Andrija Kuzmanović već se oprobao u fudbalskim ulogama
Andrija Kuzmanović već se oprobao u fudbalskim ulogama

Talentovani fudbaler, kriminal, politika, bogati klubovi, kvazimenadžeri... I Andrija Kuzmanović u glavnoj ulozi

Vreme čitanja: 3min | čet. 02.04.20. | 15:36

Krajem godine očekuje nas film koji će biti prava poslastica pre svega za sve ljubitelje fudbala

Pandemija virusa korona zaustavila je život kakav poznajemo. U velikoj meri se to odnosi na ljubitelje sporta koji bi, ovih dana, da COVID-19 nije paralisao svet, uživali u završnici Lige šampiona, plej-ofu NBA lige, neizvesnom finišu nacionalnih i regionalnih prvenstava... Toliko nam sport nedostaje da nije malo onih koji se zaklinju da "više ni za jednu utakmicu neće reći da je dosadna".

Ali kada sve ovo prođe, a proći će, čeka nas nešto potpuno novo – kako UEFA najavljuje, završnice evrokupova igraće se preko leta, što nikad dosad nije viđeno, Evropsko prvenstvo u fudbalu biće na programu neparne godine prvi put u istoriji, baš kao i Olimpijske igre.

Izabrane vesti

A ono što se takođe s nestrpljenjem čeka u Srbiji je nastavak produkcije vrhunskih serija i filmova koji se u našoj zemlji, posle dugog zatišja, "izbacuju", kao nikada do sada. Serije poput Senki nad Balkanom, Ubica moga oca, Južnog vetra, Žigosanih u reketu, Tajkuna... brzo su osvojile naklonost publike, a u narednom periodu očekuje nas još dosta zanimljivog materijala. A za ljubitelje sporta i kinematografije i jedna poslastica – film pod radnim nazivom Zlatni dečak. To je priča koja će, tvrde autori, sublimirati sve ono što okružuje srpski fudbal – i dobro i loše.
"Dugo smo spremali ovaj film, prikupljali materijale... U gavnoj ulozi, koju će tumačiti Denis Murić (Ničije dete, prim.aut.), preplitaće se priče nekoliko mladih srpskih fudbalera. Sa svima njima smo razgovarali do najsitnijih detalja, i zato verujemo da će ova naša priča biti veoma realistična", kaže za Mozzart Sport producent ovog Uglješa Jokić, koji je kao producent potpisao prve dve sezone megapopularne serije "Ubice mog oca".

Osim Jokića, na projektu iz kojeg će "izaći" film i serija angažovani su scenarista Aleksa Ršumović (Andrija i Anđelka, Istine i laži...) i kao reditelj Ognjen Janković, koji je u javnosti poznat kao jedan od frontmena grupe Beogradski sindikat. Glavna uloga, osim Muriću, biće poverena i jednom od najpopularnijih srpskih glumaca Andriji Kuzmanoviću.
"Plan je da film bude spreman do kraja godine, a serija na proleće 2021. godine i verujemo da situacija sa virusom korona neće promeniti te planove. Sigurni smo da će ovo biti prava poslastica pre svih za ljubitelje fudbala, naravno za čitaoce portala Mozzart Sport jer će u filmu i seriji sigurni prepoznati detalje iz priča o kojima vaš sajt izveštava", uverava Uglješa Jokić, najavljujući da će projekat "Zlatni dečko" biti produciran po najmodernijim standardima, i da će moći da se meri sa serijama koje gledamo na HBO-u, Netfliksu...

Mozzart Sport je imao uvid u scenario "Zlatnog dečka" i sigurni smo da vas priča podseća na neku koju ste čitali na našem sajtu: mlad fudbaler, esktratalentovan, kojeg želi "pola Evrope", zahvaljujući alavosti menadžera završava u haotičnom okruženju, gde se prepliću fudbal, politika, mafija... Odrastao bez oca, mladi talenat ne uspeva da se otrgne iz kandži kontroverznih biznismena i njegova zvezda polako počinje da se gasi...

Dalje vam nećemo otkrivati. Čekaćemo film i seriju.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara