Mohamed Salah (©Reuters)
Mohamed Salah (©Reuters)

Salah najavio odlazak sa Enfilda: Ovo mi je poslednja godina u Liverpulu

Vreme čitanja: 1min | ned. 01.09.24. | 19:52

"Niko iz kluba nije razgovarao sa mnom o ugovoru. To nije na meni, to je na klubu", izjavio je Egipćanin posle pobede nad Mančester junajtedom

Gde ih vidi, tu ih gazi. Nikada niko nije maltretirao Mančester junajted kao što to čini Mohamed Salah od dolaska u Liverpul, a status najveće noćne more Old Traforda potvrdio je i danas u derbiju treće runde Premijer lige. Upisao je Egipćanin dve asistencije i gol, potpisavši ubedljiv poraz ekipe Erika ten Haga, a ako je onima što im je mančesterski klub u srcu za utehu neće Salahov teror morati da trpe još dugo, jer se njegova era na Enfildu bliži kraj.

Salah je po završetku utakmice na Old Trafordu dao izjavu kojom je rastužio navijače Liverpula otkrivši da bi aktuelna sezona mogla da mu bude poslednja u dresu Redsa.

Izabrane vesti

"Imao sam dobro leto i mnogo vremena za sebe, da pokušam da ostanem pozitivan, jer kao što znate, ovo je moja poslednja godina u klubu. Samo želim da uživam u njoj", izjavio je Salah.

Ugovor sa engleskim klubom ističe mu na kraju takmičarske godine, a prema njegovim rečima nema nagoveštaja sa Enfilda da bi mogao da bude produžen.

"Da budem iskren ušao sam u utakmicu sa mišlju da bi ovo mogla da bude moja poslednja utakmica ovde (na Old Trafordu, prim.aut). Niko iz kluba nije razgovarao sa mnom o ugovoru, tako da razmišljam u smeru 'Okej, igram svoju poslednju sezonu' i videćemo šta će se dogoditi na kraju sezone. To nije na meni, to je na klubu", dodao je 32-godišnji napadač.


tagovi

Mohamed SalahLiverpulPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara