""
""

Ružomberok treći u Slovačkoj, Nikolić veruje u još bolje proleće

Vreme čitanja: 2min | sre. 04.12.13. | 18:22

"Siguran sam da ćemo uz dva pojačanja biti još bolji na proleće i da ćemo izboriti plasman u finale Kupa Slovačke", rekao je bivši golman Javora.

Jesenji prvak slovačke Prve lige je Slovan iz Bratislave koji ima šest bodova više od drugoplasiranog Trenčina. Na trećoj poziciji je Ružomberok našeg golmana, Milorada Nikolića, koji ističe da je tim iz Bratislave zasluženo na liderskoj poziciji.
"U jesenjem delu šampionata Slovačke bilo je puno oscilacija, ali može se reći da je liga prilično ujednačena", kaže za Mozzart, Nikolić i dodaje.
"Detalji su odlučivali pobednika mnogih mečeva. Na dnu lestvice su Nitra i Dunajska Streda, ekipe koje će voditi grčevitu borbu za opstanak. Za mene veliko razočarenje je Žilina, podbacila je u svim segmentima, a igrali su kvalifikacije za Ligu Evrope".

Ružomberok je treći sa 31 bodom koliko ima i četvrta Senica.
"Zauzimamo sjajno treće mesto, a obezbedili smo plasman među četiri ekipe u nacionalnom kupu. Žalim za porazima koje smo doživeli u poslednja tri susreta, mada smo mogli da se približimo Slovanu. Siguran sam da ćemo uz dva pojačanja biti još bolji na proleće i da ćemo izboriti plasman u finale Kupa Slovačke".

Izabrane vesti

U klubu su zadovoljni tvojim odbranama tokom cele jeseni.
"Četiri puta sam bio u timu kola, branio sam bez kiksa i svi u klubu su zadovoljni mojim intervencijama. Na proleće ću braniti još bolje, jer sam naučio jezik, a i upoznao slovačku ligu. Takođe, vodiće se velika borba za drugu i treću poziciju na tabeli. Očekujem zanimljive susrete i kladioci sigurno jedva čekaju nastavak takmičenja, jer je slovačka liga interesantna za tipovanje", zaključio je Nikolić.

Piše: Đurđe Mečanin
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)


tagovi

Milorad NikolićSlovačka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara