Fudbaler Majorke Antonio Railjo u duelu sa Hoseluom (©Reuters)
Fudbaler Majorke Antonio Railjo u duelu sa Hoseluom (©Reuters)

Salcburg, Majorka i Fulam su uz Mozzart najisplativije opcije

Vreme čitanja: 2min | uto. 27.08.24. | 10:54

Nigde nećete naći veće kvote na njihove pobede

Ovog utorka su na programu revanš mečevi 4. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, kao i prvenstvo Španije i Liga kup Engleske, a bukmejkeri Mozzarta su probrali tri utakmice na kojima će biti najveća kvota na svetu.

Reč je o susretima koji se igraju u Austriji, Španiji i Engleskoj, mečevima Salcburga sa Dinamom iz Kijeva, Majorkom protiv Sevilje i Birmingema sa Fulamom. Kečevi na prva dva, odnosno dvojka na treći meč nigde neće nositi tako veliku kvotu kao u Mozzartu.

Izabrane vesti

Na neutralnom terenu u Lublinu, gde je Dinamo bio domaćin, Salcburg je pokazao razliku u klasi i lako savladao vicešampiona Ukrajine sa 2:0. Sada ima zadatak da tu prednost sačuva kod kuće u Austriji, pred domaćom publikom, kako bi izborio plasman u Ligu šampiona. Obe ekipe su odmarale za vikend, nisu igrale prvenstvene mečeve kako bi se bolje pripremile za revanš. Dinamo je od početka sezone u svim takmičenjima zabeležio pet pobeda i po remi i poraz, dok Salcburg ima šest pobeda i jedan remi, sa Tventeom u 3. kolu kvalifikacija za elitno takmičenje.

MAJORKA - SEVILJA (UTORAK, 19.00), KEC 2,45

U Španiji se igra 3. kolo Primere, malo izvan uobičajnog rasporeda. Počelo je u ponedeljak, a završiće se u četvrtak. Igračima Majorke i Sevilje možda i neće prijati, pošto nisu otvorili novu sezonu baš idealno. Oba tima imaju po jedan bod iz dva kola, s tim da je Majorka osvojila onaj slađi, na premijeri protiv aktuelnog šampiona Real Madrida (1:1). Posle toga je poražena od Osasune u Pamploni sa 1:0. Sevilja je odigrala 2:2 sa Las Palmasom, takođe u 1. kolu, a potom je kod kuće izgubila od Viljareala sa 2:1.

BIRMINGEM - FULAM (UTORAK, 21.00), DVOJKA 1,67

Premijerligaš Fulam je bio slobodan u 1. kolu Liga kupa Engleske, a u 2. kolu će mu rival biti trećeligaš Birmingem. Moraće doduše da gostuje, što mu malo otežava posao. Fulam je u ovoj sezoni odigrao dve prvenstvene utakmice, poražen je na gostovanju Mančester Junajtedu sa 1:0, a zatim je kod kuće savladao Lester sa 2:1. Birmingemu će ovo da bude već peti meč u sezoni, a još uvek ne zna za poraz. U Ligi 1 je remizirao sa Redingom (1:1) i savladao Vikomb (3:2) i Lejton Orijent (2:1). U 1. kolu Liga kupa je kao gost bio bolji od Čarltona sa 1:0.

NAPOMENAKvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara