dana zajedničkih treninga guraju u vatru LŠ.Zvezda je prodala odlično pripremljenog Hvana Fejenordu dok su Štutgart i Fener poslali na pozajmicu ljude za koje su vidjeli da neće imati koristi od njih u narednoj sezoni.Radonjić je tek priča za sebe.Šta se u takvoj situaciji može očekivati?
J

Jashta

pre oko 4 sata

Sve je to ok, ali hoće li neko da objasni 5 milki za Milsona koji ne igra? Ne smatram ni da treba, ali neko mora da objasni tu kombinaciju
r

raaraa

pre oko 4 sata

Objasniću ti ja buraz. Nemamo levog beka. Zbog toga ne može da igra čisto krilo kao što je Milson, nego je igrao Olajinka za koga se valjda na treninzima ispostavilo da može bolje da odigra beka. Dakle nije problem u samom Milsonu, nego je dečko žrtva rupe u timu. I pre nego što se povredio Mimović je levo bilo jako klimavo, jer Seol tek ulazi u fazon, a ionako je dečko desni bek, a ne levi.
J

Jashta

pre oko 3 sata

Sve si u pravu i razumem Milojev potez, ali mislim da kada uložiš te pare u igrača, trebalo bi da spremaš taktiku prema njemu, nemamo mi 15 igrača te vrednosti pa da neko bude žrtva taktike. Nažalost, dok ne naðemo prave bekove džabe 20 krilnih fudbalera. Konstantno kupujemo igrače na istim ili sličnim pozicijama koja u evropskim utakmicama ni ne postoji zbog manjka bekova. Kompletno ludilo.
T

Trancer

pre oko 4 sata

I tog Serifa su internet navijaci pljuvali isti oni sto pljuju Milojevica, potpuno isti tip ljudi ,govorili da nema pojma da ga je doveo Stojic a ispostavilo se da je jedna od najboljih napadaca u zadnjih 20 godina ,Dok njihov ljubimac Duarte, evo dva meseca bez gola.Nema gluposti da oni nece poverovati i ponavljati masovno da se oni pitaju zvezde ne bi bilo...
m

madmix

pre oko 2 sata

i na sve podele ti sad još praviš podelu na duarteovce i šerifovce,svaka čast ,to su naši ,ponavljam naši špicevi i jedan i drugi...cemu ta poredjenja i deljenje i oko toga???Ko je bolji,ko je ovo,ono.Imamo bar 2 dobra špica pa će nekad bolji biti Duarte,nekad Šerif
C

Cccc

pre oko 4 sata

Ndijaju je ovo poluvreme sve što je učinio og kako je došao u Zvezdu. Kad bi igrao tako stalno skinuo bih mu kapu i poklonu se pred njim. Ali bitno je da Nedeljković svaki put ispotencira kako je Điga napravio neki penal (a koliko igrača nije) a to sto radi Spajic ili Krunic iz utakmice u utakmicu to je sastavni dio fudbala odnosno ko radi taj i gresi.
s

sta buncas

pre oko 4 sata

pa jel dao gol protiv young bojsa taj serif?
P

Pedja108

pre oko 4 sata

Bez obzira na kritike za proslu godinu, ja sam sva tri igraca prepoznao kao pojacanja. Nazalost, neka angazovanja ove godine su promasaj. Danasnji fudbal se igra trceci gore-dole, a Zvezda i dalje angazuje igrace koji igraju samo u jednom smeru. Krunic je predstavljen da zameni Hvana. Nema utakmice da Krunic nije izgubio loptu ispred svog gola, nakon cega sledi gol ili sansa za protivnika. Silas, navodno vredan 10 miliona, ni protiv Tekstilca ne bi napravio razliku. Niti da vidis neki njegov trk, dribling, neki lucidan sut, apsolutno nista. U Radonjicu postoji zelja, ali on nema snagze za vise od 20 minuta. Sada kada je Olajinka povredjen, verovatno ce Milson zauzeti to mesto, iako za LS je slba, jer igra samo napred. Povrede su takodje u velikom broju i treba proveriti sa kondicionim trenerom, kako se tu i sta radi. Nadam se da se uskoro Mimovic i Ivanic vracaju na teren.

Aleksandar Trajkovic

pre oko 4 sata

Potpuni pogodak i meni je upalo u oci kolko nekim igracima treba da se uklope i prorade u Zvezdi. Sto je najveci problem cim prorade prodamo ih dalje. Za razliku od Dinama koji uvek u timu ima par njih koji prave razliku kod nas cim pocne on se proda. Videcemo jel ce Djiga i Sherif Durante ostati sl godine. Ili ce biti unovceni.
g

gost031

pre oko 4 sata

Najzanimljivije od svega je to da samo četiri igrača igraju svoje prirodne pozicije a to su N'diae, Spajić, Djiga i golman...svi ostali igraju tipa napadač beka, drugi napadač drugog beka, bek štopera, ofanivni vezni, zadnje vezne....i od svega na terenu se ne zna ni ko pije ni ko plaća, a igraš Ligu šampiona i takvom postavim, i takvim sramnim rezultatima blatite ime kluba! Ja se samo pitam da li moguće da smo mi jedini klub koji igra Ligu šampiona sa jednim i po bekom(Rodića ni ne računam, Seol niti je levi a jos gore desni, znači samo Mimovic), a pritom imaš 10 krilnih napadača koje ti sad na silu guraš na bekove, gde oni u našoj LL ligi ne mogu da igraju a kamoli u LŠ....
D

Direk

pre oko 4 sata

Privatizacija,stop finansiranju drzave blizanaca,ODGOVOROST ZA PROMASAJE
S

Samo pljujte

pre oko 4 sata

Ja moram da razocaram ove botove ali Milojevic ne ide nigde, da ste se vi pitali Duarte onakav bi non stop igrao i Serif ne bi igrao nikad... sad pljujte i pljujte dzaba vam
V

Vidi ih

pre oko 4 sata

hahaha tekst jedno a botovi odma udaraju po Milojevicu isto kao sto su nekad udarali po Serifu, ahhahah obraza nemaju, samo pljujte i pljujte na to se svodi vas tuzan zivot, sada kada vas je Serif ucutkao ajde sad ponovo na Milojevica,
K

KLJAJICEVO

pre oko 4 sata

Svaka cast za autora teksta. Sramota sta se radi i kakvi se promasaji trpe.
V

VfB-ЦРВЕНА ЗВЕЗДА

pre oko 4 sata

Гледам Штутгарт овде у Немачкој већ 35 година .. Силас овде никад није бека играo и био је љубимац публике .. Милојевић је све играче истумбао и то не иде, није ни чудо шта се у ЛШ десило. Ако нешто не промени тешко да ћемо и један бод узети, а мрежа ће бити још пунија ( досада већ 1:11 😂 ).Он је ипак само тренер за српску лигу, па погледајте како други кидају и играју и ЛШ. Немам план, али не иде на добро. Поздрав
N

Ndiaye i Điga

pre oko 4 sata

Su jedini igrači Zvezde koji fizički mogu da se nose sa ostalim igračima u LS.Silas najveće razočarenje do sada
K

Ko to tamo peva ???

pre oko 4 sata

Isti vi ste pisali bajke o tom Silasu kad je dolazio, sada ga vredjate. To je zemlja Srbija. Pozdrav
D

Drvo

pre oko 4 sata

Menjam Krunića za Mićka i doplaćujem Radonjića pride.
Г

Гуест

pre oko 4 sata

Мој Дарјане, ако си ишта гледао на Итихаду прошле сезоне, морао си у Шерифу и тад видјети плећатог момка, који је издржао све и један дуел са штоперима Ситија на леђима, те сваки пут сачувао или одложио лопту нашим везњацима. Само то, кад већ (не) помињеш све детаље. То што га гол није хтио неко вријеме је нешто друго и у праву си за то. По мени, врло коректан играч, мада ипак нисмо смјели олако потрошити и испустити ни једног Красоа. Толико. За три појачања из ове сезоне се апсолутно слажем, поготово за Силаса, али вјероватно за све треба времена, па и на адаптацију у новом клубу. Ми га, нажалост, немамо и овогодишња ЛШ ће поново бити туристичког и "важно је учествовати" (и узети кеш) садржаја.
2

2305

pre 31 minuta

to da odlozi loptu je cista laz.nisam znao da treba rvac ja mislio napadac daje golove tako bilo oduvek sad ne znam mozda dovesti nekog iz ufc a da se porve sa stoperima
P

Pera genije

pre oko 4 sata

Porediti Hvanga, Endjaja, i Đigu sa Radonjićem, Krunićem i Silasom je blago rečeno smešno! Pođimo redom, Silas deluje pogubljeno, ali je po meni to velika zasluga Milojevića, čovek jednostavno to što Milojević traži od njega ne može da igra. On nije vind bek i nikad neće biti. Druga stvar jako bitna za Silasa je i povreda najboljeg Zvezdinog igrača Ivanića s kojim je u početku odlično sarađivao. Sada jednostavno nema ko da mu da tu loptu u prostor gde bi on mogao da pokaže svoje motorike sposobnosti. Tu dolazimo do dela priče o Kruniću, Elšniku i Dalsiju. Krunić ispušena muštikla na zalasku karijere došao u Zvezdu da oživi istu. Elšnik po mom skromnom mišljenju i nije kvalitet za Zvezdu eventualno domaća takmičenja a Dalsija zaista ne bih komentarisao i trošio vreme. Radonjić od kad je otišao iz Zvezde nigde ništa.!? Sad je čekao poslednji trenutak i kad je video sva vrata zatvorena setio se "ljubavi stare"! Fizička priprema na nuli (0)! Tako da od pojačanja nema ni P! Điga i Endjaj su bar bili spremni i uvek davali sve od sebe i kad nije i kad je išlo, naravno da je bilo i grešaka ali je srce uvek bilo prisutno. Što se tiče Hvanga, on je dečko priča za sebe, veliki znalac i borac, uvek spreman da da celog sebe i da zamaskira brojne rupe u igri tima. Takav profesionalc se teško viđa na našem podneblju. Ovo kako je Zvezda izgledala, borila se i bila vođena i protiv Intera a još više Monaka je teška bruka i sramota!
K

KLJAJICEVO

pre oko 4 sata

Svaka cast za sve napisano, a posebno za poslednju recenicu.
v

v1ad

pre oko 4 sata

Velika je razlika izmedju Djige i Ndiajea za koje se videlo da imaju ozbiljan plafon, sjajne fizicke predispozicije i mentalnu snagu i istrosenog Krunica sa 32 godine i Radonjica koji se sa 28 ponasa i dalje ko sa 18 (splavovi, zezanje). Za Silasa Milojevic mora da prestane da izmislja. Covek je krilo, poluspic, ne wingbek. Jednostavno nema Olajinkine radne navike. Recimo protiv Monaka je imalo daleko vise smisla da Silas igra poluspica umesto Duartea i Seol i Olajinka po bokovima. Dalje je pitanje sta je sa Milsonom. Naravno da ce Milojevic da mu da tretman Garsije i forsira Radonjica i Kataija od kojih trenutno ne mozes jednog igraca fizicki da napravis.
X

Xao

pre oko 4 sata

Potrebno je vreme, a u Zvezdi toga nema nikad, sve se traži odmah. Šerif je igrao lošu polusezonu, pa je uz podršku Milojevića prošao pripreme, pa je tek onda proigrao. Hvang je isto došao nespreman, trebalo mu je par meseci. I on je zasijao tek posle zimskih priprema. Problem je i što bolji igrači neće tek tak da dođu u Zvezdu u julu, već ih kupe na kraju roka, kada ispadaju iz svojih klubova. To nam je što nam je, smirite se malo.
i

iz sljivika

pre oko 4 sata

Ne možete da stavite ova tri igrača u isti koš. Jedino zajedničko im je što su dovedeni u minut do 12 kao što to vole da rade u upravi kluba godinama u nazad. Uigravati tim čitave pripreme, početi sezonu sa njim, a onda kada je najvažnije sve to rasturiti i pokušati ubaciti nekoliko novih igrača odjednom... Pa to ni Siti ne bi mogao da izgura. A sad pojedinačno: 1.Radonjić duuuugo nije igrao ni za Torino ni za Majorku u kontinuitetu, svi su znali da kakav god igrač bio ne može da pomogne klubu do proleća, i to u slučaju da zaista daje sve od sebe(a znamo kakav je Radonjić što se discipline tiče). Krivica sportskog sektora 100%. 2. Silas jeste trebao da bude veliko pojačanje, ok čak i što je došao kasno jer je na poziciji koja se lako uklapa u sistem igre, ali ne lezi vraže... Milojević ga gura uporno nazad, da drži poziciju koju u životu nije igrao. Baš kao što uništava Olainku, tj uništio ga je. Svi koji su ga poznavali lepo su rekli da je dečko pre svega napadač, ali se snalazi i na krilu. Milojević ga svojim shvatanjem fudbala ubija i nije ni čudo što deluje kako deluje. 15-20 godina te spremaju kao napadača a onda te neki dunster baci na beka, i onda ispadneš kriv što ne pratiš liniju ofsajda. Dakle, krivica Vladana Milojevića 100%! 3. Krunić... E taj dečko definitivno em igra redovno, em igra na svojoj poziciji, ima puno poverenje stručnog štaba, i opet je jedan od najlošijih igrača Zvezde umesto da bude nosilac igre, da bude onaj stub sigurnosti ispred odbrane. Suvišno je više o njemu pisati, krivica je isključivo na njemu(ja bih koliko juče raskinuo ugovor o pozajmici ili ga prosledio u Grafičar). Ima tu još promašaja, poput Duartea(Puma oteran, Bogu hvala), ali navikli smo da Milojević nagomilava svoje "vojnike" koji ćute i igraju tamo gde im on pokaže prstom. O Milojeviću ovaj put neću, on nije tema. On je jednostavno na pogrešnom mestu u pogrešno vreme.
X

Xao

pre oko 4 sata

Pa igrači kao što su Hvang, Silas, Radonjić, Krunić u Srbiju dolaze samo u minut do 12 kada ih konačnio otpisuju svoji klubovi i kada ne pronađu angažman u zapadnoj Evopri i jedino možeš da se moliš da su spremni, a uglavnom nisu, a LŠ počinje odmah.
H

Heroess

pre oko 4 sata

kakav si ti jadnik, kao da ne znas da je igrao levog beka jer drugog igraca nema , a Olajinka je nagazen i povredjen od protivnika i nije ga Milojevic unistio
i

iz sljivika

pre oko 4 sata

Hao, slažem se, ali tada ne dovodiš te igrače. Ti ne možeš da ih iskoristiš onda kada ti trebaju, a to je od početka sezone pa makar do proleća. Zbog Evrope ih plaćaš ogromnim ciframa, ne da bi igrali po našim livadama. Takođe da ponovim, narušavaš ono što si gradio tokom letnjih priprema i obesmišljavaš ih.
N

Nebitan63

pre oko 4 sata

Opet veliki promasaj sportskog sektora na celu sa Terzicem.Kako je moguce da svaki prelazni rok takvu losu procenu imaju? Aman bre ljudi pa Silas i u nasem slabom prvenstvu ama bas nista nije pokazao, Krunic isto,Radonjic ulazi zadnjih 10 minuta, a svi troje su dovedeni navodno da prave razliku u igri.Pitam se ko je ovde lud ? Onaj Milson placen je 4 miliona eu u igri jedan na jedan uvek gubi duel jel decko nije toliko kvalitetan osobito za te pare, Dalsio isto tako nema pojma.Kad sve to saberem zasto onda konstantno kupujemo ispusene lule koji ih niko nece i usput dajemo milionske svote zar nije bolje pustiti ovu nasu decu da igraju sigurno bi dali sve od sebe a ne kao ovi setaci
С

Смехотека12

pre oko 4 sata

Да сте толико чекали Луку Јовића, Дејана Јовељића, Јована Мијатовића - Звезда би до сада играла сваке године 1/8 финала Лиге шампиона. Жалосно је да трпиш нападача две сезоне са укупно 5 постигнутих голова (наравно, зато да би се оправдало фантомских 5 милиона евра) и да причаш како је он врхунски квалитет, а да своју децу омаловажаваш и продајеш за сићу после пет одиграних утакмица. Што нашој деци нисте дали да играју Лигу Шампиона па бисте видели како би гризли!?
V

Vile sampion izraziti favorit

pre oko 4 sata

Prvo Silas nije bek vec spic i krilo, Krunic nije zadnji vezni vec klasicni vezni nekadasnja 7, Isto kao i Elsnik. Drkusic nije desni bek vec stoper, Olajinka nije levi bek, desni bek vec levo krilo i poluspic tj. drugi napadac, to je napocetku i igrao kod Bahara i bio je najbolji uz Krasoa. Jedna je igra kada igrac npr Silas, Olajinka ili cak i nespremni Radonjic iza sebe imaju beka koji ih pokriva u defanzivi a totalno druga prica kada sami pokrivaju celu stranu. Nije problem u igracima, ovo su sve dobri igraci, vec u treneru, upravi i lose balansiranom timu i manjku igraca na pozicijama desni bek, levi bek, zadnji vezni...
i

iz sljivika

pre oko 4 sata

Tako je. Uprava je kriva što smo ušli u sezonu bez zadnjih veznih i levih krila. Rodića više u fudbalere ne treba računati, a Seol je desni bek kao i Mimović. Ostale pozicije su dobro popunjene, čak ima i viška na krilima, ali stalno tumbanje i postavljanje igrača da igraju pozicije koje nikada nisu igrali dovelo nas je dovde. Dakle ovde igrači ne snose ni 1% odgovornosti, već uprava i Milojević koji mora da leti sa klupe koliko juče jer on ne ume drugačije da vodi ekipu.
D

Djape45||

pre oko 4 sata

Znaci mi imamo tim za top10 u ligi šampiona nego trener ne zna da ih iskoristi, važi.
G

Gost Bojan

pre oko 4 sata

TERZA MAGIJA
J

Japp

pre oko 5 sati

Za sve ove godine vecinom zadnji dan prelaznog roka mi smo konstantno dovodili promasaje.Uvjek se dovode ofanzivni igraci i pravi se jos veci problem.Sezona nije ni pocela i mi vec sada nemamo krstenog beka.Najinteresentnije je da jedni te isti igraci prave konstantno greske
Z

Zoran 91

pre oko 5 sati

Prvo i osnovno ovde se ne zna ni ko pije ni ko plaća, znači da je trener odgovoran za stanje. Dovodio je 10 krila a nema bekove, sad mu krila igraju bekove ili zadnje vezne, doveo je lično Dalsija kao veznjaka dečko ne zna ni gde je. Radonjic, e taj dečko je turista koji uzima debelu lovu, prodao se kao navijač i sad uživa. Da neko ko je profesionalni fudbaler toliko nespreman ili se ne može spremiti za tri meseca to je nečuveno. Pa do sada bi spremili bolje fizički nekog od 45 g za taj period. Znaci trener sto pre da ide ali je pitanje koga dovesti.
T

Trance

pre oko 5 sati

I tog Serifa su internet navijaci pljuvali isti oni sto pljuju Milojevica, potpuno isti tip ljudi ,govorili da nema pojma da ga je doveo Stojic a ispostavilo se da je jedna od najboljih napadaca u zadnjih 20 godina ,Dok njihov ljubimac Duarte, evo dva meseca bez gola.Nema gluposti da oni nece poverovati i ponavljati masovno da se oni pitaju zvezde ne bi bilo...
D

Djape45||

pre oko 4 sata

Pa činjenica da prozivaš Duartea i lažeš da nema gola 2 meseca sve govori, verovatno si bio jedan od tih što su pljuvali Šerifa.
T

Trance

pre oko 5 sati

I tog Serifa su internet navijaci pljuvali isti oni sto pljuju Milojevica, potpuno isti tip ljudi ,govorili da nema pojma da ga je doveo Stojic a ispostavilo se da je jedna od najboljih napadaca u zadnjih 20 godina ,Dok njihov ljubimac Duarte, evo dva meseca bez gola.Nema gluposti da oni nece poverovati i ponavljati masovno da se oni pitaju zvezde ne bi bilo...

Aca Acac

pre oko 5 sati

Da
S

Sova1992666

pre oko 5 sati

Pre par danas sam se vratio iz Nemacke gde sam pricao sa jednim die hard fudbalskim fanom iz Frankfurta. Hteo ja malo da se pohvalim kako je Zvezda dovela Silasa a on mi kaze pa nije bas da je on nesto preterano cenjen igrac u Nemackoj. E sada decko je dobio neke nagrade u tamosnjem fudbalu koliko znam ali je i ocigledno da je truba prema shvatanjima tamosnje fudbalske javnosti.
i

iz sljivika

pre oko 4 sata

Da, ali ni mi nismo više klub koji je cenjen i kog se plaše. Postali smo im omiljeni u žrebu. Tako da taj Silas koliko god za njih bio loš za nas je top :)
D

Delija iz Prizrena

pre oko 5 sati

Ma dovedi te Fedju Dudica i to je to.
B

Becks m

pre oko 5 sati

Kupis robu koja je stajala u magacinu i očekuješ da odmah zasija. Krunic i Radonjic nisu igrali ozbiljan fudbal godinama, dok Silasa nisu džaba prodali. Sreca pa ga nisu odmah otkupili. Doduse mozda mu je potrebno vreme.
S

SB

pre oko 5 sati

Podbacaj u finisu prelaznog roka koji ce ih kostati +_6 mil godisnje
У

Угасити Арену спорт

pre oko 5 sati

За почетак Силас мора да игра на својој позицији. Он није чак ни крило већ пре свега нападач (а против Монака играо бека). Радоњић је доведен наводно због брзине иако три месеца не може да дође себи!? Крунић је дефинитивно највеће разочарење.
2

2305

pre oko 4 sata

jel serif rvac ili fudbaler
S

Sky888

pre oko 4 sata

Nije toliko bitno dal je krilo ili napadac,decko je morao da pokaze nesto malo znanja do sada.Pocinje skoro svaku,pa covece u prijemu,pasu,razumevanju igre vidis dal zna il ne zna…
N

News

pre oko 5 sati

Elsnik igra gore od Krunica I Silasa. Sva "pojacanja " koja su dosla ovog leta osim Durantea nisu nista pokazali. Bolje bi bilo da su nasoj deci dali sansu.
P

Pjer Karden

pre oko 5 sati

Elsnik igra u skladu sa mogućnostima i on i Drkušić,čovek je doveden iz Olimpije,prema tome koliko para toliko i muzike,dobar za domaću ligu i eventualno LK i to je to.
s

sever1

pre oko 5 sati

pa kako smo savladali partizan ako ne valjaju?
N

News

pre oko 4 sata

@Pjer Elsnik ima platu od 1.2 miliona evra godisnje bez bonusa u Zvezdi. Sto je za nase prostore mnogo.
z

zamorano

pre oko 5 sati

Krunic je klasicni nas dobri Boske, namlatio se para i prvi put dosao u Beograd, njemu je sad ovo kao crtani film. Jeste on bio u Milanu, Istanbulu, al Bg je Bg. Silasa boli uvo za Zvezdu, dosao je da odigra malo LS i da se vrati u Nemacku.