Lionel Mesi (©AFP)
Lionel Mesi (©AFP)

Sad kreće ono pravo: Sve oči Gaučosa uprte u Mesija

Vreme čitanja: 3min | čet. 04.07.24. | 22:53

Kopa Amerika: Argentina noćas (03.00) favorit protiv Ekvadora u prvom četvrtfinalu u Hjustonu. Omaleni as rovit, ali sve ukazuje da će da istrči na teren od prvog minuta

Šest zemalja iz Južne Amerike i dve iz Centralne našli su mesto u nokaut fazi Kopa Amerike. Nema Meksika i domaćina SAD-a u četvrtfinalu. Argentina je stigla kao prvi favorit, a posle tri kola grupne faze je još veći jer je Brazil posrtao, samo jednom slavio i odmah će na Urugvajce u šlageru ove runde.

Lionel Mesi je dugo bio frustriran jer nije mogao sa Gaučosima ništa da osvoji, najavljivao je kraj u plavo-belom dresu, ali se vratio u selekciju i to je bio pun pogodak. Sve se promenilo pre tri godine kada je Argentina na terenu ljutog rivala srušila Brazil u finalu sa 1:0 stigla do krune u Kopa Amerika. To je dalo zamajac za svetsku krunu pre godinu i po u Kataru. Sada četa Lionela Skalonija želi het-trik titula na velikim takmičenjima.

Izabrane vesti

Argentinci sui okupirali Teksas, stadion u Hjustonu, kapaciteta 72.200 gledalaca, biće ispunjen do poslednjeg mesta, a većina će biti Gaučosi. Sve oči nacije uprte su u Mesija. Nije as Intera iz Majamija igrao u poslednjem meču protiv Perua (2:0). I dalje je rovit, povreda mišića ga muči, ali je na poslednjem treningu bio sa saigračima, pa argentinski mediji navode da će verovatno da počne meč. U slučaju da ne bude bio spreman od starta, zamena je još jedan veteran, Anhel di Marija, koji je sa kapitenskom trakom predvodio svoj tim pre pet dana protiv Peruanaca.

03.00: (1,50) Argentina (3,90) Ekvador (8,00)

Lautaro Martinez je u formi, istisnuo je iz startne postave Hulijana Alvareza koji je bio bitniji igrač Lionela Skalonija na Mundijalu u Kataru. As Intera je tada počeo kao starter, ali je Alvarez u ključnim mečevima bio uzdanica tima. Sada je drugačija situacija, napadač Mančester Siti je počeo prva dva meča na Kopa Amerika, ali je protiv Peruanaca sa dva gola Lautaro verovatno sebi obezbedio ulogu najisturenijeg u redovima šampiona planete.

KVOTA U MOZZARTU DA ĆE U FINALU KOPA AMERIKA DA IGRAJU BRAZIL - ARGENTINA JE 3,50.

Osim Mesija, za koga je selektor Skaloni rekao da će ga čekati do poslednjeg trenutka, nema dileme oko startne postave svetskog šampiona. Na golu je neprikosnoven Dibu Martinez, a u poslednjoj liniji su Nahuel Molina, "Kuti" Romero, Lisandro Martinez i Nikolas Taljafiko. Na sredini su Rodrigo de Paul, Aleksis Makalister i Enco Fernandez, dok su tri najisturenija Lionel Mesi, Lautaro Martinez i Nikolas Gonzales.

-------------------------

Ponovo bonus? Da, moguće je! Uplatom prvog depozita na svoj Mozzart nalog dobijaš odmah 24% bonusa na tu uplatu! A tvoj dobitak je siguran kao Rodri na lopti. I ovo važi samo od sada pa do prvog meča četvrtfinala između Španije i Nemačke.

---------------------------

Argentinci ne umiru u lepoti, ali granitna odbrana ne prima golove. I dalje im je mreža na Kopa Amerika netaknuta. Ener Valensija i drugovi su do četvrtfinala došli posle remija protiv Meksika, pa su Sombrerosi eliminisani iz takmičenja, dok je neočekivani lider grupe bila Venecuela.

MOZZART DAJE NAJVEĆU KVOTU NA SVETU NA POBEDU ARGENTINE PROTIV EKVADORA.

Poslednja dva meča ovih selekcija rešila je u svoju korist Argentina sa po 1:0. Pre nešto manje od mesec dana u prijateljskom meču jedini gol za svetskog šampiona iz Katara 2022. godine delo je veterana iz Benfike Anhela di Marije.

------------------------------

Igraj EURO Prognozzer - osvoji svaki dan do 100.000 bez ikakvog uloga!

EUROFORIJA SE ZAHUKTAVA!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

------------------------------

KOPA AMERIKA – ČETVRTINALE

Petak

03.00: (1,50) Argentina (3,90) Ekvador (8,00)

Subota

03.00: (2,60) Venecuela (3,10) Kanada (2,90)

23.55: (1,35) Kolumbija (4,90) Panama (9,50)

Nedelja

03.00: (2,85) Urugvaj (3,15) Brazil (2,60)

***kvote su podložne promenama



tagovi

Lionel MesiKopa Amerika 2024Kopa Amerikafudbalska reprezentacija Argentinereprezentacija Ekvadora

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara