(©Instagram)
(©Instagram)

Samjuel Ovusu u OFK Beogradu

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.08.24. | 11:25

Romantičari doveli dobro poznato lice u domaćem fudbalu

Odlično je OFK Beograd ušao u povratničku sezonu među najboljim srpskim klubovima. Sa dve pobede (Mladost 2:1, Tekstilac 1:0) i remijem (Novi Pazar 0:0), Romantičari su na deobi druge pozicije u Mozzart Bet Superligi zajedno sa Crvenom zvezdom i Čukaričkim.

U nameri da nastave sa dobrim rezultatima, plavo-beli su rešili da nastave sa jačanjem igračkog kadara, a veruju na Staroj Karaburmi da će im u tome pomoći Samjuel Ovusu.

Izabrane vesti

Dobro poznato lice vraća se u Srbiju posle epizode u saudijskom drugoligašu Neomu. Krilni napadač iz Gane rođen 1996. godine prethodno je u našem fudbalu igrao za Radnik iz Surdulice i Čukarički, a nastupao je i za Genčlerbirligi, Al Fajhu i Al Ahli iz Saudijske Arabije. Dobrim igrama u Čukaričkom i Al Fajhi tokom 2019. stigao je i do dresa reprezentacije Gane, koji je nosio 17 puta.

S obzirom na to da OFK Beograd danas u 18 časova otvara 4. kolo Mozzart Bet Superlige protiv Čukaričkog, Ovusu neće igrati protiv svog bivšeg kluba, a priliku da debituje u plavo-belom dresu mogao bi da dobije 17. avgusta u Bačkoj Topoli protiv TSC-a.



tagovi

OFK BeogradMozzart Bet SuperligaLetnji prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara