Komentari na vest

Ruski fudbal gurnut sa dna: Izolacija ne znači kapitulacija

O

Oleg

pre 10 meseci

Zenit je prosle godine imao prosek od 31 000 gledalaca na svom stadionu. Toliko je prosle sezone imala Fiorentina, Lester, Lion, Real Sosijedad... Klubovi drzava koje nisu u ratu. Pre rata Zenit je imao prosek od 48 000 gledalaca na svom stadionu.
B

Brat Rus

pre 10 meseci

Super kup Rusije koji se igrao u subotu u Kazanju gledalo 42 873 gledaoca...
L

LE

pre 10 meseci

Stadioni su im polu prazni (pogotovu oni veći) jer publika u većoj meri bojkotuje fan id tj identifikaciju bez kojin nemaju dozvolu da udju na stadion. Tako da deo teksta oko popunjenosti stadiona nije istinit.
s

sladjann

pre 10 meseci

Kako može uopšte ruski fudbal da propadne kada su u igri velike pare,transferi .... Nema veze igrače u Evropi za nekoliko godina,opet će biti moćni i igrati ligu šampiona......
y

yoklo

pre 10 meseci

kako li je tek onda bilo ako su prosle prodali rekordan broj karata a stadioni poluprazni, vjerovatno i to bilo prislilno kao i mobilizacija za rat
m

mačva

pre 10 meseci

Ako Rusi izađu iz UEFE moramo i mi da izađemo. U azijskoj ligi će da bude spektakularno. Rusi, Arapi, Japan, Koreja, Iran. Tu je budućnost fudbala.
S

Sačuvaj me bože

pre 10 meseci

Bravo majstore. Apsolutno se slažem. Da nam klubovi igraju protiv Kublaj Kana u stepama Mongolije ili protiv Paštuna u Afganistanu. To je san snova svakog fudbalskog kluba i navijača na ovim prostorima.
G

Gost919291

pre 10 meseci

To bi bilo vrhunsko samo ako Arapi, Kinezi i ekipa prestanu da finansiraju klubove u zapadnoj Evropi i budu sponzori takmičenjima tj. okrenu se novim takmičenjima... Bombonica def.
Z

Zaim

pre 10 meseci

Nije tacno,stadioni su dobro popunjeni,ti samo mrzis rusku ligu.Nije dobro da ovo dugo potraje jer bi onda Rusi mogli ici na stvaranje neke druge eufe jer i onako ima mnogo nezadovoljni.Mada licno mislim da zajedno sa arapima i Kinezima uzdrmali bi temelje uefe.
Х

Х Х

pre 10 meseci

Стадиони нису добро попуњени, јер навијачи бојкотују Фан ИД. Навијачке групе не иду на утакмице, тако да су лошије попуњени стадиони него пре.
G

Gss

pre 10 meseci

Kakav rekordan povratak publike na stadion? Dovoljno je covek samo da prebacuje kanale na Areni i videce maltene uvek na utakmicama njihove lige stadione koji su 70 ili 80% prazni, nekad i vise. Cak i Zenit, Spartak, CSKA kad igraju to je poluprazno. Jos gore to deluje jer imaju velike stadione.
V

Vidi

pre 10 meseci

Da si gledao prijateljsku protiv Zvezde ne bi tako pisao. Pola stadiona je bilo, što je za prijateljsku okej. Na zvaničnim ima još više.