Komentari na vest

Samardžićev otac opet udario na Inter i brazilsku advokaticu

P

Provereno

pre 9 meseci

Imam 40 godina i prvi put ostavljam komentar u el.medijima. Sticajem okolnosti sam upoznat sa detaljima transfera od samog pocetka i sastanka u Monte Carlu 06.05.2023 godine, pa sve do kraja pregovora. Zelim da potvrdim da su reci Kolarova i Rafaele Pimente ne samo TACNE vec veoma blage i odmerene s obzirom sta se sve desavalo tokom i na kraju pregovora. Alavost, halapljivost i zloba decakovog oca nemaju granicu. Svojim ponasanjem najvise stete naneo je svom sinu.
c

crnarupa

pre 10 meseci

Ko zivi ili je ziveo U italiji zna kakvi su italijani za novac a vi koji niste prepostavljam znate to bolje od njegovog oca
Z

Zoi

pre 10 meseci

Otvori neki italijanaki sportski portal...prvo sto ces videti video klip agentice od pre par meseci gde govori kako je potpisana saradnja nje i Samardzica. Dokazi su tu, ali nama balkancima uvek zine dup. za malo vise i onda svi krivi sem nas samih...
Z

Zepter posuđe da pozavidi

pre 10 meseci

Ovi u Interu su ako se ne varam kadar iz Juventusa,znači premazani svim bojama,emajlirani.Sumnjam da se njima tek tako može pojaviti neka advokatica i uzeti proviziju nizašta.Jedino što mogu čestitati Samardžiću senioru je svojevremeni izbor prelijepog srpskog imena za svog sina.
i

igor978

pre 10 meseci

Brate, ništa gore od alavog oca koji misli da je pametniji od ostatka sveta. Iz I tera su mu lepo objasnili - ako hoćeš svog sina da vidiš u dresu Intera, možeš to da učiniš samo preko te advokatice i to je to, ne razumem šta ovom liku nije tu jasno. Inter ne želi da posluje sa svakakvim likovima, želi sa radi sa agentima sa kojima ima dugoročnu saradnju i poverenje. Ali polupriučen otac fudbalera to ne razume ili se pravi naivan.
N

Nenad1246

pre 10 meseci

A što bi neko verovao nekim likovima koje nikad nije vide jer Inter hoće da radi preko njih? Šta oni niće da zajebu? Ako im se nesviđa nek traže drugog igrača. Ne može jedna strana da postavlja uslove,a druga da klima glavom. Posao je uvek stvar dogovora,a najbolji dogovor je onaj kad se obe strane osećao kao da su izjebane.
C

C7

pre 10 meseci

Ma kako da ne, ko bi se usudio da se predstavi kao lazni agent i tek tako proda nekog, uzme pare i nestane. Okej ako se prodaju paprike, ali ne i covek (Samardzic) koji mora licno da potpise taj ugovor da bi svi ostali uzeli novac. Kakve gluposti naprica covek.
A

Aco CZ

pre 10 meseci

Ne poznajes svet menadžera.
Z

Zoi

pre 10 meseci

Ovaj covek misli da je neko glup. Druze moj, zar se nisi zapitao kako je transfer dogovoren, kako je tvoj sin vec stigao u Milano i odradio preglede?? Sve je to organizovano i zavrseno, tvoji sin kaze "srecan sam,sve je dogovoreno veceras potpisujem"( postoji video dokaz) i onda odjednom se otac pojavljuje sa 3 advokata. Covek ti je spomenuo tradiciju da bi mozda ti shvatio kako neke stvari stoje. Tu je jedan Ronaldo igrao, bez problema sve prolazilo da bi ti nekog ucenjivao. Ispada Udineze, Inter, tvoj sin...niko nije znao da ona nije agent sem tebe!? Poco nije razumeo, ali to je poslovan covek. Unovcice tvog sina na drugom mestu, ali su ga precrtali svakako sto su potvrdili... Sada kada je video kako je sina ukanalio daj da iznesem svoje vidjenje situacije. Ako ti nije bilo do provizije tj tih 350 000...sto nisi rekao sinu da potpise? Da ispuni momak san i igra LS. Ugovor je bio tu na stolu, uslove kazes da nisi hteo da menjas, odreknes se 350 000 koje su njoj isle kao provizija!?
Л

Лазар

pre 10 meseci

Па нека госн. Тата тужи Пименту ако се нелегално представљала као агент, зар не?
i

iz sljivika

pre 10 meseci

Ko god da je za*ebao dečko će ispaštati.
V

Voja Bg

pre 10 meseci

Zasto otac ne kaze sta mu je smetalo sto mu neko doneo ponudu intera i sta mu je smetalo ko je postednik?? Roditelji ubice svoje dece iz pohlepe!!!
N

Ne znaju oni na koga su se namerili

pre 10 meseci

Samardžići su hercegovci, macani iz Intera nisu znali ni šta ih je snašlo.
d

dadadaa

pre 10 meseci

čim je kolarov umešan propast
S

Smouth

pre 10 meseci

Kolarov ispao gospodin, povezao ih sa najjacom kancelarijom...evo upravo italijanski mediji prenose video snimak od pre nekoliko meseci kada je napravljen sporazume izmedju Samardzica i agentice. Jasno potvrdjuje da Samardzic je upravo postao novi klijent, da je ona zadovoljna jer se radi o velikom talentu...verovatno tata ne gleda TV pa to nije znao 😁
3

33333

pre 10 meseci

Ne znam kome ovde verovati. Mislim da Lazarov otac nije kriv u ovoj situaciji a italijaski klubovi cesto muljaju kada su trasferi igraca u pitanju. Kako mogu da pregovaraju sa nekim ko nije menadzer igraca to mi nikako nije jasno a Lazar ce svakako napraviti dobar transfer mozda ovo leto nece ali vec na zimu ili sledece leto hoce sigurno.
Z

Za s

pre 10 meseci

Samardžića, je možda i bolje da još jednu godinu ostane u Udinezeu. Mlad je ima vremena, sad mi je najbitnije da igra.
J

Jovan Silni

pre 10 meseci

Pošteno.