Komentari na vest

Rusi tvrde: Babića osim Zvezde hoće i Saudijci, Vošin Ivanović želja Zenita

B

Bar Kohba

pre 3 meseca

Ne znam koji ce im Babic, jedva cekali da ga se rese, sad hoce da pucaju pare na njega da ga dovedu.
S

Slaninarf89

pre 3 meseca

По снимцима Јапанац је паклен играч (за нас), у брзом трку све игра,имам утисак да би нас убрзао дупло.А логично с обзиром на висину,да су му брзина и техника одлични,иначе како би стигао до Клуб Брижа,озбиљног фудбала уопште.Сад само је питање да ли се ложимо без везе или ћемо добити одличну замену за Зукића.
S

Slaninari zapad

pre 3 meseca

Zbiki, Maradona i Bandovic moraju otici u Briz i da se ne vrate bez Homme! Decko bi ubrzao nasu igru za 70 posto, Seri bi imao sa kim da igra i ne bi mogli samo njega da udvajaju. Brzina, sve iz trka, ubrzanje, inteligencija,pas, sut. Messi licno za ovu ligu. Zvati Tanjgu, japanca kondicionog repke, piksija, zavrsavajte ovo Kapitalno pojacanja. Na TM pise 82 posto dolazi.
s

strašno mućenje

pre 3 meseca

Kakav bre Babić da li ste vi normalni?
p

prijatelj

pre 3 meseca

Japanac nije siguran u vezi dolaska u Srbiju. Tanjga i kondicioni trener reprezentacije pokusavaju da ga ubede. Ima vec sada nekoliko ponuda iz jacih liga.
F

Friends

pre 3 meseca

Dovesti Antonova, Varjacica, Dele, Homa I Karikari. Antonov i Varjacica bi bili najbolji bekovi lige, Dele i Kari, mladi, jaki, prebrzi. Homma je umetnik sa lopton, takav igraca se samo radja, ne postaje se.
M

Milosinaf89

pre 3 meseca

Bukvalno bi bili 2 sledece godine sa ovim timom. Rosic, Antonov, Crnomarkovic, Korac, Varjacic, Petrovic, Jovanovic, Savicevic, Homa, Seri, Dele/Karikari.. Izmene Kembela, Vukanovica, Kokanovic, Bjekovic, Nikolic
1

1912

pre 3 meseca

Da Babiću ističe ugovor pa da ga Zvezda i dovede. Ovako platiti obeštećenje od 4 ili 5 miliona evra je mnogo.
M

Mare 10

pre 3 meseca

Igraci koji su u skautingu su Homma, Lamine Fadiga, Arijen van der Heide, Luciano Gimenez, Maximiliano Centurion. Kako vam se cine?
Z

Zanimljiva imena...

pre 3 meseca

Realno, Homma bi nam jako trebao, ali pošto se nećka i ima ponude jačih kulbova iz boljih liga pitanje da li će ga dovesti. Treba nam takav igrač koji pravi razliku, nema ko da isprati Serija, a ovo bi bio pravi tandem. Što se Mo Diaby-Fadige i Luciana Giméneza Alande tiče, trebaju nam napadači, sada imamo Ivanovića, ako ne ode u Rusiju. U tom slučaju ostajemo sa Bolingijem koji realno iz poznatih razloga završava ugovor, a Vukčević bi trebalo zajedno sa Kajevićem da dobije ispisnicu, ništa pokazao nije. Što se tiče Holanđanina tiče, može da igra oba krila, bivši reprezentativac do 19 godina naradžastih, što da ne. Što se Centurióna tiče, treba nam štoper takvog profila da ga uparimo sa Koraćem. Po meni bi trebalo potražiti i dobra bekovska rešenja. Ostaju pitanja Gaučosa pošto nisu igrali u Evropi kako će ići prilagođavanje. Ostaje pitanje i stranaca koje već imamo (da li Gruzin ide i da li Kembel može da traži dravljanstvo Srbije, tj. da li Voša to želi). A ispred svega pitanje kod ide i ko ostaje (Carević, Zukić, Ivanović, Radulović i još neko), kao i da li ostaju oni koji su malo pokazali ove godine (Bjeković, Kajević, Vukčević, možda Đoša i/ili Lazarević). Biće zanimljivo ispratiti šta će se dešavati. Samo lepo bi bilo što pre da bude ako može, treba se spremati za evrokvalifikacije. Treba Bandović na vreme da zna sa čime će da radi i da priprema budu kvalitetne sa jakim protivnicima.
m

moni

pre 3 meseca

samo nek ide gde god...u zvezdi se jedva ratosilali Babića, sad bi da ga vraćaju ..
M

Markan77

pre 3 meseca

Nesto se pitam, zasto ovag Ivanovica iz Cuke Zvezda ne bi kupila. Ima odlicnu tehniku.
М

Марлоне

pre 3 meseca

У Штурму из Граца, два добра играча, истичу им уговори, David Affengruber, штопер, 23 године, 45 утакмица прошле сезоне, као рођен за даљњи развој и препродају, Otar Kiteishvili, 40 утакмица, 11 голова, 9 асистенција прошле сезоне, 28 година, офанзивни везни, таман да продају Ивановића. Вјероватноћа да се уклопе у Звезду је врло добра. Можда би се за потписе уговора дало два милиона еура укупно и још сваком по милион по сезони.
Ш

Шта си каз'о

pre 3 meseca

Друже, ти си помеш'о Војводину и "Звијезду". Не игра се фудбал само на Топчидеру.
B

Belgrano

pre 3 meseca

Smaraju ovi transferi u Rusiju. I sto je najgore, sve vise i vise nasih igraca i trenera ide tamo. Zatvorena liga, to ne gleda apsolutno niko vise van Rusije, ne igraju Evropu, totalno je nebitno da li ces biti 4. ili 14. na tabeli, jedino eto bitno je ko osvaja titulu i ko ispada i to je to. Erakovic, Zdjelar, Gajic, Babic, Sapic, Randjelovic, Ivic, Jokanovic, jel mi mozete reci ko od njih je napredovao u Rusiji i napravio iskorak posle odlaska tamo? Ne pricam o finansijskoj strani price, jasno je meni da je nasim klubovima upala kasika u med jer Rusi ne mogu vise nigde da uzimaju igrace (i trenere), pa im je sad dobra Srbija i masno placaju. Nego pricam o sportskim aspektima. Ivanovic nikako ne treba da ode tamo i generalno nasi mladi igraci treba da idu druge sredine. Razumem ja igrace od 27-28 godina, kojima je svejedno i koji gledaju da naplate jos mozda i poslednji jak ugovor u karijeri, ali za ove koji su na pocetku to je los i pogresan potez.
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

Alo majstori, gde vam je vest da je na današnji dan Crvena Zvezda postala ŠAMPION EVROPE??????? "Najveća je najveća moja Zvezda Crvena, volim ja do ludila zato što sam Delija"
T

Terzo Majstore

pre 3 meseca

VRATI ERAKOVICA I RADONJICA U ZVEZDU!
l

laker

pre 3 meseca

ovi rusi pune dzepove nasim klubovima a unistavaju karijere nasim igracima... Erakovic mora da dodje u lige petica da bi napredovao, iz Zvezde u Zenit kako mozes napredovati kad su prejaki za svoju ligu...
н

нс бој

pre 3 meseca

Руси у овој ситуацији једино могу да доводе играче из наше лиге,јер други неће да дођу због блокаде,или имамо неки посебан тал.Нама највећи трансфери у Русију. Што Руси не одиграју Азијску Лигу шампиона. Нико их не спомиње,а баш је неправда да спорт трпи због политике.
Г

Гост442

pre 3 meseca

Уз дужно поштовање, Ераковић и сви наши играчи, који играју у Русији или МЛС, у лигама петице могу само коло да играју. Добро је док неко хоће да купи
d

dalabuuu1

pre 3 meseca

Nije Babić lud da se vrati, jer je svoju slobodu iz Zvezde morao dobro da plati terziću
6

6 puta za redom....

pre 3 meseca

@dalab.... To ti sigurno rekao tvoj idol Z.Pantic!
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

Koga sada briga za to, vidiš da Pazarci masovno daju potpis za spas malog jsd kluba 😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂
1

1912

pre 3 meseca

Bajro Župić najveća legenda Partizana u njihovoj istoriji.
B

Burek

pre 3 meseca

Ako će Babić da izabere Arabiju pre Zvezde, onda nam ni ne treba
p

prti

pre 3 meseca

Pa kad vidim koliko placaju tamo i nije neka velika muka izabrati. Moze milionski ugovor lagano da dobije.
B

Burek

pre 3 meseca

Pa to jeste, ali treba imati sportske motive kada si mlad, nije baš da će uskoro da se penzioniše
A

Asistent

pre 3 meseca

Nije lud da se vraca,morao je da plati da ga puste u Portugal.....
G

Gost 22

pre 3 meseca

Oteran kao netalentovan, pa bi sad da ga vrate. Ne ide
Z

Zauvek zvezdaš

pre 3 meseca

Niko ga nije oterao, igrao je tri godine u Zvezdi u rotaciji sa Savićem, LE Talekom, Frimpongom, Degenekom, Milunovićem, svi ovi igrači su bili u naponu snage a on kao najmlađi dosta je i igrao, pozajmljen Famalikau godinu dana pa vraćen u Zvezdu, Stanković ga otpisao posle priprema, najpre pozajmljen pa posle prodat Almeriji. Trener koji ga je otpisao u Zvezdi je postavljen za trenera Spartak zato on i hoće da ode bilo gde.
n

ni da doplati

pre 3 meseca

Ovde se piše o drugom njegovom dolasku u zvezdu gde nije imao pojma. Preskakali ga svi iz ping-pong lige.