©Reuters
©Reuters

Saga oko Drkušića se nastavlja: Verona spremna da uđe u trku

Vreme čitanja: 2min | čet. 08.08.24. | 14:00

Pitanje štopera ponovo aktuelno i u Sevilji koja bi mogla da proda Loika Badea Romi

Jedno od najčešće pominjanih imena tokom aktuelnog prelaznog roka je bez dileme Vanja Drkušić. Štoper Sočija je u dresu reprezentacije Slovenije skrenuo pažnju šire javnosti, te se posle Evropskog prvenstva našao na listi želja brojnih klubova, a nameru da se ukluči u trku pokazala je i Verona.

Defanzivac koji je već godinu dana na radaru Crvene zvezde, u određenim projekcijama mogao bi da ponovo dospe u prvi plan šampiona Srbije, međutim dok crveno-beli čekaju rasplet oko Nasera Đige, spisak konkurenata raste.

Izabrane vesti

Interesovanje za slovenačkog štopera pokazali su Sevilja i PAOK, a kako prenosi grčka Gazeta novi učesnik trke je Verona.

Podsetimo, prethodnih dana se u Grčkoj pojavila vest da je klub iz Soluna najkonkretniji u pregovorima i da se izborio za igračev pristanak, te da je ostalo da klubovi dogovore detalje transfera. Ipak, nove informacije nagoveštavaju novo poglavlje sage s obzirom na to da bi planove PAOK-a mogao da pomuti italijanski klub.

Istovremeno, Španijom i Italijom je odjeknula vest italijanskog novinara Đanluke di Marcija koji je otkrio da bi Loik Bade mogao dres Sevilje da zameni Rominim, te su krenule nove polemike o eventualnom angažmanu zamene. Iako Sevilja ima na raspolaganju još četvoricu igrača sposobnih da pokriju štoperske zadatke - Kikea Salasa, Markaa, Nijanzua i Gudelja, na Pirinejima je ponovo počelo da se šuška o potencijalnom angažmanu igrača Sočija.

Procene su da će za slobodu štopera biti potrebno minimum 3.500.000 evra, a eventualni ulazak Crvene zvezde u borbu za paraf zavisio bi od sudbine Nasera Đige koji je izazvao interesovanje Kristal Palasa i mogao bi da karijeru nastavi u Premijer ligi.

Osim direktnog transfera u Ljutice Bogdana, kao opcija za crveno-bele se pominjao i scenario po kojem bi Drkušića kupio Zenit, a potom srpski šampion iskoristio prijateljske relacije i doveo defanzivca na pozajmicu.


tagovi

SeviljaVeronaVanja DrkušićFK Crvena zvezdaSoči

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara