Vladimir Ivić
Vladimir Ivić

Rusi tvrde: Ivić se vraća na Tumbu posle sedam godina

Vreme čitanja: 2min | pet. 23.08.24. | 17:54

Prema navodima tamošnjih medija, Razvan Lučesku će krajem avgusta dobiti otkaz u PAOK-u, a naslediće ga srpski stručnjak

Od marta meseca ove godine, otkako se rastao sa Krasnodarom, Vladimir Ivić je bez posla. Ako je verovati medijima u Rusiji, to bi vrlo brzo moglo da se promeni. Naime, ruski novinar Ivan Karpov tvrdi, a grčki mediji prenose da će srpski stručnjak naslediti Razvana Lučeskua na mestu trenera PAOK-a.

U navodima iz Rusije stoji da će Lučesku do kraja avgusta dobiti zahvalnicu od crno-belih, a da će se Ivić posle sedam godina vratiti na Tumbu gde je i počeo trenersku karijeru zauzevši mesto koje je pre njega pripadalo Igoru Tudoru.

Izabrane vesti

Na prvu loptu pomalo nelogično je delovala vest o potencijalnoj trenerskoj smeni nakon što je PAOK sinoć deklasirao Šamrok Rovers u prvoj utakmici plej-ofa za Ligu Evrope. Ipak, ne treba zaboraviti da je desetak dana ranije, izgubio dvomeč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Malmeom u kojem je slovio za blagog favorita. Pritom, ni uvertira u domaćem prvenstvu protiv Paneserikosa nije bila naročito ubedljiva (3:2).

Ivić je svoju sagu u PAOK-u počeo 2013. godine kao trener mlađih selekcija, da bi u proleće 2016. godine bio vršilac dužnosti nakon što se grčki velikan rastao sa Tudorom. Usledila je prva i za sada jedina kompletna sezona na klupi solunskih crno-belih kojima je doneo trofej u kupu i zvanje vicešampiona 2017.

Rođeni Zrenjaninac je u 70 navrata kormilario prvim timom PAOK-a uz skor od 41 pobede, 12 remija i 17 poraza kao i gol razliku 114:52.



tagovi

Vladimir IvićLetnji prelazni rok 2024PAOKPAOK Solun

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara