Komentari na vest

Ruši se Dinamova imperija: Livaja zario Modrima nož u srce, Hajduk pokorio Maksimir (VIDEO)

,

,

pre preko 2 godine

Kad ćemo mi dočekati da se za titulu bore sem zvezde i partizana još neki klubovi kao npr Voša , OFK, radnički ? Plus da imamo još neke klubove koji svakome mogu bod da uzmu? Svuda ima krađa i nameštanja ali kako samo kod nas dva kluba se 20 godina smenjuju na tronu.
J

Jaguar Bog

pre preko 2 godine

Dambrauskas ubedljivo najbolji trener na ovim prostorima, a Nikoličius najbolji SD, što se videlo još u Gorici. Svuda u svetu analitički i moderni treneri i sportski direktori uzimaju primat, jedino se kod nas onako amaterski sportski radnici cene po tome kakvi su igrači bili. Sale Ilić, Savo Milošević i Deki Stanković bolji treneri od Linte i Duleta Đorđevića, a Iliev bolji SD od Leontijevića i Matijaševića, moš misliti...
s

samo Dinamo

pre preko 2 godine

Jeste smiješni, Dinamo ima utakmicu manje koju će najvjerovatnije dobiti i tada je treći, samo 2-3 boda iza prve Rijeke, razlog slabijih igara je puno utakmica koje je Dinamo odigrao na tri fronta...bit će Dinamo opet pravi ko protiv Tottenhama!
n

najjaciii

pre preko 2 godine

likovi koji ovde velicaju hrvatsku ligu..ja se slazem da smo dno ali oni nisu nista bolji..cak su iza nas na uefinoj listi...A onda jos pricaju kao zanimljivo im prvenstvo.Pa prvi put posle 16 godina!!!! Dinamo je u 16 sezona bio prvak 15 puta...kod nas si bar imao dva tima koji se smenjuju
1

1983

pre preko 2 godine

Bice sampioni opet imaju utakmicu manje igraju evropu gde se trose malo vise kad ispadnu iz evrope zgazice sve sa pola gasa
s

salinho

pre preko 2 godine

Nek je sa srećom Lariii
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Sve jaca i zanimljivija liga. Cetiri ravnopravna kluba plus nekoliko njih koji svakom od njih mogu pomrsiti racune. Eto šta znaci imati deset klubova u prvoj, verovatno i u drugoj ligi. Kvalitet, a ne kvantitet. Inace, Hajduku svaka cast, zasluzili su. Dinamo se zaista ne moze prepoznati.
P

Pravi razlog

pre preko 2 godine

Dinamo je u krizi još od Šerifa i ne mogu da se oporave!
G

Gost123

pre preko 2 godine

Dinamo posle toga kako su oterali ljude koji su ga napravili onim sto je bio poslednjih 20-ak godina jednostavno mora da krene na dole. I to stvarno nema veze sa tim sto je hrvatsko prvenstvo dobro takmicenje sa pristojnim timovima, taj Hajduk je letos ispao u kfalifikacijama od Tobola!?!?!???? Normalno je da im sledi slobodan pad, ciklus je zavrsen jednostavno.
B

Bravoo

pre preko 2 godine

Čestitke našem srpskom Hajduku
д

д.г.

pre preko 2 godine

Четири клуба се бори за титулу и то је драж ове лиге. Кад будемо имали четири кандидата за титулу тад ће бити и навијача и већег квалитета.
B

Bili su Bili

pre preko 2 godine

Pogrešno interpretirate. Nije Hajduk samo Marko Livaja. Tu je prije svih Filp Krovinović koji je došao iz Benfice. Pa je tu stoper Katić iz Rangersa, pa je tu i dojucerasnji kapetan Ferencvarosa pa je tu i povremeni reprezentativac HR, Menjak, pa nekoliko mladih super talenata...Marko Livaja je samo šlag na torti. Doveo je Hajduk dobre igrače, najbolje u lizi ali je pogrijesio sa trenerom a zahvaljujuci Crvenoj Zvezdi tu je sad Valdas Dambrauskas pod kojim je Hajduk proigrao. U 5 utakmica, 5 pobjeda i 17 golova.
R

Realno123

pre preko 2 godine

Eto kolilo im je znacio Mamic. Jeste on mafijao i krao ali je imao rezultat. Napravio im je sijaset igraca za reprezentaciju. Slicno nesto kao na Terza koji je ipak nivo ispod Mamica ali osto covjek pravi rezultat a mene kao navijaca ne zanima koliki ke dug i koliku platu ima terzin sin ako postoje rezultati
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Reci mi jednog reprezentativca Srbije kog je Terzic "stvorio". Navedi mi dva igraca Zvezde za koje se interesuju timovi sa zapada, pa cak i istoka. A poslednja rečenica ti je legendarna, to ti je kao da otac podigne kredit, kupi prase, jagnje, lignje, dagnje, qrce, palce, porodica zivi ko bubreg u loju neko vreme a onda na vrata zakucaju izvrsitelji jer se rate nemaju odakle platiti. Jel to odgovoran covek, domacin? Ne druže, to je budala. Ali ti si verovatno suviše mlad da bi razlikovao domaćina od raspikuće.
G

Gost&

pre preko 2 godine

Torcida najbolja navijačka grupa u regionu.Pogotovo u današnje vreme

Delija

pre preko 2 godine

Da jeste ali iza DELIJA pa onda vi, necu osporavati ali ste dobri, ne i najnolji, zan se ko je BR 1 ne u regionu nego u SVETU!
Г

Гос'

pre preko 2 godine

Читајући вако живописан извјештај, за тренутак сам се осјетио као да сам на Index.hr порталу 😁
G

Gostš

pre preko 2 godine

Jbg,kad je tako,realno
P

Plavi10

pre preko 2 godine

Kraj sezone je u 5-om mjesecu iduce godine do tad ima jos dugo. Hajduk nece sigurno biti prvi, il Dinamo il Rijeka. Dinamo je u krizi,nisu doveli zamjene za igrace sto su prodali, al najveci problem je nemaju napadaca. Misim da ce Drmic najvjerovatnije u Dinamo iducu sezonu. U svakom slucaju je liga zanimljiva i bolja nego prosli godina.
S

Snoopy

pre preko 2 godine

Imamo mi u Zvezdi beka za vas Gobelju bruka igrač da nije dobar sigurno ga ne bih vama predložio uzimaj dinamo
B

Bago Mislav

pre preko 2 godine

Asistenciju za prvi gol je uputio Elez, ne Katic
L

Lisandro

pre preko 2 godine

Hrvatska liga ima 10 klubova u Ligi, ima VAR , u Srbiji igraju prvu ligu neki klubovi koji nisu dovoljno dobri za 2 Hrvatsku ligu, svako kolo imaju dva derbija, mi imamo jedan u celoj polusezoni, oni ne prodaju Biuka za 10 miliona u Benfiku, naše uprave plaču od srece i trljaju ruke kad vide bilo kakvu znamenku sa sest nula, Dinamo talente koje nemaju mesta u prvoj momcadi proslede u Lokomotivu i tako osim sto puste igrace da imaju minutazu i razvijaju se u pravom smeru pojacavaju ligu, mi igrace ne prosledivamo u neku srpsku lokomotivu nego za sitniš u Fiorentinu ili Benfiku!!! Nabrojao sam dosta, a nisam ni 10 posto. Hrvatska liga je svemirski brod za nas
G

Gostjsj

pre preko 2 godine

Нисам знао да ми Срби говоримо момчад, ајде ујо провидан си :)
K

KIMI 85

pre preko 2 godine

Много јак фазон.
a

abc

pre preko 2 godine

Nema veze što si napisao "momčad" i tako se "diskvalifikovao" :), moraš da znaš jednu stvar, liga u Hrvatskoj, pa i liga u BiH su pre svega mnogo regularnije od lige u Srbiji. To je osnovni preduslov da bi liga bila zanimljiva, i obe te lige su daleko zanimljivije od lige u Srbiji, prema rezultatima, igri, načinu na koji timovi igraju...Osnovni problem, u Srbiji u tekucem prvenstvu, je što timovi protiv partizana ne igraju, ne daju 100% na terenu u smislu borbe, htenja...to se jasno vidi u utakmicama kada protivnik želi da igra tada imaju veliki problem. U regularnim utakmicama imaju do 10 šuteva prema golu, u neregularnim utakmicama sa timovima sličnog kvaliteta broj udaraca prema golu ide od 25 do 30 što je potpuno nenormalno, zato ih prati od 1000 do 2000 ljudi na njihovom stadionu, i razni liliputanci im lupaju šamarčine kad izađu iz Srbije.
G

Gostajsj

pre preko 2 godine

Taj Partizan makar uđe u grupe i prođe je, ovih "regularnih" ni tu nema ni iz BiH a ni iz HR osim Dinama :)
G

Gostpost

pre preko 2 godine

Hajduk je trenutno dobar zbog trenera...
M

Magija je coovek

pre preko 2 godine

Kakva je igračina Marko Livaja, najbolji igrač koji trenutno igra u ligama bivše yugoslavije.
M

Mikki

pre preko 2 godine

Ne znam da li je najbolji, ali definitivno jeste među najboljima, ozbiljan igrač, šteta ste je malo na svoju ruku, mogao je još biti u ligama petice
M

Mile12

pre preko 2 godine

Ako se neracuna veliki Aleksandar Katai!Dominira u ekipi koja godinam u nazad igra ozbiljnu ulogu u Evropi za razliku od bili koji posle godina blamiranja i ponizavanja na svim frontovima konacno imaju priliku da se bore za titulu u nikad slabijoj Hrvatskoj ligi!Toliko.
D

Deki mister

pre preko 2 godine

Oteraše Mamića,raspada se i Dinamo. Sad primat preuzimaju Hajduk,Rijeka pa i Osijek,mada je i Dinamo dugo vladao,mora doći kad tad kraj.
М

МЦМХИ

pre preko 2 godine

АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
R

Realno__

pre preko 2 godine

Kada ce kod nas biti da se cetiri kluba bore za titulu-NIKADA!!!!
G

GostSteva

pre preko 2 godine

Kod nas bi i Juventus ( majstori nameštanja i muljanja) bio treći.