Komentari na vest

Salernitana pokvarila najveću fudbalsku žurku na svetu: Odloženo krunisanje Napolija (VIDEO)

Pjanić sa tri žutaa

pre preko 1 godinu

Tri puta ste ponovili da sa Udinezeom igraju za pet dana, a igraju za cetiri. Je li toliko tesko izbrojati dane ako vec ne znas iz glave koliko ima od nedelje do cetvrtka?
C

Ca

pre preko 1 godinu

Igraci Salernitane stvarno su se odlicno branili i igrali borbeno,ali ono sto moram da primetim je veliki pad u igri Napolija,da nije bio u nekoliko situacija sebican Kvarachelija da je dodao Osimenu ili eventualno Elmasu koji su bili napred mozda bi rezultat i bio drugaciji,ali decko je hteo sve sam da reshi iako je imao suigrace u bolje pozicije.Sve na sve Napoli svakako zasluzuje skudeto ove godine po svemu sto su pokazali u odnosu na svoje rivale.
A

Acap456

pre preko 1 godinu

Oduzeti im 20 bodova zbog nameštanja! Ovo je tragedija šta se radi, mnogo se mućka, kladionice su uništile fudbal
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Lacio i Juventus sad mogu lako da stignu Napoli ovo im nije trebalo a Salernitana to je ekipa za vrh tabele.
r

rsczz

pre preko 1 godinu

'Kvaradonu' prodati dok se jos moze zaraditi fina para za njega, jer je dostigao svoj vrhunac prosle polusezone i dovesti dva top igraca umjesto njega a Osimena zadrzati i iduce sezone borba za titulu.
C

Coa 90

pre preko 1 godinu

Tačno se vidi da ste popadali kladionicu
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

33 godine cekaju i onda im dodje davljenik i nece da skine gaće.Ali zato jedan tim 6 godina ne zna za poraz na svom stadionu.
L

Legolass

pre preko 1 godinu

Zar ti ne pratiš košarku, Simooo?
A

Armel

pre preko 1 godinu

Lazio napoli roma dortmund totenham marsej to su klubovi koji mogu i nacrtano izgubiti uvek kad im je najpotrebnije nikada ne pobede
d

deki maky

pre preko 1 godinu

Engleski Lester-mnogi od ovih igraca nece ponoviti sezonu koja se zavrsava... Pogotovo ne Osimen ,Kvarni ,Lobotka ... Ali nakon 33.god to je istorija-proci ce jos 10min.da ovo ponove... Spaleti je zasluzio ovo-vrhunski trener za italijanske okvire...
n

nR

pre preko 1 godinu

Oduzmite mu moj plus. Spaleti je tenkre, nisam procitao da ga pominje.
J

Juve 1982

pre preko 1 godinu

Vjerovato mala pozitivna nervoza u cijelom klubu, pa i kod igrača Napolija. Teško će iznijeti bodove iz Udina. Ali prvaci su i ja im čestitam.

Pjanić sa tri žutaa

pre preko 1 godinu

Ja kad sam pisao da su oni provincijski klub, navijači Napolija od ove godine me ispljuvaše. Ne mogu da prodju raspali Milan u LŠ a mogli su do finala, sad ne mogu da pobede Salernitanu, pa ce slaviti titulu u Udinama.
a

arroyo

pre preko 1 godinu

taj "raspali milan" je institucija za tvoj kineski kikiriki klub, ne blamiraj se
A

ACM1899

pre preko 1 godinu

Isperi usta benzinom kad spominješ AC Milan ti koji navijaš za najluzerskiji klub na svijetu. Mi koji smo malo stariji i koji smo gledali Serie A 90tih znamo kakvi ste luzeri...od 90te do 2005. osvojili pišljivi UEFA kup a potrošili milijarde...
C

CL16

pre preko 1 godinu

Neka inter prodje "raspali Milan"! :) opet ces u mišiju rupu za dvije nedelje...
k

ksdk

pre preko 1 godinu

A Inter je mnogo stabilniji od Milana, e jeste u tri lepe. Oba kluba su tu gde su samo zahvaljujuci zrebu u LS, a u ligi vidimo kako guraju. To ti kazem kao neko nepristrasan ni jedan ni drugi klub ne simpatisem ili mrzim.

Pjanić sa tri žutaa

pre preko 1 godinu

Hahahahaha...evo javili se uvredjeni i iznenadjeni milančići... 😂😂😂 Samo sam čekao... 😂
d

demichelle

pre preko 1 godinu

Partibrejkersi iz Salerna.. Ako je neko i gajio nadu da će odnosi da se poprave,posle ovog gola Dije,nema teoretske šanse. Žurku od 3 miliona ljudi, pokvario je zli komšija koji živi 50 km južno.. To valjda samo calcio može da režira.. Ružna utakmica,autobus ispred Ochoe i nemoć Napolija koji je totalno pao u poslednjih mesec dana.. Granata je uspešno iskopirala ono što su Verona i Milan uradili prethodnih nedelja na Maradoni. Ne daš im prostor,disciplina i koncentracija maksimalna. Uz dozu sreće,bez koje ne ide.. Sjajan gol Dije,Salernitana će na leto zaraditi ozbiljan novac ako ga budu otkupili od Viljareala i potom prodali.. Deveta utakmica bez poraza,strašan posao je napravio Paolo Souza.. Velika žurka se sprema u Salernu,gde će verni tifozi znati da proslave i pozdrave svoje heroje iz Napulja.. Jutros ih je bilo 3 hiljade,večeras verovatno puta deset.. Već u sredu dolazi Viola,prilika da se pred punim Arechijem overi opstanak u ligi. Granata je to apsolutno zaslužila!
M

Maradona22

pre preko 1 godinu

Kladionice su odlozile slavlje nije salneritana
B

Braća sa

pre preko 1 godinu

Sa juga Italije,odigrala za jedne i druge.
f

forza

pre preko 1 godinu

Najjaci su ovi koji ulože 5e i onda kukaju kako je Napoli luzerska ekipa, a ljudi prvaci Italije!!
F

Fudbalist

pre preko 1 godinu

Preloši su zadnjih par nedelja, ne bi me čudilo da sledeće godine ne budu ni u 4. Pogotovo ako prodaju nekog.
m

mi

pre preko 1 godinu

da je prvenstvo potrajalo jos 3-4 kola duze, tesko da bi Napoli osvojio. klasican pad spaletijeve ekipe u drugom delu sezone. kostali su me danas 20k
J

Jaaaa

pre preko 1 godinu

Sledece godine ce se boriti za Ligu Sampiona.
K

Kol

pre preko 1 godinu

Razocaran sam da ima jos vise kola do kraja izgubili bi titulu uzas od igre ne mogu dva igraca iznijeti sezonu kvica i osuđen ostali nista
I

Inzaghi

pre preko 1 godinu

Čestitke na Skudetu, ali za 7 dana. Moša.
z

zevs s kosmaj

pre preko 1 godinu

Au ocajni su. Bukvalno imaju srece,zbog Juvea koji je u prvih 6 meseci imao povredjene igrace,i velikog pada Milana i Intera. Ocajan Napoli zadnjih mesec dana. Ipak drago mi je sto ce titulu uzeti.
f

fore

pre preko 1 godinu

Kad neko osvoji 90+ bodova (što će Napoli imati), ne može se reći da je očajan i da samo ima sreće zato što neko drugi ovo i ono. Ovih poslednjih nekoliko nedelja su im očajne, ali to ne menja činjenicu da su imali lepu sezonu i da bi uzeli titulu čak i da je bilo koji drugi tim igrao u top formi.
5

51

pre preko 1 godinu

Лузерски менталитет...